Vind Metaal bewerkers in Berltsum

Op zoek naar Metaal bewerkers in Berltsum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Berltsum

 • Jorritsma lasconsult
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Metaalbewerker in Berltsum

  Wij bij Jorritsma lasconsult hebben 40 jaar ervaring in las werkzaamheden, van koolstofstaal tot roestvrij staal & aluminium, wij repareren en creëren het allemaal! Wat ons onderscheidt van de rest zijn onze jaren ervaring en focus op kwaliteit vakmanschap. Wij vinden klanttevredenheid ontzettend belangrijk en laten daarom altijd onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Laten wij daarom wat tijd voor een ontmoeten inlassen !

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  De klus die ik hed is nu in uitvoering....ben er heel blij mee
 • Technisch Lasbedrijf Bruining
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metaalbewerker in Berltsum

  Technisch Lasbedrijf Bruining. Bolsward e.o. Laswerkzaamheden in de metaal sector op locatie of werkplaats. Heeft u een klus? Neem contact op(zie google) of via werkspot.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  TLB heeft zeer kundig en goed de bout weten te verwijderen. Alles in goed overleg. Was zelfs bereid vroeg op een zaterdag aan het werk te gaan! Echt super!
 • Wiersma Las- en montagewerk
  Wiersma Las- en montagewerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metaalbewerker in Berltsum

  Mijn naam is Jan Wiersma, ben mijn carrière als lasser begonnen in de scheepsbouw bij Feadship (De Vries Makkum) als constructiebankwerker / tig lasser op de RVS afdeling. Bij deze werkgever is mijn passie ontstaan voor het lassen en heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende lastechnieken. Begin Juni 2021 ben ik voor mezelf begonnen als Zzp'er omdat ik mijzelf nog verder wil uitdagen in fabriceren en lasprojecten en niet alleen met scheepsbouw gerelateerde projecten bezig wil zijn. Ben door mijn achtergrond in de luxe jachtbouw erg nauwkeurig en ervaren in het maken van luxe producten tot aan simpele reparaties / laswerkzaamheden aan staal, aluminium, rvs en titanium. Als u via werkspot een directe aanvraag verstuurd dan aub zo goed als mogelijk omschrijven wat de opdracht is materiaalsoort/afmeting en bij voorkeur foto of schets.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Jan is een absolute vakman en zeer klantvriendelijk. Hij heeft drie delen van ons RVS-aanrecht heel mooi aan elkaar gelast. In het contact was hij ook heel prettig en behulpzaam. Toen er iets niet goed ging met zijn lasapparaat is hij kosteloos teruggekomen om de klus af te maken.
 • B. Jensma Multiservice

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Berltsum

  B. Jensma Megaservice

 • Multi Service Bartex
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Metaalbewerker in Berltsum

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Minnertsga bij Multi Service Bartex terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Kwam gelijk al het puin van ons tuin project afvoeren! Heel blij dat het zo snel kon en alles volgens afspraak. Dankjewel!
 • Multiservice Weewer

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Berltsum

  Goeie dag. Ik ben jansjouke weewer 21 jaar kom uit beetgummolen Ik ben sins vorig jaar voor me zelf begonnen en vind het supper om te doen klant te vreden maken en goeie afspraken maken Werkzaam heden: Straaten. Slopen. Overkappingen. Klein timmerwerk. Tuin ontgraven. Tuin renovatie. Onderhoud tuin. Zo als u kunt zien is er veel mogelijk toch nog vragen? Kom in contact

 • Frank Scheffer - Techniek & Constructie
  Frank Scheffer - Techniek & Constructie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Berltsum

  Allround bedrijf, werkzaam in verschillende sectoren. - metaalbewerking - elektra - houtbewerking - grondwerk uiteraard garantie op goed en netjes afgeleverd werk!

 • SJP Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Berltsum

  Werkzaam in de metaal (verspaning) 4 dagen. Compleet nieuwbouwhuis gebouwd (van fundering tot schilderwerk) dus voor alle klusjes beschikbaar

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Zeer betrouwbaar en komt afspraken na. Belangrijkste levert gewoon goed werk.
 • Rinzema Multi Service
  Rinzema Multi Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Metaalbewerker in Berltsum

  Welkom bij Rinzema Multi Service, Rinzema Multi Service is een jong bedrijf dat zich voornamelijk richt op het demontage en sloop werk. Met een ruime ervaring van meer dan 10 jaar in de bouw met als hoofdtaak beton boor en zaagwerk en sloopwerkzaamheden, gaan wij geen opdracht uit de weg. Rinzema Multi Service richt zich met name op de kleinere opdrachten (max 1 week) zowel binnen als buitenshuis. Wij voeren het werk met zorg uit en laten ten alle tijden een nette werkplek achter. Indien gewenst kan het demontage/sloop afval ook afgevoerd worden. Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor een juiste prijs opgave. Mvg Sjoerd Rinzema Rinzema Multi Service

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Leveren uitstekend werk
 • De Meubelmakker
  De Meubelmakker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metaalbewerker in Berltsum

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Pieter Holwerda, 36 jaar oud en sinds 2017 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als allround-vakman. Ik heb veel timmerwerk, renovatie-, installatietechniek gedaan en meubels gemaakt, maar wil me nu meer richten op het installatiewerk. Ik vind dit werk erg leuk om te doen. Denk aan CV installaties en meterkasten. Daarnaast kan ik ook een volledige installatie voor u verzorgen. Ik werk alleen en ben niet afhankelijk van anderen. Hierdoor ben ik flexibel en hoef ik geen rekening te houden met de planning van anderen. Het enige wat ik niet doe is stucen, maar hier heb ik een ervaren vakman voor, mocht dit nodig zijn. Als u interesse heeft kom ik graag met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Pieter Holwerda De Meubelmakker

  Laatste review:
  Onze schuurt moest nog van een handig opbergsysteem worden voorzien. Dit heeft Pieter in een middag weten te realiseren. Nog iedere dag blij met het resultaat :-)

4.7

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Berltsum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Berltsum

Andere vakmensen in Berltsum

Vind vakmensen bij jou in de buurt