Vind Slotenmakers in Gendt

Op zoek naar Slotenmakers in Gendt? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Gendt

 • Wienmark Producties
  Wienmark Producties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Slotenmaker in Gendt

  Primair hou ik mij bezig met het bouwkundig beveiligen van uw woning door preventieadvies te geven en het aanbrengen van degelijk hang en sluitwerk met SKG keurmerk. Het plaatsen van driepuntsluitingen op voor- en achterdeur is iets wat ik vaak doe. Het afhangen van deuren is daar bijgekomen en wordt vaak gevraagd. Daarnaast beschik ik over een ruime werkplaats met moderne machines voor houtbewerking waar ik met andere meubelmakers allerlei meubelen op maat maak. Met diverse leveranciers kan ik de meeste materialen in uiteenlopende kleuren tegen consumentenprijs leveren. Meer over mijzelf: Na ruim 20 jaar bij de overheid te hebben gewerkt heb ik het roer een aantal jaren geleden volledig omgegooid voor mijn passie voor houtbewerking. Als je voor iedereen in je vrije tijd van alles bouwt en ontwerpt kun je er ook gewoon je werk van maken. Regelmatig komen klanten met een uitdaging en het is erg leuk om dan samen een oplossing te bedenken en zo tot mooie resultaten te komen. Ik werk doorgaans alleen en incidenteel met een partner, ik onderscheid me door mijn precieze werk, persoonlijke benadering, meedenken met de klant en inspelen op zijn/haar wensen. Klanten kennen mij als een sociale, betrouwbare partner die alleen tevreden over het resultaat is als het echt goed is. Ik reageer op opdrachtverzoeken als ik er enthousiast van wordt. Ik vraag u om ook alleen op mij te reageren als u dat ook bent geworden. Dit om onnodige kosten te voorkomen (de vakman betaalt voor elk daadwerkelijk contact op Werkspot). De tarieven onder de aanbieders lopen enorm uiteen. Ik vind dat je je prijsstelling altijd moet kunnen verantwoorden, maar ik ben geen prijsvechter. Ik werk met reële tarieven en kwaliteit heeft een prijs. Bent u op zoek naar de laagste prijs, dan zijn er vast alternatieven te vinden. Vind u kwaliteit, goed contact net zo belangrijk als een reële prijs, laten we dan in contact komen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  We vroegen Robert om een slot te vervangen. Bij voorkeur een slot dat leek op het oude. Ons lukte het niet om zo’n slot te vinden maar Robert is het wel gelukt. Hij heeft dit slot snel en goed geplaatst en we zijn er zeer tevreden over.
  Kom in contact
 • van den broek beveiliging
  van den broek beveiliging
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Slotenmaker in Gendt

  van den Broek beveiliging voor al uw : - reperatie en vervanging van al uw hang en sluitwerk. Voorbeelden : Het vervagen van cilinders het infrezen van driepuntsluitingen - openen van deuren bij verlies van sleutels - beveiliging doormiddel van camera`s of alarmsysteem Door mijn 23 jaar ervaring in de beveiliging sta ik garant voor kwaliteit en service. Advies persoonlijk op maat.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer deskundig. Komt afspraken na. Goede communicatie vooraf en in aanloop naar de klus. Aanrader.
  Kom in contact
 • Adriaensen Totaalbouw
  Adriaensen Totaalbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4567 reviews
  Slotenmaker in Gendt

  Adriaensen totaalbouw uw partner voor grote opdrachten zoals: Info@adriaensentotaalbouw nl verbouw renovatie sloopwerkzaamheden Maar ook voor kleine opdrachten zoals: het bouwen van meubels voor binnen en buiten boren, kitten en schuren Het ophangen van.. verleggen/aanbrengen elektra leidingwerk Overkapingen Tegel werk Schilderwerk Andre werkzaamheden kunt u een berichtje sturen Wij zijn van veel markten thuis. Leg ons uw uitdaging voor en wij voorzien in een passende oplossing!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  De klus verliep heel goed. Hij heeft het slot netjes vervangen. Hij bekijk eerst wat hij moet doen hoe hij het moet aanpakken. Ik ben er heel blij mee.
  Kom in contact
 • Joud schilder en klusbedrijf
  Joud schilder en klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Slotenmaker in Gendt

