Vind Slotenmakers in Kessel

Op zoek naar Slotenmakers in Kessel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Kessel

 • willy's klusservice
  willy's klusservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Slotenmaker in Kessel

  Hallo Mijn naam is Willy en ik ben geruime tijd werkzaam in de bouw met als speciaisatie hout en timmerwerken. Ik sta tot uw beschikking voor al uw klussen in en om het huis. Mijn motto: Denk niet in problemen maar in mogelijkheden en inovatieve oplossingen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle reactie van Willy, snelle afspraak, probleem netjes en vakkundig verholpen. Mocht er ooit een volgend klusprobleem zijn weten wij wie we zeker zullen bellen. Willy bedankt!
  Kom in contact
 • Moors Timmerwerken
  Moors Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Slotenmaker in Kessel

  Moors Timmerwerken. Een jonge gedreven timmerman, met passie voor zijn vak. Ik daag mezelf graag uit. Tevredenheid van de klant staat op nummer één. Voor vragen en interesse kunt u mailen of een berichtje sturen. Met vriendelijke groet, Jay Moors

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Goed en vakkundig geholpen! Aanrader
  Kom in contact
 • Kiewiet Timmerwerken & Projecten

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kessel

  Kiewiet Timmerwerken & Projecten kan je helpen met je Isolatiebedrijf, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman klus in Beesel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Kiewiet Timmerwerken & Projecten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Crins Bouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kessel

  Allround klusbedrijf in Beesel e.o.

  Kom in contact
 • VSA

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kessel

  Wij van VS-Allround uit Reuver zijn handig met de meeste klussen. Onze voorkeur gaat uit na alles wat te maken heeft met u tuin en na vooral schilderwerk en CINEWALLS maken. Wij gaan zeker niet uit de weg voor een andere klus en zijn ervaren en altijd enthousiast om zo goed als al u klussen aan te nemen! Wij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met VSA om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Jorrit Kersten

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kessel

  Mijn naam is Jorrit Kersten (zoals het bedrijf). Ik ben een beginnend ondernemer met ruim 15 jaar ervaring in de bouw. Een gemotiveerde ondernemer die van elk project een succes wilt maken voor de klant.

  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Harrie Fleuren

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kessel

  Klussenbedrijf Harrie Fleuren is voor al uw klussen in en om het huis.

  Kom in contact
 • Mooi Wonen en Buitenleven
  Mooi Wonen en Buitenleven
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Slotenmaker in Kessel

  Mooi Wonen & Buitenleven Sinds 2023 is Mooi Wonen en Buitenleven over gegaan in Kozijnennl. We hebben ons de laatste jaren meer gericht op kunststof en aluminium kozijnen en deuren. Door rechtstreeks met de fabrikant samen te werken, hebben wij ons kunnen profileren tot een gedegen leverancier, montage en service partner. Kozijnennl heeft een assortiment van duurzame en degelijke producten. Ons assortiment bestaat uit kunststof en aluminium ramen en deuren, rolluiken, garage poorten en overkappingen. Omdat wij vanaf het advies tot en met het plaatsen en de service in eigen hand houden, kunnen wij u verzekeren van een eerlijke en constante kwaliteit. Wilt u gebruik maken van onze diensten, laat dan snel een directe aanvraag achter en we nemen spoedig contact met u op. Tot Ziens. Kozijnennl

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  alles prima aangelegd ook al was de opdracht veranderd doordat ik direct ook de graszoden heb latten leggen
  Kom in contact
 • ROPERO
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Slotenmaker in Kessel

  Wij zijn bouw- klusbedrijf. Al uw werkzaamheden: Metselen, stukadoren, tegels zetten en leggen zowel binnen als buiten, bestratingen, schilderen (zowel binnen als buiten), enz. enz. Kortom voor alle werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Dit werkt voor iedereen. Geen 2,3, of meer bedrijven die onderling dan weer alles met elkaar moeten afstemmen en wat nagenoeg altijd weer fout gaat. Wij kunnen snel en adequaat reageren en meestal op korte termijn met de werkzaamheden aanvangen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  is prima gedaan geen op of aanmerking voor mij 100 punten en compliment
  Kom in contact
 • DriFIn B.V.

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kessel

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf in Egchel, dan kan DriFIn B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Kessel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Kessel

Andere vakmensen in Kessel

Vind vakmensen bij jou in de buurt