Vind Grondwerkers in Erica

Op zoek naar Grondwerkers in Erica? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Erica

 • G. Kamphuis
  G. Kamphuis
  Beoordeling: 4.7 van 54.75147 reviews
  Grondwerker in Erica

  Sinds 2016 is mijn bedrijf aangemeld op Werkspot. Omdat ik al 10 jaar ervaring heb in onderstaande werkzaamheden, (als ZZP'er VCA gecertificeerd) lijkt het me nu een mooie uitdaging, om zelf klussen aan te nemen op het gebied van: - Grof tuinonderhoud - Grondwerk - Straatwerk - Gecertificeerd in glasvezelblazen - Ook voor het vervoer van kleine goederen Graag sta ik voor u klaar!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zou prijs krijgen diezelfde week, maar niets gehoord. Week later zag men van de klus af. Schiet lekker op. 2de slechte ervaring met Werkspot "werkers".
  Kom in contact
 • Onze klus
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Grondwerker in Erica

  Aannemers/bestratingsbedrijf/landscaping Wij hebben meerdere specialisten (zzp/bedrijven) in 1 netwerk die wij inzetten voor klussen voor uw tuin of bestrating Wij zijn werkzaam in Drenthe, Groningen en Overijssel. De klus van ons samen

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Vooraf een duidelijke offerte en communicatie. Komen afspraken na en leveren goed werk af.De bestrating goed opgehoogd en na de klus alles weer netjes achtergelaten. Kortom,een top bedrijf en aardige mensen.
  Kom in contact
 • HH Hoveniers diensten
  HH Hoveniers diensten
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Grondwerker in Erica

  HH Hoveniers diensten is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Emmen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus was binnen 2 weken klaar, precies volgens afspraak. Prettige communicatie.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Grondwerker in Erica

  Ook voor diverse sloop/renovatie werkzaamheden inzetbaar zoals een sparing te zagen of gaten boren of strippen van een woning , badkamers leeg slopen .Ook voor graafwerkzaamheden . Ben in het bezit van een mini graafmachine met diverse hulpstukken , zie foto’s . Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen. Ook op Facebook te vinden Vr gr Emiel Rooks

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep zoals afgesproken. Contact vooraf, tijdens en na de tijd erg soepel.
  Kom in contact
 • Agrarisch Bedrijf H. Nevels
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Grondwerker in Erica

  Melkveehouderij beëindigt.. nu in t groen engrondwerk

  Kom in contact
 • Bouwservice Walda
  Bouwservice Walda
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Erica

  Bouwservice Walda is je ideale partner als je een Aannemer/Installatiebedrijf, Stukadoor,, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig hebt in Erica en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Timmerwerken Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Super handig ,snel, mee denken, hoef nergens achteraan .. super tevreden over hoe alles is gegaan .. ieder cent waard en goede aanrader
  Kom in contact
 • Ton van Vliet Service & Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Grondwerker in Erica

  Het inbouwen van keukenapperaratuur doe ik daglijks maar het tuinen en het tuinontwerpen zit nog heeeel erg diep van binnen !

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Super klantvriendelijk geholpen met een prima resultaat!
  Kom in contact
 • L.Wesseling Grondverzet & Dienstverlening
  L.Wesseling Grondverzet & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Erica

  L.wesseling Grondverzet & Dienstverlening Tuinaanleg met beregening Uitgraven aanvullen Egaliseren

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus is snel geklaard en prima gedaan! Wij zijn erg tevreden en raden L. Wesseling zeker aan!
  Kom in contact
 • Plug n go
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Grondwerker in Erica

  Plug n go kan je helpen met je Installatiebedrijf, Aannemer, Loodgieter, Badkamer specialist klus in Klazienaveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Zwembad plaatsen of renoveren, Binnenhuis ontwerp, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Plug n go om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Reageert niet meer helaas
  Kom in contact
 • Mathé Habing

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Erica

  Wonend in Emmen/ Groningen. In de leer bij een bouw en aannemersbedrijf met een drukke planning, inmiddels 1 jaar daar aan de bak fulltime en al heel veel gezien in die tijd. Het betreft variatie aan afwerk klussen, schuren, veranda's en volledige boerderijen restaureren en nieuwbouw op maat. Ik bied mijzelf aan op Werkspot om ervaring op te doen zowel in het werk als in het klantcontact. Ik wil graag mijn best doen voor u!

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Erica, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Erica

Andere vakmensen in Erica

Vind vakmensen bij jou in de buurt