  Heb je een Schilder nodig in Gendt of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Schilder voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Gevelrenovatie, Behangen kamer... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Adnan doet meer dan alleen schilderen! Omdat het binnenkort zou gaan regenen heeft hij het hele weekend doorgewerkt. Adnan werkte secuur en keek vol trots naar zijn werk, en dat mag hij zeker zijn. Het huis is prachtig geschilderd daarnaast is Adnan ook een hele vriendelijke man. Zoek niet verder! Deze schilder moet je hebben!
  Kom in contact
 • H4C
  H4C
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Slotenmaker in Gendt

  Mijn naam is Heidi. Ik ben werkzaam als allround klusser, waarbij uw wensen centraal staan. Met mijn technische achtergrond en oog voor detail, lever ik al mijn projecten met hoge kwaliteit op, met u als tevreden klant als bonus.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Kundige klus dame. Kon met een gerust hart even weg gaan en haar gang laten gaan. Heb alle deurklinken in huis laten vervangen en erg blij mee.
  Kom in contact
 • jdams. nl
  jdams. nl

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Gendt

  Schilder en klus en schoonmaak organisatie Voor al uw onderhoud, renovatie, reparatie, klus, schilderwerken en schoonmaak werkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor timmerwerk bij oudere woningen, nieuwbouw, restauratie en renovatie in en rondom uw woning. De kennis is aanwezig om vakkundig reparatie aan hout te herstellen of zo nodig te vernieuwen . Ervaren schilders voor binnen en buiten werkzaamheden, we werken met de beste producten zodat u lang en duurzaam en van kan genieten. Professionele schoonmaak bv voor een opleveringsschoonmaak bv kantoren, scholen, woningen Jdamsschoonmaakbedrijf

  Kom in contact
 • Gebroeders Buurman

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Gendt

  Voor al je klussen in, rond en buiten je huis ben ik je man.

  Kom in contact
 • Vos Gendt
  Vos Gendt
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Slotenmaker in Gendt

  Ik heb mijn eigen bedrijf in bouw, verbouw en installatie. Doordat ik expertise heb van verschillende onderdelen van installatie, renovatie,nieuwbouw en verbouw heeft u dus maar 1 aanspreekpunt. Ik streef ernaar om al uw wensen uit te werken en te realiseren tot een prachtig resultaat, om met u mee te denken en een passend advies te geven. Ik doe zowel kleine als grote opdrachten. Ik heb ervaring met opdrachten die opgelost moeten worden en aangemeld bij de verzekering en kan hierbij hulp en advies geven. Graag zou ik voor u een vrijblijvende offerte maken.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Alles in goed overleg. Hebben het werk precies uitgevoerd zoals opgegeven en waren zelfs wat eerder klaar. Geen onverwachtse verrassingen dan alleen een positieve meevaller in de rekening. Klus netjes gedaan. Prima opgeruimd nadien, veegschoon. Zouden zeker nog een klus laten doen door Iwan.
  Kom in contact
 • Verificare Holding B.V.

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Gendt

  Verificare kan je helpen met je Schilder, Klusbedrijf, Badkamer specialist klus in Gendt en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Sanitair plaatsen of vervangen, Lamp ophangen, Douche of bad reparatie te beantwoorden. Neem direct contact op met Verificare om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Jaska
  Jaska

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Gendt

  Ik ben een enthousiaste klusser en neem graag werk uit handen! De afwisseling van de werkzaamheden maakt dat ik mijn werk leuk en uitdagend vind. Het vinden van oplossingen voor elke klusuitdaging en lekker met mijn handen bezig zijn geeft mij veel energie! Voor meer informatie zie mijn site, dit is mijn voornaam

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Gendt, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Gendt

Andere vakmensen in Gendt

Vind vakmensen bij jou in de buurt