Vind Grondwerkers in Striep

Op zoek naar Grondwerkers in Striep? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Striep

 • H. Fennema
  H. Fennema
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Grondwerker in Striep

  wij hebben een bedrijf dat de volgende werkzaamheden uitvoert minikraanverhuur , grondverzet ,bestratingen ,aanleg riolering etc aanleg manege bakken containertransport incl al de transportvergunningen verrichten alle soorten sloopwerk buiten . geen asbestverwijdering

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heel tevreden. Het was echt heel slecht weer maar ze gingen gewoon door harde werkers.
  Kom in contact
 • N. Bouwman Bouwservice
  N. Bouwman Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Grondwerker in Striep

  Hallo! Mijn naam is Nick Bouwman een enthousiaste ZZP’er, die sinds 2012 werkt in de bouwsector als volwaardig timmerman. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit nieuwbouw, aanbouw, verbouw, overkappingen, restauratie, onderhoud, montage & dienstverlening. Voor meubels op maat kunt u ook bij mij terecht! P.S Uitleg & foto’s bij de aanvraag/advertentie worden zeer gewaardeerd. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Graag zou ik u willen vermelden dat Werkspot bij elke acceptatie kosten in rekening brengt bij de opdrachtnemer, ook als wij de klus niet krijgen van u! Dit geld voor alle ondernemers die u accepteert na onze interesse in de klus. (Ik weet dat Werkspot dit niet duidelijk vermeld naar u). Zou u hier rekening mee kunnen houden.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Repaired back door and shelf quickly and nicely 👌
  Kom in contact
 • Interieurs
  Interieurs
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Striep

  Gertjan van Meurs: Bouw ontwerp en advies van pergola/overkapping tot een gehele woning Eigenlijk doe ik alles op het gebied van bouw en verbouw. Ik kan met u meedenken in het ontwerp maar het dus ook realiseren.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Snel contact en ook snel een offerte klaar. Vriendelijke man en een vakman. Bijna klaar en dan kan ik een foto plaatsen.
  Kom in contact
 • Hoveniers/klusbedrijf Boersma
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Grondwerker in Striep

  Na jaren in het bedrijfsleven heb ik besloten om wat anders te doen. Een combinatie van klussen en studeren. Naast een studie leraar aardrijkskunde help ik graag met allerhande klussen. Van laminaat leggen, isoleren, tuinonderhoud tot het plaatsen van tuinafscheidingen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Betrouwbaar en hardwerkend. Vlot. Goede communicatie en goed werk.
  Kom in contact
 • R&S BESTRATING
  R&S BESTRATING
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Grondwerker in Striep

  Voor al uw straat en tuin werkzaamheden Wij zijn een jong bedrijf waar kwaliteit voor aan staat Wij doen oa: Landschapsverzorging Aanleggen van uw complete tuin Bestrating leggen voor particulieren en bedrijven Tuin onderhoud Bomen snoeien omzagen Kraanwerkzaamheden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  👍
  Kom in contact
 • Wiegersma multiservice

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Striep

  Wiegersma multiservice is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf nodig hebt in Oosterbierum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Barton Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Striep

  I have several years of experience in construction and gardening. I have been working in the Netherlands for almost a year in large companies in various fields of construction. I am conscientious, hard-working and punctual.

  Kom in contact
 • J. van Calsbeek

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Striep

  J. van Calsbeek is je ideale partner als je een Stukadoor, Aannemer nodig hebt in Kade 23 en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Funderingen en heiwerken, Plafond plaatsen of verlagen... en nog veel meer diensten die wij als Stukadoor, Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Geertsma bestrating
  Geertsma bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Grondwerker in Striep

  16 jaar ervaring op het gebied van grondwerk,riolering,straatwerk,schutting,tuinhuizen,overkappingen en vlonders

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Was 1 van de 3 offertes, ruim de goedkoopste..., alwel geldt voor alleen tuin en bestrating, nog geen schutting! Deze wordt later evt. gedaan.... Jongens werken hard en snel, komen op tijd en communiceren en overleggen goed. Helemaal Top!
  Kom in contact
 • Boomrooierij & handelsonderneming Knol

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Striep

  kan je helpen met je Hovenier klus in Tzummarum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Striep, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Striep

Andere vakmensen in Striep

Vind vakmensen bij jou in de buurt