Vind Tuinarchitecten in Lisse

Op zoek naar Tuinarchitecten in Lisse? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Lisse

 • De Groene Plek Tuinontwerp
  De Groene Plek Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Tuinarchitect in Lisse

  De groene plek biedt een groene oplossing voor elke vierkante meter. Ik, Sanne Reeder, maak ontwerpen en geef advies aan iedereen die meer groen in hun buitenruimte wilt. Hoe groot of klein deze ruimte ook is. Ik volgende de opleiding tuinarchitectuur en plantenkunde en heb ervaring met zowel dakterrassen als grote tuinen. Wil je een compleet ontwerp of alleen een beplantingsplan, ik kan je helpen naar een groene plek om van te genieten.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Professioneel, warm en vriendelijk
 • Artigarden B.V.
  Artigarden B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Tuinarchitect in Lisse

  ArtiGarden is sinds 2009 actief, waarin ikzelf als zzp-er het aanspreekpunt ben. Samen met mijn medewerkers kan ik uw tuin volledig naar wens (her)inrichten, onderhouden of restaureren. Wij zijn gespecialiseerd in bestrating, houtwerk, schuttingen, verlichting en alles wat er nog meer bij komt kijken om uw tuin onder handen te nemen. Wij werken netjes, maken goede afspraken en zijn zeer flexibel. Tijdens de aanleg van uw tuin kunnen er tussentijds altijd aanpassingen gedaan worden. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Vandaar dat wij niet als goedkoopste uit de lijst naar boven zullen komen maar ook zeker niet de duurst. Als het om Tuinen gaat zeg ik altijd goedkoop is duurkoop. U wilt toch zeker niet na een paar jaar de tuin alweer moeten aanpassen, toch? Graag maak ik een offerte voor u. En of dat er nu meerdere zullen worden, geen probleem, de bedoeling is om tot een goede overeenkomst te komen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Jan kwam op zondag tuin bekijken en na een week al afspraak voor het maken van een overkapping. Hij is niet goedkoop maar ze buffelen wel door.
 • S. Kramer Producties
  S. Kramer Producties
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Lisse

  Hoi! Leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken. Als ecologisch tuinontwerper help ik jou om je tuin in te richten op basis van natuurlijke principes. Waar mogelijk werk ik graag met meerjarige eetbare beplanting zoals fruitbomen en bessenstruiken. Veel van mijn eigen ontwerpen leg ik ook zelf aan, waaronder ook waterbergingssystemen en (kleine) houten bouwwerken.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Kundig en vriendelijk, komt met creatieve ideeën . Zeer aan te raden
 • VW Klus en Onderhoudsbedrijf
  VW Klus en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 2.9 van 52.956 reviews
  Tuinarchitect in Lisse

  Welkom bij VW Klus en Onderhoudsbedrijf, Wij nemen allerlei soorten klussen aan zoals rioolklussen, kruipruimte isolatie, terras en gevel reiniging en meer.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  We hired this company for garden renovation work. we had a deal and he took 90% of the payment in advance. As a part of the deal he was suppose to dispose of the old concrete tiles however he left the job half way done and left the rubbles on the parking street with a promise that he'll come again next day to clear off the rubbles and complete rest of the job. Unfortunately he never showed up and stopped responding to the calls and messages. In addition neighbours complaint to the police and I had to bear additional cost and penalty. I too have filed a police complaint again vwrioolservice.nl NOT RECOMMENDABLE To add to this. You took 1000 in tikkie and 800 in cash. Deal was to dispose off old tiles as well and I told you I’ll try to sell the tiles if I can. You are misleading through your comment. I also ordered extra tiles which your boys broke and are still kept in my storage Next day you came to our house unannounced and asked for money which I have a recording in my CCTV.
 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Lisse

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
 • Bart Grisnich hovenier
  Bart Grisnich hovenier
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Tuinarchitect in Lisse

  Ons hoveniersbedrijf bestaat al ruim 10 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in houtwerk, veranda's, schuttingen, vlonders etc. Maar ook straatwerk en kunstgras doen wij veel. We zijn een relatief klein bedrijf met lage kosten, waardoor onze prijsstelling ook laag ligt. Waar kunnen we u bij helpen? - Tuinontwerp en tekeningen - Realisatie tuinaanleg - Realiatie op maat gemaakte veranda's en overkappingen - Beplantingsplannen - Tuinonderhoud - Kunstgras - Sierbestrating Om er zeker van te zijn dat we een goede klik met elkaar hebben maken we altijd eerst een afspraak waarbij we persoonlijk kunnen kennismaken en uw wensen kunnen bespreken.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Netjes gebouwd precies volgens afspraak. Net personeel en keurig werk afgeleverd. Zeker aan te raden.
 • Hovenier Lisse
  Hovenier Lisse
  Beoordeling: 4.4 van 54.4531 reviews
  Tuinarchitect in Lisse

  Wij zijn een jonge ambitieuze onderneming waarbij de wens van de klant voorop staat. Hovenier Lisse staat voor kwaliteit in alle opzichten: - Heldere afspraken en offertes - Vakkundig personeel - Gegarandeerd tuinvakwerk! Ook hebben wij een webshop genaamd KunstgrasMaximaal. Wij hebben hierdoor veel ervaring in kunstgras en kunnen veel verschillende soorten leveren tegen een scherpe m2 prijs.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Het begin verliep prima. Hij kon snel aan de gang en alles werd keurig uitgevoerd. Toen waren er nog een paar dingen die gedaan moesten worden. Oa de elektra en laatste klusjes aan het tuinhuis. De elektra werd na diverse mails/apps na ruim 1,5 door een elektriciën gedaan. Op de laatste dingen wacht ik nu al bijna 3 maanden en zijn nog steeds niet gedaan. Op mails/apps wordt gewoon niet gereageerd. Ik heb heel netjes alles betaald toen dus alleen de laatste klusjes nog gedaan moesten worden. Heel stom blijkt nu aangezien ik dus geen enkele stok meer achter de deur heb. Er is ook kunstgras gelegd en ik was in de veronderstelling dat de grond eronder schoon zou zijn maar ik heb inmiddels al 4 grote knollen eruit gehaald met als gevolg dat het et inmiddels beroerd bij ligt.
 • hoveniersbedrijf T. van Es

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Lisse

  hoveniersbedrijf T. van Es kan je helpen met je Hovenier, Timmerman, Dakdekker, Sloopbedrijf klus in Lisse en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met hoveniersbedrijf T. van Es om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • V.O.F. Maxkowell
  V.O.F. Maxkowell

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Lisse

  V.O.F. Maxkowell kan je helpen met je Ontwerper klus in Lisse en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met V.O.F. Maxkowell om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • TSU Diensten

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Lisse

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Lisse of omgeving? TSU Diensten kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Lisse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Lisse

Andere vakmensen in Lisse

Vind vakmensen bij jou in de buurt