Vind Tuinmannen in Gendt

Op zoek naar Tuinmannen in Gendt? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Gendt

 • Klusbedrijf V.A de groot
  Klusbedrijf V.A de groot
  Beoordeling: 4.2 van 54.2524 reviews
  Tuinman in Gendt

  Mijn naam is vincent de groot Ik ben begonnen met een hoveniersbedrijf , en ben erg handig ik zit al jaren in verschillende sectoren zoals tuin en straatonderhoud

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Onverwacht moest ik zelf weg, na een telefoontje was het erg fijn thuiskomen en zien dat de voortuin en oprit lekker kort, schoon en opgeruimd waren. Jongens bedankt ✌️👍
  Kom in contact
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35227 reviews
  Tuinman in Gendt

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  100 m2 onkruid verwijderd, tuin gesnoeid, geschoffeld en geharkt. Ook al het afval meegenomen. We zijn tevreden. Vriendelijke, hardwerkende man.
  Kom in contact
 • BJW verkoopdiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Tuinman in Gendt

  Beste Ls, mijn neef en ik zijn tuiniers die vaak klussen in de buurt hebben aangenomen. Wij willen graag uitbreiden en zijn daarom opzoek naar meerdere klussen zodat wij onze weken hiermee kunnen vullen. Met vriendelijke groet, Benjamin & Tom

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  wat een top gasten! werken hard, komen afspraken na en hebben top werk geleverd!
  Kom in contact
 • Westen Tuinwerk
  Westen Tuinwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8591 reviews
  Tuinman in Gendt

  Westen Tuinwerk heeft ruime ervaring met uiteenlopende tuinwerkzaamheden en levert gedegen vakwerk. We zijn u graag van dienst met de volgende werkzaamheden: - Snoeien en aanplanten van hagen, struiken en bomen - Onkruid wieden en opschonen van tuinen - Rooien van bomen (maximale hoogte ± 10 m) - Grasmaaien en het leggen van grasmatten - Grond afgraven en afvoeren - Maken van houtwalletjes en afrasteringen - Bouwen van pergola’s - Plaatsen groene erfafscheidingen en schuttingen - Aanleg grindpaden en afvoergoten - Bestratingen tot ± 10 m2 - Kleinschalig bosbeheer. Overige diensten: - Verhuizingen en transport - Montage van kasten en meubels - Bouwen van tafels en kleinmeubelen - Schilderwerk, uitsluitend met watergedragen verf - Kleine reparatiewerkzaamheden. m.v.g. Jeroen Westen | Westen Tuinwerk

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer vriendelijke man die netjes werkt en het naar wens uit heeft gevoerd. Communicatie was ook zeer prettig en hij denkt mee over de klus.
  Kom in contact
 • Fattoumklusbedrijf
  Fattoumklusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Tuinman in Gendt

  Fattoumklusbedrijf kan je helpen met alle klussen, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, tuineren ..Tegelzetten en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Ali heeft top werk verricht. Heel erg vriendelijk, komt op tijd en komt zijn afspraken na. Werkt snel en netjes en hij komt binnenkort nog de gordijnroedes plaatsen etc. Ontzettend fijn om een betrouwbare vakman in de buurt te hebben, wij zijn net naar Arnhem verhuisd namelijk.
  Kom in contact
 • Wanders dienstverlening v.o.f.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Gendt

  Wandersdienst verlening is een klein bedrijf. Werkzaamheden, tuinen leeg hallen, straatwerk voorbereiding, bomen verwijderen, kleine sloopklussen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snelle service en goed contact!
  Kom in contact
 • Fixie cleans up your mess
  Fixie cleans up your mess
  Beoordeling: 4.9 van 54.95262 reviews
  Tuinman in Gendt

  Fixie Cleans up your mess ________________________________________ Wij zijn in te huren voor o.a. - Sloopklussen -Verhuizingen - Schoonmaakklussen ________________________________________ *Klantvriendelijkheid, staat bij ons hoog in het vaandel! *Flexibiliteit, Wij bewegen met de klant mee! *Scherp geprijsd, Wij houden het graag betaalbaar! *Garantie, wij geven garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren! ________________________________________

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Dit bedrijf met vriendelijke mensen heeft bij ons prima sloopwerk geleverd en het puin netjes afgevoerd. Het initieel afgesproken tijdstip werd niet helemaal gehaald, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd!
  Kom in contact
 • Sjoerd Laarakker groen & faunabeheer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Gendt

  Sjoerd Laarakker groen & faunabeheer is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Westervoort en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, . Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Sjoerd heeft de hagen erg netjes gesnoeid. Snoeiafval ook afgevoerd. En alles netjes in overleg. Ik ben erg tevreden met zijn werk!!
  Kom in contact
 • Tuin Klussendienst Olijf
  Tuin Klussendienst Olijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85111 reviews
  Tuinman in Gendt

  Ik ben een allround specialist De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteit verhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse mail ons voor een uitleg.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Hr Abdullah is een vriendelijke rustige hr en hij heeft onze schutting kundig gerepareerd. De klus werd binnen 1 dag na de aanvraag uitgevoerd. Dat was voor ons heel fijn. Hr Abdullah heeft de werkplek keurig achtergelaten. Voor een volgende klus gaan we zeker met hem contact opnemen.
  Kom in contact
 • leo-rieswijk
  leo-rieswijk
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Tuinman in Gendt

  Beste consument en potentieel opdrachtgever, Door Vaststellingsovereenkomst alleen mogelijk op vrijdag en zaterdag te klussen tot 1 december 2023 Groetend, Leo Rieswijk

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vriendelijke man, was ruim op tijd aanwezig. Klus is prima uitgevoerd.
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Gendt, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 171 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Gendt

Andere vakmensen in Gendt

Vind vakmensen bij jou in de buurt