Vind Grondwerkers in Oudorp

Op zoek naar Grondwerkers in Oudorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Oudorp

 • Tuintjeleeg.nl
  Tuintjeleeg.nl
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  All-round werkzaamheden in groen en grondwerk zoals tuinen, afgraven, bestrating verwijderen, egaliseren, sleuven graven t.b.v. kabels en leidingen, verwijderen van bomen en boomstronken, sloten klaarmaken voor schouw, etc.. Ook doen wij kleine sloopwerkzaamheden binnen- en buitenshuis. Ook demonteren wij tuinhuisjes, aanbouwen, veranda’s en schuren en maken de grond indien gewenst bouwklaar voor iets nieuws, we zijn gespecialiseerd in werken voor particulieren en houden dus met alles rekening wat er specifiek bij deze doelgroep komt kijken. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi eindresultaat. De grasmat is verwijderd en de grond goed geëgaliseerd. Jelle is vriendelijk, werkt hard en netjes en denkt goed met je mee. Wij raden Jelle zeker aan.
 • JS Allround Dienstverlening
  JS Allround Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  JS alround dienstverlening is van veel markten thuis : tuin architectuur : tuin aanleg : tuin onderhoud : vijver aanleg : grond werk : riool / hemelwater : Straatwerk : Terrasoverkapping werken aan huis : Sloop / totaal sloop : Renovatie werk : Nieuw bouw : betonvloeren : badkamers wij hopen u zo goed mogelijk te helpen en zijn 24-7 beschikbaar

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heel blij met hoe Jordy deze klus heeft opgepakt. Alles netjes achtergelaten en voor en tijdens de klus prettig contact gehad.
 • Jacob van Twisk
  Jacob van Twisk
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  In mijn bedrijf doe ik straten maken, tuinen opknappen en grondwerk. De klussen die ik aanneem zitten meestal in Noord Holland, een beetje rondom Beemster. Ik heb aardig wat ervaring met zulke klussen, want ik heb bij hovenier gewerkt. Ik heb een eigen risico verzekering en alle materialen waar ik mee werk zijn ook verzekerd. Ik werk met een grote en kleine kraan, tractor en een gronddumper.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle reactie en goede service. Toppers!!
 • Thijs Hopman dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  Hallo mijn naam is Thijs Hopman. Ik zit al een aantal jaar in het werk maar ben sinds kort voor mezelf begonnen. Ik werk vaak met een vast iemand samen en hebben ook meerdere klussen netjes afgeleverd. Ik kan u voorzien van de volgende werkzaamheden. -Het verwijderen/snoeien en aanbrengen van bomen struiken en ander groen. -Oprit of terras aanleg. -grond profileren en afvoer hiervan -het zetten van een schutting -riolering aansluiten Eventueel ander werk kan altijd worden gedaan in overleg Met vriendelijke groet. Thijs Hopman

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super werk afgeleverd, lekker snel en alles weer netjes opgeruimd
 • Rick Dijkema
  Rick Dijkema
  Beoordeling: 3.9 van 53.9533 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  -straatwerk -shovel -minigraver -divers grond werk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Behalve dat Rick zijn werk afraffelt (zou oprit met 20 cm uitgraven, als ik niet even was komen meten, dan hij slechts de helft afgegraven. Komt bovendien zijn afspraken niet na. Helaas wel al betaald, maar niet alle werkzaamheden uitgevoerd. Reageert verder ook niet meer op mail of telefoon. Ik zou wel drie keer nadenken om Rick in te huren.
 • VBF Betonstaal
  VBF Betonstaal
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  VBF is een betonvlechtersbedrijf dat voor zowel aannemers als particulieren werkt, groot of klein, het maakt voor ons geen verschil, wij zetten ons altijd 100% in. Wist u dat VBF al 30 jaar ervaring heeft in de betonbouw,en dat wij voor een hoop aannemers inmiddels een belangrijke speler zijn geworden? Sinds 10 jaar,hebben wij ons gespecialiseerd in funderings herstel in en rond Amsterdam, funderingen voor uitbouw,serre en/of tuinhuis/garage,zwembaden,kelders etc. VBF is een betonvlechtersbedrijf, die de organisatie hoog in het vaandel heeft staan, en daarom ook met zeer gemotiveerde vaklieden werkt, die er alles aan doen om de aannemer of de particulier tevreden te houden, want zo hoort het toch? Kijkt u gerust even rond voor een impressie van ons werk en twijfel niet om vrijblijvend even contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, VBF Betonvlechtwerken

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Top bedrijf!!
 • De Blaauw Infra
  De Blaauw Infra
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf? Dan kun je in Uitgeest bij De Blaauw Infra terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super goeie service . Komt ze afspraken na en levert perfect werk af . Zeker een aanrader
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super!
 • Jong Goud
  Jong Goud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  Goedendag! Ik ben Hisse, uw ervaren tuinman voor tuinonderhoud en renovaties. Van het professioneel aanleggen van gras tot bestrating, het plaatsen van schuttingen, het aanleggen van vlonders en het beschermen van oevers, bied ik professionele service voor al uw behoeften. Of het nu gaat om grote of kleine klussen, ik sta voor u klaar. Dank u voor uw aandacht, en ik kijk ernaar uit om uw tuin te transformeren! Met vriendelijke groet, Hisse.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Vlotte communicatie, kwam afspraken na en heeft de klus perfect afgeleverd
 • Jelle van Beest Dienstverlening
  Jelle van Beest Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Grondwerker in Oudorp

  flexibel , vakkundig, accuraat, kwaliteit staat centraal

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super professioneel! Werkt netjes, komt afspraken na en hele fijne communicatie. Voor een eventuele volgende klus schakelen we zeker weer met Jelle!

4.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Oudorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Oudorp

Andere vakmensen in Oudorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt