Vind CV installateurs in Berltsum

Op zoek naar CV installateurs in Berltsum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in Berltsum

 • J. de boer installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  CV installateur in Berltsum

  heb twee jaar geleden overstap gemaakt om zzp-er te worden,heb 2-1/2 jaar voor installatie bedrijf te Tytsjerk gewerkt nu al paar jaar als ZZPer en meeste van mijn werk/opdrachten als zzp-er komen nog steeds van dat zelfde installatie bedrijf

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Cv ketel moest vervangen worden. Afspraak was snel gemaakt en nagekomen. Levert netjes werk af.
 • Wiersma Installatie
  Wiersma Installatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  CV installateur in Berltsum

  Mijn naam is A. Wiersma en ik ben de eigenaar van het bedrijf Wiersma Installatie. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Installatie werkzaamheden - CV Ketel Vervanging - CV Ketel Onderhoud - Installatie Airco - Airco Onderhoud - Installatie Warmtepomp Met vriendelijke groet, A. Wiersma

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  toppie gegaan, keurig storing opgelost tevens voor meerdere ketels een jaarlijks onderhoudsbeurt afgesproken voor een gunstige normale prijs.
 • HVD dienstverlening
  HVD dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  CV installateur in Berltsum

  .

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede afhandeling en keurig geholpen
 • De graaf techniek en service
  De graaf techniek en service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  CV installateur in Berltsum

  onderneming met zoon 20 jaar ervaring in het installatie vak. Voor alle klussen in en rondom het huis . Werkomgeving Friesland

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  De klus was snel klaar, en ben daar heel tevreden mee.Alles na de klus netjes opgeruimd. Kortom, een goede monteur die weet wat ie doet.
 • Azarkane
  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews
  CV installateur in Berltsum

  Goededag ik ben Anouar. Van beroep ben ik loodgieter (zzp'er) en ik doe voornamelijk gas, waterleidingen en riolering. 20 jaar ervaring en respecteer mijn vak als loodgieter. Mijn werk moraal ligt op een hoog niveau. Voor verdere informatie kunt u me contacteren.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede en snelle service 👌
 • Technisch Bedrijf J.IJnema
  Technisch Bedrijf J.IJnema
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  CV installateur in Berltsum

  Wij zetten ons als bedrijf breed in binnen de installatie en elektro techniek, dit om de klant zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn. Technisch bedrijf Ynema is een erkend installateur met het Uneto Vni keurmerk.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Prima instelateur. Werkt goed en grondig. En zeer vriendelijk. Komt zijn afspraken goed na. Zeker een aanrader
 • Jan Wiersma Afbouw
  Jan Wiersma Afbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  CV installateur in Berltsum

  Welkom op de pagina van Jan Wiersma Afbouw. Jan Wiersma Afbouw is een eenmanszaak en gespecialiseerd in metal stud wand- en plafondsystemen. Sinds 2005 is dit bedrijf werkzaam in de afbouw en dus al tien jaar actief in de afbouwwereld. U kunt rekenen op professionaliteit, kwaliteit en vakmanschap, waardoor u altijd verzekerd bent van optimaal resultaat. Jan Wiersma Afbouw staat garant voor vakmanschap en gaat daarbij geen enkele uitdaging uit de weg.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Zeer goede en snelle communicatie. Goede kwaliteit werk afgeleverd en snel (plaatsen plafond + afwerking met spotjes) . Wij zijn erg tevreden.
 • outmans management en techniek

  Nog geen reviews

  CV installateur in Berltsum

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien nodig in hofplein 16 of omgeving? outmans management en techniek kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • RuBo Installatietechniek
  RuBo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5531 reviews
  CV installateur in Berltsum

  Mijn naam is Rudy Boonstra eigenaar van RuBo installatietechniek. Begonnen vanuit Leeuwarden inmiddels wonen we in Stiens. vanaf 1997 in de installatietechniek. In het bezit van VCA vol. veiligheids certificaat. Geboren in 1980 en doe mijn werk met plezier. werkzaamheden: centrale verwarming,waterleiding,gasleidingen, riolering,electra. renovatie badkamers en toilet zie project foto`s vervangen en onderhouden c.v. ketel vooral Remeha en Intergas En ook in het bezit van het co-certificaat

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Prima ervaring met RuBo! Snelle reactie, vlotte opvolging met een offerte en de plaatsing kon snel en flexibel worden ingepland. We zijn erg tevreden met het resultaat.
 • HEBACO
  HEBACO
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  CV installateur in Berltsum

  Hebaco is in 2013 begonnen als een klus en onderhoud bedrijf dat zich zeer snel specialiseerde in duurzaamheid. Mede door de groeiende vraag naar duurzame verlichting is dit een specialiteit geworden, waarna de domotica, reclame, gas, en water installaties volgden. Met onderhouden of installeren van bijvoorbeeld HR ketels, vloerverwarming, elektrische installaties, led verlichting en huis automatiesmering ga ik voor energie besparen en levens duur verlegen. Tegenwoordig bied Hebaco al zijn producten en diensten aan met het oog op duurzaamheid.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Helemaal blij met de nieuwe groepenkast, de extra groepen in de bijkeuken en al het werk in de keuken. Alles is weer helemaal netjes.

4.5

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in Berltsum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 11 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in Berltsum

Andere vakmensen in Berltsum

Vind vakmensen bij jou in de buurt