Vind Gevelreinigers in Itens

Op zoek naar Gevelreinigers in Itens? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Itens

 • Multicleaning Friesland
  Multicleaning Friesland
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Itens

  Wij zijn een sterk ervaren groeiend schoonmaak bedrijf/multiservice. Onze diensten Schoonmaak woningen Schoonmaak bedrijfspanden Gevel renovatie/voegen onderhoud kit werk

  Laatste review:
  Hele goede vakmannen en ze werken snel en heel netjes.
  Kom in contact
 • P. Zwaagman

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Itens

  P. Zwaagman kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Sneek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met P. Zwaagman om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • De Boer Schoonmaakbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Itens

  De Boer Schoonmaakbedrijf kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Sneek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Gevel reparatie of behandeling, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met De Boer Schoonmaakbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Voeg- en Uithakbedrijf Jonker Beheer B.V.
  Voeg- en Uithakbedrijf Jonker Beheer B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Itens

  Voeg & Uithakbedrijf Jonker. Voegen is ons vak. En ons vak verstaan wij als geen ander. Voegbedrijf Jonker onderscheidt zich van andere voegbedrijven door onze specialisatie op het gebied van voegwerkzaamheden. Wij zijn trots op ons werk omdat wij onze werkzaamheden op traditionele wijze uitvoeren waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Wij werken met een ploeg van rond de 10 man bestaande uit vaste werknemers en ZZPers. Dit zijn allemaal vakbekwame voegers. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: - gevelreiniging - alle soorten voegwerk (snijvoegen, dagstreepvoegen, schaduwvoegen) - impregneren Wij komen zelf altijd langs om een klus op te nemen en alles met u door te bespreken.

  Laatste review:
  Werk is netjes uitgevoerd ( graffiti verwijderen ). Ook geen last meer van graffiti op onze muren sinds de anti coating erop zit. Uitstekend bedrijf met veel verstand van zaken.
  Kom in contact
 • Daniëls PROcleaning
  Daniëls PROcleaning

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Itens

  Voor deze diensten kunt u ons bereiken. *Gevelreiniging (ook zonder hogedruk) *Houtwerk/kunststof reinigen *Zonnepanelen reinigen *Dakgoten/boeidelen reinigen *Spinbestrijding Van glazenwassers tot aan ervaren gevelreinigers, u bent met elke klus bij ons aan het juiste adres. Werkzaam in Friesland, Groningen, Noord-Holland. U kunt contact opnemen met ons, en wij komen geheel gratis en vrijblijvend langs om een mondelinge offerte met u te bespreken.

  Kom in contact
 • Dass sneek multiservice
  Dass sneek multiservice

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Itens

  Dass sneek multiservice kan je helpen met je Schoonmaak klus in Sneek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten/boeidelen, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Dass sneek multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • J&CDiensten
  J&CDiensten
  Beoordeling: 4.2 van 54.2518 reviews
  Gevelreiniger in Itens

  J&C Diensten is een bedrijf dat van alle markten thuis is. Ons slogan is daarom ook u vraagt en wij voeren het uit. Gaat het om een renovatie en of plaatsen van uw keuken of badkamer, of • Schoonmaak opleveringen, éénmalige schoonmaak of wekelijks of dagelijks schoonmaak. • Glasbewassing. (traditioneel of middels tuckerpole met osmose water) • Tuinonderhoud. ( zaaien, maaien, onkruid verwijderen, paarde bak aanleg, schuttingen plaatsen etc. etc.) • Schoonmaak kantoren, winkel, Vve's etc. • Zonnepanelen reinigen • Gevelreiniging. • Graffiti verwijderen. • las werkzaamheden te veel om op te noemen dus, u vraagt en wij voeren het uit, staan de werkzaamheden niet in deze lijst schroom u niet neem gerust contact met ons op dan kunnen we kijken wat wij alsnog voor u kunnen betekenen, ook regio Amsterdam, Almere, Friesland, Overijssel en omstreken kunnen wij iets voor u betekenen, i.v.m. onze connecties in en rondom deze provincies. met vriendelijke groet, Jan en Christina J&C Diensten

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Snel geregeld en maakt de ramen netjes schoon!
  Kom in contact
 • Gevelrenovatie Baggel

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Itens

  Heb je een Gevelspecialist nodig in Sneek of omgeving? Gevelrenovatie Baggel kan je helpen met alle klussen die een Gevelspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Handelsonderneming Helmhout
  Handelsonderneming Helmhout
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Itens

  Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in voeg en gevel renovatie alle werkzaamheden kunnen wij in eigen beheer uitvoeren

  Kom in contact
 • Metselbedrijf K. Miedema
  Metselbedrijf K. Miedema
  Beoordeling: 4.6 van 54.65151 reviews
  Gevelreiniger in Itens

  Miedema multiservice is een bedrijf die alle klussen kan doen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Prima vakmanschap. komt de afspraken na. geeft goede adviezen
  Kom in contact

Populaire lokale Gevelreinigers in Itens

Andere vakmensen in Itens

Vind vakmensen bij jou in de buurt