Vind gevelspecialisten in Schiphol

Op zoek naar gevelspecialisten in Schiphol? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Schiphol

 • WDL Vastgoed
  WDL Vastgoed
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  Specialist in :betonrot , compleet balkonherstel ,epoxyvloeren , scheuren in gevel en beton, gevelherstel, vochtbestrijding en schilderwerkzaamheden. Meer dan 20 jr ervaring.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Erg snel langs gekomen. Denkt mee nu nog de timmerman
 • GKMN Montage
  GKMN Montage
  Beoordeling: 3.8 van 53.8524 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  Ervaren aannemer op het gebied van gevelmontage en voeg/kit/impregneer projecten. Alle collega’s spreken Nederlands, hebben een VCA, en professionele uitstraling. Al ons materieel en gereedschap is van A-Merken. Een offerte is altijd eerlijk maatwerk. Wij hebben een Bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering om eventuele risico’s op het werkvloer te dekken. GKMN Montage Aannemingsbedrijf, Projectbouw en Infra. Wij bieden altijd 100% garantie op onze diensten en werkzaamheden. Trefwoorden: voeg, kitten, gaten boren, impregneren installatie, stucen, beton boren, kit herstellen, zandstralen, buiten stucen

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Top werk!
 • Bouma Stucadoorsbedrijf
  Bouma Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  BOUMA STUCADOORSBEDRIJF, DÉ STUCADOOR IN HAARLEM EN OMSTREKEN. Met bijna 20 jaar ervaring en regelmatige bijscholing is er geen opdracht die wij niet kunnen uitvoeren. We werken uitsluitend met hoogwaardige en waar mogelijk milieuvriendelijke producten en de wens van de klant staat uiteraard voorop. Met oog voor detail en een probleemoplossend vermogen leveren wij vele opdrachten professioneel en kwalitatief hoogwaardig af. Bouma Stucadoorsbedrijf is een klein bedrijf waardoor u altijd 1 aanspreekpunt heeft, de communicatielijnen daardoor kort zijn en u zorgenvrij de opdracht uit handen kunt geven. Na een inventarisatie van de opdracht kunnen wij u een vrijblijvende offerte geven. Na akkoord zorgen wij voor het vakmanschap en een goed resultaat! Bouma, dé stucadoor in Haarlem en omstreken.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Erg fijn om mee te werken, goed bereikbaar en we zijn erg blij mee met het eindresultaat!
 • Schildersbedrijf Adams
  Schildersbedrijf Adams
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  Ik ben een ervaren schilder en klusjesman. Ik werk in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Ik werk met professioneel gereedschap en materialen. Mijn klanten zeggen dat ik netjes en toch snel werk.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Betrouwbaar, netjes en goed werk geleverd (schilderen) voor een goede prijs
 • Klusbedrijf TG
  Klusbedrijf TG
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  Goeiedag mensen, ik ben Tomas Gebenini. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt!. Ben nu dus al 3 jaar volledig zelfstandig bezig maar ervoor altijd voor werkgevers/bedrijven gewerkt. maar wou toch altijd wat meer zelf regelen. Nu dat ik er ook daadwerkelijk een tijdje mee bezig ben, dacht ik van laat mij werkspot ook maar is proberen! Als uw woning van binnen of buiten geschilderd moet worden bent u aan het juiste adres en kom ik graag kijken. Mijn motto is dat ik pas tevreden ben wanneer de klant tevreden is!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Super vriendelijk, snelle communicatie en topwerk afgeleverd! Ontzettend tevreden met het eindresultaat. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Almaci Stukadoor
  Almaci Stukadoor
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  Ik ben net lid geworden van werkspot U kunt er zeker van zijn dat ik u een zeer redelijke prijs en kwalitatief hoogstaand vakmanschap zal bieden voor de klus die u wilt laten klaren. Ik wil dat je contact met me opneemt om je mijn werk te laten zien en te bewijzen dat ik een echte professional ben. ALMACI STUKADOOR

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Goed werk geleverd. Goede prijs. Klus snel geklaard. Kwamen afspraken na. Alles netjes achtergelaten.
 • Metselbedrijf M.van Vliet
  Metselbedrijf M.van Vliet
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  Mijn naam is Michael van Vliet dé metselaar uit Aalsmeer. Ik zit al 25 jaar in het vak en ik ben specialist metselaar gespecialiseerd in renovatie en restauratie projecten. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Graag duidelijk aangeven wat u wilt op de aanvraag. Anders reageer ik niet. Check ook even mijn foto's.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Michael is snel in de communicatie en komt zijn afspraken na. Geen verborgen en/of onverwachte kosten. Bespreekt eerst, ook tijdens de klus, voordat ie doet. Prima, no nonsens service! Heel blij mee.
 • Gevel Techniek
  Gevel Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar iemand die gespecialiseerd is in Zonnepanelen? Of gevelonderhoud? Dan staan wij voor u klaar, heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Prima communicatie, snelle reactie en vakwerk geleverd. De speciale knip/snijvoegen zijn prachtig aangebracht en naast de gevraagde reparaties hebben ze ook nog proactief een aantal andere slechte voegen hersteld. Erg blij met het werk en we doen zeker nog een keer zaken met Gevel Techniek als we weer voegenherstelwerk hebben.
 • Kjd onderhoudsschilder
  Kjd onderhoudsschilder
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  Ik ben koen 49 jaar .Schilder met ruim 15 jaar ervaring. Ik werk in een straal van 50 km vanaf Amsterdam. Ik werk markt conform de prijs . Ik Ben Eerlijk, transparant en betrouwbaar. En kom mijn afspraken na . Ik werk alleen met de beste producten(sikkens) en geef daarom ook garantie op het schilderwerk . Het motto is : De kroon op uw werk

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Netjes, kundig en volgens afspraak
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Gevelspecialist in Schiphol

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Afgelopen week heeft Jordy Klooster uit Haarlem en zijn maat de galerijen van ons appartementen gebouw schoongemaakt. Ze zien er na de behandeling met een hogedrukspuit weer prachtig uit. Tegenslag werd adequaat opgelost. Jordy heeft een fijne manier van communiceren. De weken vooraf, naar de opdracht toe en op de dag zelf. Bedankt Jordy👍

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Schiphol, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 493 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Schiphol

Andere vakmensen in Schiphol

Vind vakmensen bij jou in de buurt