Vind gevelspecialisten in Sittard

Op zoek naar gevelspecialisten in Sittard? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Sittard

 • V.Berger Onderhoud
  V.Berger Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Gevelspecialist in Sittard

  Gevelreiniging +gevelrenovatie dakrenovatie en dakwerken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Prima geleverde klus. Gezellige maar vooral verantwoordelijke en correcte vakmensen.
 • bouwservice Tcj
  bouwservice Tcj
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Gevelspecialist in Sittard

  Welkom op mijn profiel! Ik ben Davy Van Bouwservice tcj. sinds mijn jonge jaren ben ik al bezig in de bouw de eerste tijd als voeger en gevelrestaurateur naderhand kreeg ik een passie erbij en dat is kelderafdichting en vochtwering, in dit vakgebied krijg je veel voor je neus zoals: stucwerken ook op zand cement basis vloeren en tegelwerken. afspraken zijn heel belangrijk bij mij .ook het schoon achterlaten van de werkplek. neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Bij eerste afspraak meteen duidelijkheid in kosten en planning. Hierdoor niet lang hoeven nadenken en meteen de klus ingepland. Er is top werk geleverd. Bij afwezigheid werden foto's doorgestuurd hoe het werk vorderde. Bij een volgende woning zou ik weer voor bouwservice Tcj kiezen
 • Gobbele
  Gobbele
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Gevelspecialist in Sittard

  Mijn name is Thomas Gobbele. Ik run een klein en persoonlijk schildersbedrijf waarbij ik mijn vakkennis als kunstschilder inzet voor een nog beter resultaat. Daarnaast zorg ik voor een nette afwerking van de details en geef ik 3 jaar garantie op het door mij uitgevoerde schilderwerk. Voor al uw onderhoud en renovatie schilderwerk binnen en buiten kom ik graag langs om een offerte op te stellen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Goede ideeën, correcte afspraken, top schilderwerk.
 • Djacely's Allround Cleaningservice
  Djacely's Allround Cleaningservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelspecialist in Sittard

  Goedendag, Ik zal ons even voorstellen, wij zijn Djacely's Allround Cleaningservice en zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en schoon houden van zowel interieur als exterieur. Djacely's Allround Cleaningservice gespecialiseerd in al zijn vakken, variërend van glasbewassing tot gevelreiniging, van schoonmaak tot (bouw)opruimen. Wij zijn een jong, dynamisch en vooral enorm gedreven bedrijf die graag voor u aan de slag gaat. Wilt u ook alle schoonmaakwerkzaamheden onder een dak en op een factuur? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of, vraag gratis de offerte aan. Mocht u nog vragen hebben, of meer informatie willen ontvangen, vernemen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Djacely's Allround Cleaningservice.

  Laatste review:
  Super leuke werknemers, super grappig en aardig. Doen hun werk super netjes!
 • Gevelverzorging Theunissen

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Sittard

  voor al uw gevelwerken

 • Limabouw
  Limabouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3521 reviews
  Gevelspecialist in Sittard

  Bij limabouw kunt u terecht voor alle klussen van de fundering tot aan het dak . Ook aan en verbouw mogelijk en alle voegwerkzaamheden .ook kunt u terecht voor alle tegelwerken.

  Laatste review:
  Limabouw heeft diverse opdrachten gedaan zoals muren uitbreken, badkamer, WC's gemaakt en een kamer betegeld. Dit is na volle tevredenheid gebeurd en daarom ook 5 sterren. Kan dit bedrijf daarom ook aanraden.
 • International Recruitment Kirill

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Sittard

  International Recruitment Kirill kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Hoensbroek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling te beantwoorden. Neem direct contact op met International Recruitment Kirill om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Dakdekkersbedrijf M de W

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Sittard

  Dakdekkersbedrijf MDW is een nieuwe onderneming die zorg wil dragen aan alles wat met daken te maken heeft. Na 10 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt (8 jaar dezelfde) vond ik het tijd om op mezelf te gaan om kwaliteit en aandacht aan daken te besteden die deze ook nodig hebben. Grote klussen, klein klussen of onderhoud dakdekkersbedrijf MDW pakt alles voor u aan. Neem gerust een kijkje op mijn website of facebook. Hopende snel iets voor u te kunnen betekenen!

 • Bouwservice Zannoudi

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Sittard

  Specialisatie in: Voegen, kappen, stralen, impregneren en Stucwerkzaamheden. Gunstige prijzen Circa 15 jaar ervaring!

 • Voeg- en klusbedrijf Starmans
  Voeg- en klusbedrijf Starmans
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Gevelspecialist in Sittard

  voeg en klus bedrijf starmans is ruim 25 jaar actief in het voegen van oud en nieuw voegwerk en sinds 13 jaar begonnen als zelfstandig ondernemer zelfs het oude vakwerk zoals knipwerk kan hij u leveren uitkappen en reinigen hoort ook tot mijn vakgebied net zoals lood indekkingen schoorsteen renovatie scheurherstel in u gevels en kleine metsel werkzaamheden kan ik voor u maken

  Laatste review:
  Bernardo heeft de buitenmuur gevoegd. Alles naar volle tevredenheid gegaan. Hij is een echte vakman en waar die het over heeft. Heb hem aanbevolen aan meer mensen en is echt een professional

4.8

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Sittard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 11 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Sittard

Andere vakmensen in Sittard

Vind vakmensen bij jou in de buurt