Vind Grondwerkers in Uithuizermeeden

Op zoek naar Grondwerkers in Uithuizermeeden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Uithuizermeeden

 • Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Grondwerker in Uithuizermeeden

  Ook voor diverse sloop/renovatie werkzaamheden inzetbaar zoals een sparing te zagen of gaten boren of strippen van een woning , badkamers leeg slopen .Ook voor graafwerkzaamheden . Ben in het bezit van een mini graafmachine met diverse hulpstukken , zie foto’s . Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen. Ook op Facebook te vinden Vr gr Emiel Rooks

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep zoals afgesproken. Contact vooraf, tijdens en na de tijd erg soepel.
 • Gebr. Huistra
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Grondwerker in Uithuizermeeden

  Wij beschikken over alle benodigde machines voor het perfecte resultaat!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima jongens (leuke broers). Vlot en betrouwbaar en goed in hun werk. Harde werkers en prima om mee te overleggen. Echte aanrader!
 • Munting timmerwerk en onderhoud
  Munting timmerwerk en onderhoud

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Uithuizermeeden

  Munting timmerwerk en onderhoud is gespecialiseerd in complete renovatieprojecten van A tot Z en werkt eventueel met vakkundige onderaannemers. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Ik ben niet de goedkoopste maar sta daarentegen voor de beste kwaliteit! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Tammo-Jan Munting

 • PeeTeeGee
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Grondwerker in Uithuizermeeden

  PeeTeeGee. Wij zijn voor 15 jaar terug begonnen met verhuur van paardentrailers. Er kwam ook vraag naar mini verhuur, trekker, shovel, graver van huurders die een paardenbak of weiland hadden. We hebben nu ook allerlei machines, frees, kopegg met zaaimachine, kunstmeststrooier, verticuteermachine, grasmaaier met opvangbak, landrol, onkruidborstel, veger met opvangbak,enz. We verhuren met machinist en kan ook zonder.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Netjes gewerkt, we zijn er blij mee!
 • Schaaphok dienstverlening

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Uithuizermeeden

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman in Zijldijk, dan kan Schaaphok dienstverlening je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen repareren, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Veranda aanleggen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • jm vlechtwerken
  jm vlechtwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Uithuizermeeden

  JM VLECHTWERKEN EN GT VLECHTWERKEN verzorgen u funderingen en vloeren VAN A TOT Z. Plaatsen van tempex of houten kisten, het aanbrengen van wapening en tenslotte beton storten. Wij komen eerst de klus bekijken en bespreken. Voor info kunt u mij mailen of bellen.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  prettig contact gehad bij een offerte aanvraag. Kwam spoedig de klus bekijken en maakte duidelijke afspraken.
 • Hoveniersbedrijf Thijs Kruijer
  Hoveniersbedrijf Thijs Kruijer

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Uithuizermeeden

  Hoveniersbedrijf Thijs Kruijer is een jong bedrijf met veel ambitie, gevestigd in Uithuizen. Ons werkgebied is: De gehele noordelijke provincies. (Groningen, Friesland, Drenthe) De werkzaamhaden betreft alles op het gebeid van tuin. Denk aan: Aanleg, onderhoud, (Sier) Bestrating, Houtbouw, schuttingen, Beplanting, Grondwerken, Boomverzorging Etc. We zijn gediplomeerd Vakbekwaam hovenier. We zijn verzekerd bij ASR voor eventuele aangebrachtte schade. Ons motto is een goede prijs/kwaliteit verhouding en streven naar een tevreden klant.

 • F Z Hoveniers b.v.
  F Z Hoveniers b.v.
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Grondwerker in Uithuizermeeden

  Een allround hoveniersbedrijf voor aanleg en onderhoud van tuinen. Aanleg o.a. bestrating, veranda s,schuttingen, Corten staal lassen op locatie o.a. bloembakken, border afscheiding etc.. , in lite verlichting, 220v verlichting, vijvers,vlonders,tuinhuisjes kant en klaar en op maat gemaakt verschillende hout soorten, boomverzorging, rioolwerk, etc.etc. Onderhoud o.a.wekelijks, maandelijks jaarlijks of paar keer per jaar, maaiwerk, hagen snoeien etc.etc

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima vakmannen!
 • Hortulanus
  Hortulanus

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Uithuizermeeden

  Hortulanus is een nieuw hoveniersbedrijf in de gemeente het hogeland! Ik sta graag voor u klaar om de tuin te renoveren, bomen te snoeien of kappen en tuinonderhoud.

 • Knoldienstverlening
  Knoldienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Grondwerker in Uithuizermeeden

  Knol dienstverlening houd zich vooral met veel plezier bezig in de groene sector. Meedenkend in het beste resultaat en meeste plezier in uw tuin. Wij zijn werkzaam op verschillende gebieden in uw tuin. Van tuin onderhoud tot grondwerkzaamheden. Wij beschikken over eigen materiaal, ervaring en zijn vakbekwaam!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep uitstekend ondanks de regen ging alles naar wens . Klus snel geklaard

4.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Uithuizermeeden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Uithuizermeeden

Andere vakmensen in Uithuizermeeden

Vind vakmensen bij jou in de buurt