Vind Tuinarchitecten in Striep

Op zoek naar Tuinarchitecten in Striep? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Striep

 • Interieurs
  Interieurs
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Striep

  Gertjan van Meurs: Bouw ontwerp en advies van pergola/overkapping tot een gehele woning Eigenlijk doe ik alles op het gebied van bouw en verbouw. Ik kan met u meedenken in het ontwerp maar het dus ook realiseren.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Snel contact en ook snel een offerte klaar. Vriendelijke man en een vakman. Bijna klaar en dan kan ik een foto plaatsen.
  Kom in contact
 • Barton Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Striep

  I have several years of experience in construction and gardening. I have been working in the Netherlands for almost a year in large companies in various fields of construction. I am conscientious, hard-working and punctual.

  Kom in contact
 • Bouman Allround Service

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Striep

  Altijd opzoek naar een leuke klus meerdere mensen beschikbaar doen wat we afspreken maken het zoals de klanten het willen hebben

  Kom in contact
 • Boomrooierij & handelsonderneming Knol

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Striep

  kan je helpen met je Hovenier klus in Tzummarum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Alex's amusement

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Striep

  Robijn hoveniers Heeft zijn bedrijf in het mooie Sintjacobieparocie En staat klaar voor al uw onderhoud en aanleg klussen in uw tuin

  Kom in contact
 • Primawerk B.V.

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Striep

  Ben je op zoek naar een Hovenier? Dan kun je in Hollum bij Primawerk B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Tuin&klusbedrijf Regtop
  Tuin&klusbedrijf Regtop

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Striep

  Tuin&klusbedrijf Regtop kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Dakspecialist klus in Harlingen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen, Binnenzonwering plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Garagedeur plaatsen of vervangen, Sloten plaatsen of repareren, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Dakkapel of dakraam repareren, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Tuin&klusbedrijf Regtop om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Metselbedrijf K. Miedema
  Metselbedrijf K. Miedema
  Beoordeling: 4.6 van 54.65151 reviews
  Tuinarchitect in Striep

  Miedema multiservice is een bedrijf die alle klussen kan doen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Super mooi eind resultaat. Een aanrader.
  Kom in contact
 • Bestratingsbedrijf Weewer
  Bestratingsbedrijf Weewer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Tuinarchitect in Striep

  Uw eigen ideeën, gezamenlijk mogelijkheden verkennen of van ontwerp tot oplevering? Met mijn kennis en vaardigheden ben ik van alle markten thuis! Of het nu een oprit, trottoir, parkeerplaats of terras betreft: ik ben de vakman die u op maat adviseert en u centraal stelt door persoonlijk aandacht te geven en kwaliteit te leveren. Als kleinschalig bedrijf ben ik tot slot zeer toegankelijk en flexibel. Hierdoor kan ik voor u op het juiste moment, op de juiste wijze en voor de juiste prijs het gewenste resultaat leveren. Als stratenmaker draag ik graag een steentje bij om uw wensen in vervulling te laten gaan!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  We kwamen heel snel in contact met Jan Dirk en hij kon vrijwel direct aan de slag. Hij dacht goed met ons mee, ook door eerst bij ons langs te komen en de situatie te bekijken. We zijn uiterst tevreden over wat hij bij ons als resultaat opleverde.
  Kom in contact
 • Romke v/d Wal Boomverzorging en Groen

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Striep

  Bomen klimmen kappen snoeien groen onderhoud

  Kom in contact

Populaire lokale Tuinarchitecten in Striep

Andere vakmensen in Striep

Vind vakmensen bij jou in de buurt