Vind Grondwerkers in Ossendrecht

Op zoek naar Grondwerkers in Ossendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Ossendrecht

 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85147 reviews
  Grondwerker in Ossendrecht

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Stefan is betrouwbaar. Komt netjes op tijd. Doet waarvoor je hem inhuurt goed en is vriendelijk. Bedankt Stefan voor je hulp!
 • Allrounder de Wilde
  Allrounder de Wilde
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Grondwerker in Ossendrecht

  Beste mensen, Ik ben een startend ondernemer in de regio ossendrecht werkgebied +- 15 km. Ik vind het leuk om lekker bezig te zijn en voor een ander wat te kunnen betekenen dus mocht u een algemene klus of klussen hebben of uw tuin heeft onderhoud nodig of u wil wat anders laat mij het weten en wie weet kan ik uw wensen realiseren maar daar komen we vast aan uit.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Eerste deel van opdracht zoals afgesproken en op deskundige wijze uitgevoerd.
 • rvl alroundservice
  rvl alroundservice

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Ossendrecht
 • P.A. Verhagen Solutions
  P.A. Verhagen Solutions
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Grondwerker in Ossendrecht

  Ik ben Paul Verhagen, Ik heb mijn bedrijf opgericht met als doel zoveel mogelijk oplossingen te bedenken voor al uw klus problemen, door mijn uitgebreide contact verzameling kan ik bijna elke klus aan. Vanaf mijn 14e kon ik gaan stage lopen bij een hovenier dit is mij zo goed bevallen dat ik hierin ook mijn diploma heb gehaald en zodoende verder ben gegaan in het vak als hovenier/stratenmaker. Samen met u kom ik uit elk dilemma

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Kon op zeer korte termijn het gevraagde werk uitvoeren. Dacht mee, kwam de gemaakte afspraken na, zijn zeer tevreden op het geleverde werk.
 • JoshGroen Hovenier
  JoshGroen Hovenier
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Grondwerker in Ossendrecht

  Hoveniersbedrijf dat zich bezig houdt met de aanleg en onderhoud van tuinen. Gespecialiseerd in oa. kunstgras, vijvers en beplanting

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mijn eerste opdracht werd naar volle tevredenheid uitgevoerd en daarom heb ik besloten deze hovenier het vervolg (de aanleg van meerdere plantenbakken en ook de voortuin onder handen te nemen) ook heb laten doen.
 • Wouts Groenprojecten V.O.F.
  Beoordeling: 3 van 5351 review
  Grondwerker in Ossendrecht

  Mag ik U voorstellen Woutsgroenprojecten is een Klant services gericht Bedrijf opgericht in 1997 Nu op de dag van vandaag toon aangevend Ondernemend in diverse sectoren maar wel in Groen - Tuin onderhoud van kasteel tot tussen woning - Bomen snoeien kappen stronken frezen - Maaien gazon bermen sportvelden - industrie petrochemie onkruid beheer etc flora fauna beheer - Groen beheer langs spoor - Klein Grondverzet - eigen kwekerij Graszoden - aanleg en onderhoud gazon bezaaiing en graszoden - Sportvelden onderhoud -Gladheidsbestrijding - winterwerk sloopwerk op het moment zijn er 10 mensen in dienst vakbekwaam tractor chauffeurs kraanmachinist hovenier,s aankomend hoveniers uitvoerder meewerkend voorman VGM veiligheid man de voorbereiding voor risicowerk werk Ons motto is Gaat niet bestaat niet er is altijd een Oplossing en Zeker een No Nonses uitvoering En eerlijk duurt het langst En boter bij de vis dat is ook belangrijk

 • Leenaerts verhuur

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Ossendrecht

  Ik doe kleinschalig grondverzet, rioleringswerk, bestratingen en evt sloopwerk met betrekking tot het uithakken van vloeren dmv minigraver ,rooien van tuinen ,uit zeven van grond ter plaatse

 • van aert grondwerken

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Ossendrecht

  Mijn naam is Michael van Aart en ik ben eigenaar van het bedrijf Van Aert Grondwerken. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: -Grondwerkzaamheden Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Van Aert Grondwerken over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Michael van Aert

 • WSM Diensten

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Ossendrecht

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Zevenbergen, dan kan WSM Diensten je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Fiboad
  Fiboad

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Ossendrecht

  Heb je een Aannemer nodig in Bergen op Zoom of omgeving? Fiboad kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Ossendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Ossendrecht

Andere vakmensen in Ossendrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt