Vind Slotenmakers in Oudorp

Op zoek naar Slotenmakers in Oudorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Oudorp

 • van Zoomeren onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Slotenmaker in Oudorp

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Heerhugowaard of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Slot van de tuindeur is mooi gemaakt. Goede service.
 • Timmerbedrijf M. Steltenpool
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Oudorp

  Een All-round Timmerbedrijf voor renovatie en onderhoud. Altijd streven naar het gewenste resultaat en een tevreden klant.

 • Luuk Totaal
  Luuk Totaal
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Slotenmaker in Oudorp

  meerdere jaren ervaring als: Timmerman en algemeen Klusjesman de laatste jaren grotendeels bezig geweest als Uitvoerder, Werkvoorbereider en Bouwbegeleider maar het contact met de klant gemist. gespecialiseerd in: Alle voorkomende timmerwerkzaamheden, Houtrotherstel, keukens plaatsen, Houten/Kunststof kozijnen (incl reparatie en onderhoud), Hang-en sluitwerk (politie keurmerk etc.) Ik werk op uurtarief €45,00 (exclusief btw, leadkosten werkspot, materiaal, parkeerkosten,) . Of op projectbasis (conform offerte) contant of pinbetaling mogelijk

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  prima communicatie, kwaliteit geleverd en flexibel in werk. klus volgens afspraak.
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75805 reviews
  Slotenmaker in Oudorp

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle en duidelijke communicatie. Goed geadviseerd en hij heeft de kus keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85292 reviews
  Slotenmaker in Oudorp

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Eerlijke prijzen en goede communicatie! Doet wat hij zegt en komt afspraken na ook als achteraf blijkt dat het niet klopt blijft hij zich aan de afspraken houden en maakt zijn werk netjes af! Kortom om aan te raden!
 • Altaha dienstverlening

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Oudorp

  Harde werker net opgestart als zzper 2jaar als schilder gewerkt 1,5sloop werk Havo diploma afgerond Eigen gereedschap

 • Klussenbedrijf Bout

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Oudorp

  Klussenbedrijf Bout is je ideale partner als je een Schilder, Klusbedrijf, Timmerman nodig hebt in Alkmaar Kaasmarkt, Alkmaar, North Holland 1821 AZ en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Klusbedrijf, Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • J. Koster Bouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Oudorp

  J. Koster Bouw is je ideale partner als je een Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Alkmaar en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten die wij als Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Sidaro Bouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Oudorp

  Sidaro Bouw is je ideale partner als je een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Sloopbedrijf nodig hebt in Alkmaar en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Sloopwerk algemeen... en nog veel meer diensten die wij als Vloerspecialist, Klusbedrijf, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • MK engineer
  MK engineer
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Slotenmaker in Oudorp

  Woningontruimingen zijn onze specialiteit. Services in en om uw huis. Schoonmaken is onze pre. Ik wil uw leefgenot zo optimaal mogelijk maken. Wij zijn echte alleskunners. Ik help u met alle klussen rond uw huis en in uw tuin. Volledige woningontruimingen zijn onze specialiteit.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer tevreden over het werk wat Michel geleverd heeft. Vooraf duidelijke communicatie over de prijs, flexibel, snel beschikbaar, voor het starten van het werk even duidelijk met elkaar de werkzaamheden afgesproken zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan, snelle / harde werker. Kortom, Michel gaan we bij een eventuele nieuwe tuinklus zeker nog eens vragen.

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Oudorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 46 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Oudorp

Andere vakmensen in Oudorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt