Vind Grondwerkers in Kessel

Op zoek naar Grondwerkers in Kessel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Kessel

 • Verstappen Grondwerken + Minigraververhuur
  Verstappen Grondwerken + Minigraververhuur
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Kessel

  Verstappen grondwerken is een jong bedrijf bestaande uit vader en zoon . Onze specialiteiten zijn alles wat maar met graven te maken heeft zoals : funderingen , zwembaden , opritten ,sleuven . Maar wij doen ook straatwerk, kunstgras of borders metselen .

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Klus is conform afspraak zeer goed en professioneel afgehandeld. Prima prijs/prestatie. Alles ook weer netjes achtergelaten. Mooi om vader en zoon met plezier te zien samenwerken. Harde werkers. Beide zijn ook fijn in de omgang. Aan te bevelen. Ga in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten. Tevreden klant.
  Kom in contact
 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Grondwerker in Kessel

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel, vriendelijk, vakkundig. Ik zou zeker weer gebruik maken van deze dienst.
  Kom in contact
 • Holthuijsen grondverzet
  Holthuijsen grondverzet
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Kessel

  Holthuijsen grondverzet is een jong en groeiend bedrijf in de omgeving Venlo wat zich voornamelijk richt op bijna alle graaf en grondwerkzaamheden rond uw huis en bedrijf maar ook leggen wij verhardingen aan en maken wij u tuin klaar om deze opnieuw in te richten Wij beschikken over een minigraver van 1,10 meter breed en 2,40 meter hoog en een minitracktor en klepelmaaier van 1,10 meter en een egalisatorframe van 1,50

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima werkt afgeleverd door Kevin. Alle afspraken netjes nagekomen en binnen korte tijd alles klaar. Ook goed advies gegeven en de service was top. Heel blij met de nieuwe voortuin.
  Kom in contact
 • Wolters Hovenier
  Wolters Hovenier
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Grondwerker in Kessel

  Welkom bij Wolters Hovenier, dé eenmanszaak voor al uw tuinbehoeften. Mijn naam is Stan Wolters. Met mijn bedrijf bied ik persoonlijke aandacht en professioneel vakmanschap. Of het nu gaat om aanleg of onderhoud, ik sta voor u klaar om uw tuindromen te realiseren. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek de perfecte groene oplossingen voor uw buitenruimte!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Netjes de tuin gesnoeid alles afgevoerd, zeer tevreden
  Kom in contact
 • Tom Hendrix Hovenier & Boomkwekerij
  Tom Hendrix Hovenier & Boomkwekerij
  Beoordeling: 3.5 van 53.554 reviews
  Grondwerker in Kessel

  Ik doe tuinaanleg en onderhoud. Mijn hoofdactiviteit is tuinaanleg van bestrating, schutting schuur of overkapping gazon beplanting vijver beregening en verlichting aanleggen. Maar onderhoud kan ook

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Het lukte Tom niet om de klus binnen de afgesproken tijd uit te voeren. De communicatie verliep aanvankelijk nogal stroef. Na behoorlijke druk te hebben uitgeoefend, verliep de communicatie goed en heeft Tom het werk uiteindelijk toch snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd Hij heeft ons zelfs voor het ongemak nog een leuke korting gegeven.
  Kom in contact
 • Wil Hendrix Buiten Gewoon Goed

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Kessel

  Sinds 2001 ben ik zelfstandig werkzaam in de tuinbranche. Tuinrenovatie * Bestratingen * Tuinklussen

  Kom in contact
 • Heijmans bestrating en grondwerken
  Heijmans bestrating en grondwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Grondwerker in Kessel

  Hallo, Wij zijn Heijmans Bestrating en Grondwerken (HBG) Met meer dan 10 jaar ervaring in het bestraten en grondwerken bied ik met veel plezier mijn diensten aan! Met stageplaatsen en mijn afgeronde opleiding in het straatwerk beschik ik over de juiste ervaringen in dit vak.. Mijn specialiteiten liggen het meesten in de wat kleinere straatwerkjes onder andere het straten van opritten, tuintjes, af graven en egaliseren van diverse werkzaamheden met mini graver/shovel, borders zetten, keramische tegel werken.. Bij HBG staat goede kwaliteit en advies voorop!!! Mvg, Kjeld Heijmans

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Het is heel prettig werken met Kjeld en zijn evt. collega's, in dit geval Willem. Deskundig, hard werkend en oplossings- gericht. Afspraken komt hij na. Wij hadden er bij onze opdracht voor gekozen om een partij oprit tegels 30/60 bij 6 zelf te leggen, geen probleem. Wij waren na Kjeld zijn werkzaamheden, het was een prachtig gelegd bed.. met een uurtje of 3 klaar met het leggen van de tegels. Goede tips gehad over het aantrillen, dat geeft ie gewoon gratis erbij. Top! Volgende klus in dit idee wederom bij Kjeld.
  Kom in contact
 • Allround klus en installatie bedrijf JG
  Allround klus en installatie bedrijf JG
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Grondwerker in Kessel

  Bouw & tuin design. Aannemer, groenonderhoud, ontruimingen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Gewoon goed
  Kom in contact
 • Niessen Machineverhuur
  Niessen Machineverhuur
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Grondwerker in Kessel

  Niessen machineverhuur en Niessen machines & Solutions is een bedrijf dat werkzaamheden uitvoert voor particulieren en hoveniers in de groen sector en in aanverwante installatie werken hierin kunnen we iets betekenen in het rooien van struiken en begroeiing in tuinen en grondbewerkingen en aanleggen en onderhouden van gazon het aanleggen en installeren van tuinberegening klein installatie werk en waar je tevens de machines kunt huren voor je verbouw of tuinklus

  Laatste review:
  Tuin irrigatie-
  Reageerde snel en kwam snel ter plaatsen om de klus ( aanleg van druppelslang) te beoordelen. Er zou op korte termijn een offerte volgen. Ik hoorde een tijdje niks dus reageerde ik zelf. Wederom werd bevestigd dat een offerte snel zou volgen. Helaas nog steeds geen offerte ontvangen. Zal op zoek gaan naar een ander voor de klus. Niet betrouwbaar.
  Kom in contact
 • Jorrit Kersten

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Kessel

  Mijn naam is Jorrit Kersten (zoals het bedrijf). Ik ben een beginnend ondernemer met ruim 15 jaar ervaring in de bouw. Een gemotiveerde ondernemer die van elk project een succes wilt maken voor de klant.

  Kom in contact

4.4

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Kessel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Kessel

Andere vakmensen in Kessel

Vind vakmensen bij jou in de buurt