Vind Interieur ontwerpers in Ferwert

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Ferwert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Ferwert

 • Van Eigen Hout

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Ferwert

  Van Eigen Hout kan je helpen met je Aannemer klus in Britsum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Binnenhuis ontwerp, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Eigen Hout om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Qomplex Rent B.V.
  Qomplex Rent B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Ferwert

  Bijna 20 jaar ervaring als ontwerper - tekenaar. Op deze platform ik start met eigen digital design voor particulier klantent. Referent projecten in Nederland (ik komt out Montenegro) 1-Museum Kamp Westerbork (bestaande + sloop + niuew toestand) 2-RABO bank en RDW Groningen interior design 3-Vakantie parken Slagharen, Drenteland, Beckum, Bergumermeer... 4-Thuinbeurs Nederland standaard modelen voor showroom 5-Bijna x20 zorgwoningen maar ook permanente woningen 6-SWZ flex woningen voor studenten en starters, modulier bouwen 7-Almere zorg pavilion voor Amado zorg organizatie In principe idea is snel maar goedkope design voor eigen klanten makken.

 • Van der Kooi Bouwservice

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Ferwert

  Van der Kooi Bouwservice voor al uw (kleine) klussen in en rondom het huis.

 • SHop Syl's ID
  SHop Syl's ID
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Ferwert

  Ik ben Sylvia Halbertsma en al een aantal jaren werkzaam als Interieurontwerper- en Stylist. Inmiddels heb ik al vele mensen mogen helpen met hun interieur. Ik heb geleerd om breed te kijken en goed te luisteren naar de wensen van de klant. Het is mijn uitdaging om een fijne thuis- of werkomgeving te creëren! Neem gerust contact op met SHop Syl's ID om je opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Wij zijn prima geadviseerd door Sylvia! Door het afwegen van verschillende opties 's kwamen we tot een fantastisch resultaat!
 • Studio EMJEE

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Ferwert

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Leeuwarden bij Studio EMJEE terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Constructieberekeningen, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Van Dijk Bouwkundig ontwerp en advies
  Van Dijk Bouwkundig ontwerp en advies

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Ferwert

  Hallo, ik ben Rutger van Dijk en kan u helpen met een ontwerptekening, bouwvergunning en werktekeningen. Ik heb meer dan 10 jaar werkervaring in de bouw (architectenbureau en aannemer).

 • Benevivendo
  Benevivendo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Interieur ontwerper in Ferwert

  benevivendo bouwen met oog voor detail Renovatie & bouwbegeleiding

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Plannen was wel eens ingewikkeld want de klus ging tussendoor. Maar alles bij elkaar ben ik innig tevreden. Cleon is aardig, reageert altijd en hij werkt het secuur af. En passant repareert hij tussendoor nog de brievenbus en lost hier en daar een lekkage op en verplaatst de buitenkraan. Bij een volgende klus bel ik Cleon absoluut weer!
 • Gilliam Timbr

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Ferwert

  Ik ben Sean Gilliam en ik ben een veelzijdige bouwkundige. Ik maak 3D impressies, bouwkundige tekeningen tot timmermansklussen.

 • Meubel Atelier Leeuwarden
  Meubel Atelier Leeuwarden

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Ferwert

  Meubel Atelier Leeuwarden maakt meubelen voor u op maat. We ontwerpen meubelen in nauwe samenspraak met de opdrachtgever en maken de meubels in onze eigen werkplaats. Uiteraard plaatsen we deze ook. We werken voor zowel particuliere opdrachtgevers, als bedrijven als ideële organisaties. Voor gespecialiseerde onderdelen hebben we een uitgebreid netwerk aan specialisten met wie we nauw samenwerken. Denk hierbij aan laswerk voor stalen frames, spuitwerk e.d. Ook voeren we restauraties uit. We ontwerpen en maken ook tuinmeubelen, zowel kleine als grote projecten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het maken van houten onderdelen voor schepen. De foto's zijn slechts een kleine selectie van het uitgevoerde werk, bedoeld als voorbeeld van de diversiteit van onze werkzaamheden. We horen graag van u, Eugène Kanters

 • AV invents

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Ferwert

  AV - invents richt zich al meer dan tien jaar op creatieve, kosten en materiaal besparende oplossingen voor huis tuin en keuken design en toepassingen. Tevens goed onderlegd op gebied van motorvoertuigen en gas, water, licht installaties. - Eenmanszaak, eigenaar Arjen Venema - Mobiele werkplaats - Klant gerichte oplossingen, alles kan in overleg.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Ferwert

Andere vakmensen in Ferwert

Vind vakmensen bij jou in de buurt