Vind Interieur ontwerpers in Gendt

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Gendt? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Gendt

 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Gendt

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • Jaska
  Jaska

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Gendt

  Ik ben een enthousiaste klusser en neem graag werk uit handen! De afwisseling van de werkzaamheden maakt dat ik mijn werk leuk en uitdagend vind. Het vinden van oplossingen voor elke klusuitdaging en lekker met mijn handen bezig zijn geeft mij veel energie! Voor meer informatie zie mijn site, dit is mijn voornaam

 • Jongerius Bouw en onderhoud
  Jongerius Bouw en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Interieur ontwerper in Gendt

  Ik heb 16 jaar ervaring in de bouw. Mijn specialiteiten zijn electra, gas,water,verwarming, en timmerwerken. Of u nou een aanbouw,opbouw dakkapel of uw dak wil laten vervangen dan bent u bij ons aan het goede adres, Op al mijn werk krijgt u standard altijd garantie

  Laatste review:
  Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor het geweldige werk dat Jongerius Bouw en Onderhoud heeft geleverd bij het vervangen van mijn pannendak en plat dak, inclusief het plaatsen van sedum, elektrische platdakramen en extra isolatie. Het team, bestaande uit Robbert, Mike en Damir, heeft fantastisch werk geleverd en ik ben enorm tevreden met hun professionaliteit en vakmanschap. Allereerst moet ik zeggen dat deze jongens altijd op tijd waren, en er bij afwijking in tijdstip altijd netjes werd gecommuniceerd. Ze verschenen 's ochtends volgens planning en gingen direct aan de slag. Het was geweldig om te zien hoe toegewijd ze waren aan het project en hoe serieus ze hun werk namen. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de kwaliteit van het geleverde werk. Ze hebben niet alleen mijn pannendak en plat dak vervangen, maar ook sedum geplaatst, elektrische platdakramen geïnstalleerd en extra isolatie toegevoegd op het platte dak. Het resultaat is verbluffend! Mijn dak ziet er nu niet alleen als nieuw uit, maar de toevoegingen hebben mijn huis echt naar een hoger niveau getild. Wat ik vooral geweldig vond, was de bereidheid van het team om een stapje extra te zetten om ervoor te zorgen dat ik tevreden was. Ze waren altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en stonden open voor eventuele aanpassingen die ik wilde. Ze waren echt klantgericht en dat maakte de hele ervaring prettig en probleemloos. Als ik in de toekomst weer een klus heb, zou ik zonder aarzeling opnieuw een beroep doen op Jongerius Bouw en Onderhoud. Robbert, Mike en Damir hebben zichzelf bewezen als betrouwbare en deskundige vakmensen. Ik ben enorm tevreden met hun inzet en de manier waarop ze mijn visie hebben waargemaakt. Kortom, ik kan Jongerius Bouw en Onderhoud van harte aanbevelen. Als je op zoek bent naar een professioneel team dat een heel scala aan werkzaamheden kwalitatief hoogwaardig uit kan voeren, zoek dan niet verder. Robbert, Mike en Damir hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Mijn dank gaat uit naar Jongerius Bouw en Onderhoud voor hun uitstekende werk!
 • Marstyling
  Marstyling

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Gendt

  MarStyling is een interieurontwerper die begeleidt van ontwerp tot en met realisatie, heeft een persoonlijke aanpak en vindt het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. MarStyling verzorgt interieurontwerp, ontwerp keukens, badkamers, aanbouwen etc. in relatie tot de rest van jouw interieur. Dit doet zij voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Er wordt nooit een offerte gemaakt voordat er een persoonlijke intake is geweest. Daardoor ontstaat een goed beeld van de hulpvraag en de eerder genoemde klik. MarStyling Dé vertaalslag van ontwerp naar realisatie!

 • DeDesigner

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Gendt

  De designer is een bedrijf dat bouw, verbouw en interieur visualiseert. Ook meedenkend met plannen en gedachtenis van de klant tot ontwerpen uitwerken of volledig bedenken.

 • MindRule design

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Gendt

  Als bouwkundig ontwerper met zes jaar opleiding tot architect en uitgebreide ervaring in interieurontwerp van zowel woonruimtes als openbare ruimtes, zoals restaurants en luchthavens, sta ik nu tot uw beschikking in de regio Gelderland. Ik ontwerp zowel nieuwe ruimtes als het moderniseren en herinrichten van bestaande gebouwen. Mijn passie ligt in het creëren van doordachte en functionele ontwerpen die uw meest ambitieuze wensen weerspiegelen. Mijn filosofie is het ontwerpen van harmonieuze ruimtes die de tand des tijds doorstaan en niet gebonden zijn aan vluchtige trends. U kunt rekenen op gedetailleerde tekeningen en 3D-visualisaties die uw droomruimte tot leven brengen. Neem contact met mij op voor een ontwerp dat zowel esthetisch als praktisch is en perfect aansluit bij uw visie.

 • MAZE Interior Design

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Gendt

  Maze Interior Design is de ideale partner wanneer de focus van het ontwerp ligt bij de gebruiker. Wij focussen ons binnen de interieur- en tuinontwerpen op conceptuele interieurontwerpen die de beleving en het welzijn van de gebruiker of klant bevorderen. Hierbij staat mensgeoriënteerd ontwerpen centraal. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • JSMY Services

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Gendt

  Beste, Ik ben gespecialiseerd in het vervangen en zetten van kunstig kozijnen. Daarnaast ben ik timmerman en ontwerp ik meubels, afdakjes, schuren en veranda’s.

 • GB Klus&Sloop

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Gendt

  gb

 • Diagrid
  Diagrid
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Interieur ontwerper in Gendt

  Diagrid bouwkundig teken en adviesbureau ontwerpt en verzorgt het bouwtechnisch tekenwerk in zowel 2D als 3D voor alle fasen van het bouwproces. Hieronder vallen o.a. het maken van de bouwaanvraagtekeningen, werktekeningen, uitvoertingstekeningen en revisiewerk. Heeft u een verbouwing of nieuwbouwplannen? Dan komen wij graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo hebben wij de afgelopen jaren ervaring opgedaan in woningsplitsing, nieuwbouw, verbouw, aanbouw, uitbouw, brandveiligheid en dakopbouw. Naast het ontwerpen en uitteken van projecten zorgen wij voor de communicatie richting constructeur en bevoegd gezag. Zo heeft u altijd 1 aanspreekpunt. In verband met Corona voeren wij onze adviesgesprekken tegenwoordig zo veel mogelijk digitaal. Dit kan o.a. met Teams, Skype, Hangout, Whatsapp of Google Meet.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Goed tekening volgens afspraak gemaakt prijs was goed

4

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Gendt, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Gendt

Andere vakmensen in Gendt

Vind vakmensen bij jou in de buurt