Vind Grondwerkers in Lisse

Op zoek naar Grondwerkers in Lisse? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Lisse

 • Opsesas
  Opsesas
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Grondwerker in Lisse

  Opsesas is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Noordwijkerhout en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Vloer egaliseren, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Kelder bouwen of renoveren, Zwembad plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Sascha is een topper!
 • AC Cardol klusbedrijf
  AC Cardol klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Grondwerker in Lisse

  AC Cardol klusbedrijf gevestigd in Lisse, gespecialiseerd in klussen in en om het huis. denk hierbij aan straatwerk, complete tuin aanleg tot aan een lamp installeren in de woonkamer.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De opdracht is professioneel en grondig uitgevoerd. Het communicatieverloop was aangenaam, met snelle reacties. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en deze werden nauwgezet nagekomen. Ik kan AC Cardol van harte aanbevelen.
 • B.T. Agterof
  B.T. Agterof
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Grondwerker in Lisse

  Wij zijn gericht en gespecialiseerd op het gebied van grondwerk, zoals graaf werkzaamheden en het transporteren van grond

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Bernardo benaderde de klus op de juiste manier, namelijk om eerst ter plekke te komen kijken. Alles is op een hele prettige manier verlopen! Hij denkt goed mee, komt met oplossingen en komt alle afspreken keurig op tijd na en dit alles voor een nette prijs! Ik zal hem zeker weer benaderen, als ik een klus heb!
 • Roy van Leeuwen Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Lisse

  Roy van Leeuwen Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Oud Ade en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Vlonders plaatsen of vervangen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met Roy van Leeuwen Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Op tijd, netjes en alles volgens afspraak.
 • True gardener vision
  True gardener vision
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Grondwerker in Lisse

  - True gardener vision, hovenier - Zuid-holland - Gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin, het buitenleven en ontwerp Creëer jouw droomtuin Welkom bij True Gardener Vision - uw partner voor droomtuinen. Ontdek onze passie voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Laat uw tuindromen werkelijkheid worden!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima vakman. Komt zijn afspraken na en werkt netjes
 • M.Hogervorst Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Lisse

  M. Hogervorst Grondwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van damwand, schotten-beschoeiing, grondwerk, kraanwerk, bestrating en heeft hier al meer dan 20 jaar ervaring in.Door samenwerking met mijn zoon, hovenier D.Hogervorst tuinaanleg en onderhoud, kunnen wij uw hele tuin aanleggen. Wij denken graag met u mee over de uitvoering van uw wensen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  In een woord: fantastisch! Marco en zijn zoon werken heel netjes, zijn ontzettend vriendelijk en flexibel! Na de beschoeiing hebben de mannen ook de tuin geëgaliseerd en na overleg konden zij ook gras aanleggen. Ook hebben ze meegedacht hoe we tuin “katproof” konden maken voor onze kat en is dat heel netjes gedaan. Hele fijne service en samenwerking, voor herhaling vatbaar!
 • Siera Groenonderhoud
  Siera Groenonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Grondwerker in Lisse

  Siera Groenonderhoud; voor alle denkbare tuinwerkzaamheden: zowel aanleg als onderhoud. Van kleine klussen tot hele grote klussen, hier bent u op het juiste adres. Van bomen weghalen tot schuttingen/blokhutten/overkappingen plaatsen. Zelf ben ik al 11 jaar werkzaam als hovenier. Ik werk samen met mijn collega's, die allemaal tussen de 20 en 40 jaar werkervaring hebben. Mijn werkgebied is regio Leiden; maar een stuk rijden is ook geen probleem (max 1 uur).

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Netjes en communicatie ging snel
 • R. Rijsbergen Bestratingen
  R. Rijsbergen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8582 reviews
  Grondwerker in Lisse

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Na het eerste contact waren de afspraken snel en duidelijk gemaakt. Klus kon al enkele dagen later uitgevoerd worden en dit is naar tevredenheid gedaan. Voor ons is de basis nu in orde en als er vervolg klussen uit komen nemen we zeker weer contact op.
 • Klusbedrijf De Kroon
  Klusbedrijf De Kroon
  Beoordeling: 4.8 van 54.85122 reviews
  Grondwerker in Lisse

  Klussenbedrijf de Kroon is een professioneel klusbedrijf waar de klant centraal staat met al haar wensen. Wij doen al uw klussen in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand . Bent u particulier of zakelijk … geen probleem voor ons klusbedrijf! Wij staan altijd voor u klaar! Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. Onze klussen lopen uiteen van installatiewerk, timmerwerk, loodgieterswerk tot zelfs complete verbouwingen. Kleine klusjes doen wij ook voor u.Er is bij ons klusbedrijf veel mogelijk! Klussenbedrijf de Kroon staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op geleverde materialen en arbeid. Kortom, Klusbedrijf de Kroon is de ideale partner voor uw klus of verbouwing. Klusbedrijf de Kroon is gecertificeerd door: Klus bedrijf de Kroon heeft het keurmerk voor zelfstandige vakmannen in de bouw, hout en techniek dat staat voor kwaliteit en garantie. Zelfstandige vakmannen kunnen zich ermee onderscheiden en klanten krijgen zekerheid. Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman heeft het Keurmerk opgezet in goed overleg met zelfstandigen uit de bouw, hout en techniek en hun klanten. Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman is volledig onafhankelijk. Om het keurmerk te krijgen moet je aan hoge eisen voldoen zoals 5 jaar werkervaring en een vakdiploma beschikken Met het Keurmerk Kwaliteitsvakman bent u voor uw (potentiële) klanten duidelijk herkenbaar als dé vakman die kwaliteit en garanties biedt. Zodra u het Keurmerk Kwaliteitsvakman heeft, duidelijk en rechtsgeldig, dus dat geeft rust. Daarmee is voor iedereen duidelijk welke kwaliteit u biedt. Klusbedrijf de Kroon

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Ik ben Hicham en zijn mannen heel dankbaar voor hun werk in mijn huis. Ze werkten netjes, snel en goed. Wat ik vooral heel prettig vond was de duidelijke communicatie over de prijs en over wat ze iedere dag precies deden en gedaan hadden. Ook dacht Hicham heel fijn mee, hij had hele goede ideeën over de klus. Dankjewel!
 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Grondwerker in Lisse

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Arie heeft snel en goed de zwarte grond en andere dingen afgevoerd. Alles is in goed overleg gegaan. Wij waren zeer tevreden.

4.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Lisse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 91 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Lisse

Andere vakmensen in Lisse

Vind vakmensen bij jou in de buurt