Vind Metaal bewerkers in Ossendrecht

Op zoek naar Metaal bewerkers in Ossendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Ossendrecht

 • Lasbedrijf De Gouden Las - LDGL
  Lasbedrijf De Gouden Las - LDGL
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Metaalbewerker in Ossendrecht

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in Spijkenisse, dan kan Lasbedrijf De Gouden Las - LDGL je verder helpen. Allround lasser gespecialiseerd in het lassen van tropische matrialen aluminium, titanium, rvs en koolstofstaal. Pijplassen en plaatwerk . Reparatie onderandere aan hekwerk en alles van staal. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis of renoveren, of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Erg goed geholpen, denkt goed mee en levert hoge kwaliteit werk
 • Allrounder de Wilde
  Allrounder de Wilde
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Metaalbewerker in Ossendrecht

  Beste mensen, Ik ben een startend ondernemer in de regio ossendrecht werkgebied +- 15 km. Ik vind het leuk om lekker bezig te zijn en voor een ander wat te kunnen betekenen dus mocht u een algemene klus of klussen hebben of uw tuin heeft onderhoud nodig of u wil wat anders laat mij het weten en wie weet kan ik uw wensen realiseren maar daar komen we vast aan uit.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Eerste deel van opdracht zoals afgesproken en op deskundige wijze uitgevoerd.
 • rvl alroundservice
  rvl alroundservice

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Ossendrecht
 • Hendrickx techniek
  Hendrickx techniek

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Ossendrecht

  Hendrickx techniek is een enthousiaste jonge onderneming die kennis bied in verschillende klussen o.a. Straatwerk Tuin ontwerp/ autocad Stalen deuren/ramen Staalconstructies Zet/snijwerk Hout bekleding Grondwerk Zand transport

 • GDS Techniek
  GDS Techniek

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Ossendrecht

  Ik ben een zeer gemotiveerde jongen van 25 die niet denkt in problemen maar oplossingen. Ik heb ervaring in de volgende aspecten: - installatietechniek - isolatietechniek - montage werkzaamheden - sanitair renoveren/nieuwbouw Tevens in het bezit van de volgende certificaten: -heftruck -hoogwerker -VCA Vriendelijke groeten, Guido Sinnema GDS Techniek

 • Handelsonderneming MJ

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Ossendrecht

  Wij zijn een klein bedrijf en gespecialiseerd in bijna alle werkzaamheden. Wij werken door heel Nederland. Wij hebben al jarenlange ervaring in: verbouw, nieuwbouw, renovatie, klus en elektra werkzaamheden, montage van keukens, badkamers, stukadoren, metselen, onderhoudsvrije dakkapel, onderhoudsvrije tuinhuisjes, luxe chalets, loodgieterswerk, cv monteur, timmerwerk, dak renovatie, schilderen/ behangen. Kort om wij zijn het bedrijf dat u zoekt voor al u werkzaamheden. Bij ons blijft alles in eigen beheer en naar een aanspreekpunt.

 • BOK Klussen
  BOK Klussen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Ossendrecht

  Ik ben Dave . Van oorsprong lasser metaalbewerking , vandaar in de botenbouw terecht gekomen zowel metaal als hout -epoxy. Na jarenlang ervaring de stap genomen om als zelfstandige de bouw in te gaan. Ook 6 jaar bij technische dienst gezeten op een camping. Onderhoud van het park, zowel groenvoorziening als wasgebouwen en caravans plaatsen , aansluiten en repareren. Een handige duizendpoot .

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Dave is een keurig nette vakman Man van woord Man van afspraak
 • altec bouw
  altec bouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Metaalbewerker in Ossendrecht

  Latex spuiten Deuren spuiten Elektra en storingen ook aardepennen plaatse Gasleiding nieuw plaatse of herstellen Waterleiding nieuw plaatse of herstellen vloerverwarming (infrezen of op netten ) Cv ketel plaatsen en storingen verhelpen stuken aanbouw dakkapel of renovatie kunstof deuren en kozijnen Keukens plaatsen Vloeren leggen laminaat en parket Tegels leggen vloer en wanden Badkamer nieuw en renovatie Timmerwerk Beton boringen t.b.v afzuigkap riool etc. Complete renovaties Storings diensten tijdens lockdown

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede service. Klus duurde langer dan gepland. Prijs bleef het zelfde. Goed overleg.
 • Multiservice Geluk

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Ossendrecht

  Handige harry Voor al uw vloeren denk aan laminaat / parket / zeil / tapijttegels / pvc noemt het maar op.

 • TM Design
  TM Design
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Metaalbewerker in Ossendrecht

  Hallo, ik ben Thom Tebbens van TM Design. In mijn werkplaats ontwerp en produceer ik handgemaakte kandelaren en vuurkorven. Een ander onderdeel van mijn bedrijf is het in opdracht maken van: kleine stalen constructies, stalen trappen (binnen en buiten), stalen deuren en stalen kozijnen. Cortenstaal: bloembakken, borders in tuinen, stalen kasten voor houtopslag etc. Stalen tafels en onderstellen, stalen kasten en wandrekken (binnen en buiten). Tevens kan ik ingehuurd worden voor alle bovenstaande activiteiten op locatie. Op alle bijgevoegde foto's kunt u mijn handwerk terugvinden. LET OP: wij zijn lid van de koninklijke metaalunie en hanteren deze voorwaarden.

  Laatste review:
  Heel goed, TM design levert echt vakmanschap!!!!

4.5

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Ossendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Ossendrecht

Andere vakmensen in Ossendrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt