Vind Grondwerkers in Itens

Op zoek naar Grondwerkers in Itens? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Itens

 • H. Fennema
  H. Fennema
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Grondwerker in Itens

  wij hebben een bedrijf dat de volgende werkzaamheden uitvoert minikraanverhuur , grondverzet ,bestratingen ,aanleg riolering etc aanleg manege bakken containertransport incl al de transportvergunningen verrichten alle soorten sloopwerk buiten . geen asbestverwijdering

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heel tevreden. Het was echt heel slecht weer maar ze gingen gewoon door harde werkers.
  Kom in contact
 • G. Taekema & Zn. B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Grondwerker in Itens

  Bouwservice en betonvlechten en timmerwerk. Werkzaam in het noorden van het land, lijn Zwolle Almere en soms in de buurt van Amsterdam. Aan brengen van bekisting voor fundering en vloer. Tevens de benodigde levering en verwerking van wapening en beton storten. Wij bieden een goede samenwerking om tot een zeer goed resultaat te komen. Alle personeel is in bezit van VCA/VCA vol. Sinds 1984 werkzaam in de bouw en sinds 2018 zelfstandig.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Prettige personen om mee te werken, klus uitstekend uitgevoerd.
  Kom in contact
 • N. Bouwman Bouwservice
  N. Bouwman Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Grondwerker in Itens

  Hallo! Mijn naam is Nick Bouwman een enthousiaste ZZP’er, die sinds 2012 werkt in de bouwsector als volwaardig timmerman. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit nieuwbouw, aanbouw, verbouw, overkappingen, restauratie, onderhoud, montage & dienstverlening. Voor meubels op maat kunt u ook bij mij terecht! P.S Uitleg & foto’s bij de aanvraag/advertentie worden zeer gewaardeerd. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Graag zou ik u willen vermelden dat Werkspot bij elke acceptatie kosten in rekening brengt bij de opdrachtnemer, ook als wij de klus niet krijgen van u! Dit geld voor alle ondernemers die u accepteert na onze interesse in de klus. (Ik weet dat Werkspot dit niet duidelijk vermeld naar u). Zou u hier rekening mee kunnen houden.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Repaired back door and shelf quickly and nicely 👌
  Kom in contact
 • Hoveniers/klusbedrijf Boersma
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Grondwerker in Itens

  Na jaren in het bedrijfsleven heb ik besloten om wat anders te doen. Een combinatie van klussen en studeren. Naast een studie leraar aardrijkskunde help ik graag met allerhande klussen. Van laminaat leggen, isoleren, tuinonderhoud tot het plaatsen van tuinafscheidingen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Betrouwbaar en hardwerkend. Vlot. Goede communicatie en goed werk.
  Kom in contact
 • Schilstra Tsjinstferliening
  Schilstra Tsjinstferliening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Itens

  Schilstra Tsjinstferliening is een jong, sterk groeiend bedrijf, actief in Friesland, omgeving rondom Sneek/Leeuwarden. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanleggen van tuinen en groenonderhoud, daarnaast doen wij ook grond en rioleringswerkzaamheden. Wij beschikken over een jong en degelijk machinepark om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Mijn moeder was zeer tevreden. Keurig gehouden aan de afspraak. Fijn in de omgang. De tuin ziet er weer netjes uit.
  Kom in contact
 • VDP
  VDP
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Grondwerker in Itens

  VDP kan je helpen met je Aannemer klus in Friesland en Groningen. O.a Carport of overkapping plaatsen,Sloopwerk algemeen, Grond afgraven egaliseren of afvoeren, Gaten boren,Bestrating leveren en aanleggen. Riool leveren en aanleggen, Funderingen uitgraven,Tuinen afgraven en afwerken Neem direct contact op met VDP om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima communicatie vooraf en goed meegedacht. Klus kon zoals verzocht op werkspot op korte termijn worden uitgevoerd. Medewerkers kwamen op de afgesproken tijd en hebben de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd.
  Kom in contact
 • J&A Infra

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Itens

  Wij zijn een bedrijf die verschillende werkzaamheden in de grond weg en waterbouw uitvoeren. Bestrating (ook verkoop) Grondwerk met kraan Drainage Tuinaanleg Aanleg van bedrijventerreinen En alle andere voorkomende werkzaamheden.

  Kom in contact
 • Klusbedrijf Jetze de Jonge
  Klusbedrijf Jetze de Jonge
  Beoordeling: 4.4 van 54.4520 reviews
  Grondwerker in Itens

  Hoveniers en bestrating Voor aanleg en onderhoud van zowel kleinschalige als grootschalige projecten

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top uitgevoerd, zowel nieuwe schutting als nieuw terras. Prima afspraken en duidelijk communicatie. Zeer tevreden met deze vakman!
  Kom in contact
 • Bouwerda bouw advies

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Itens

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter in Winsum, Friesland, dan kan Bouwerda bouw advies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • H&S Kraanverhuur
  H&S Kraanverhuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Itens

  H&S Kraanverhuur gevestigd in Winsum FRL onze werkzaamheden zijn : Tuinen aanleggen (verbouw/ nieuwbouw) vloeren slopen (met minigraver en sloophamer) schuttingen aanleggen Grond werkzaamheden uitgraven bouwkavels stobben vrezen we werken met minigravers, midigraver mini rups dumpers. De kleinste kraan is 75 cm breed en kan door alle (schutting)deuren. ook kunnen we het volgende leveren: alle zoorten grond zand afvoeren grond afvoeren puin bestrating borders

  Laatste review:
  Vandaag de tuin van de buurvrouw en die van ons geegaliseerd en opgehoogd,.👊🏻🍀💪🏻☀️
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Itens, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Itens

Andere vakmensen in Itens

Vind vakmensen bij jou in de buurt