Vind Bouwbedrijven in Uitdam

Op zoek naar Bouwbedrijven in Uitdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Uitdam

 • Szykman Services
  Szykman Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Bouwbedrijf in Uitdam

  Welkom, we werken met renovatie- en renovatieprojecten: schilderwerken, structurele hervormingen, elektriciteit, sanitair en alle soorten interne en externe hervormingen. we wachten op uw contact. Met meer dan 20 jaar ervaring beschikt het bedrijf over hooggekwalificeerde professionals. Site: szykmansservice Dank je, SZYKMANs Service

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Excellent work done bij Marcelo and his crew. Very friendly and professional. House looks like new :)
 • Constant bouwmij
  Constant bouwmij
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Bouwbedrijf in Uitdam

  Full renovatie of houses and apartament. 50Km around Amsterdam.U can find us on Facebook.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Wij hebben onze bovenverdieping door het team van Constant Bouwmij laten renoveren nadat wij een lekkage hadden op die verdieping. Het team heeft keurig netjes werk geleverd, ze zijn kundig en waren erg flexibel met al onze wensen en extra toevoegingen die wij tijdens de renovatie hebben gevraagd. Coco heeft de hele tijd met ons meegedacht in het proces, gaf goede tips over veiligheid, hij is punctueel en transparant. Je komt niet voor verrassingen te staan met Coco. Hij en zijn team hebben ons huis keurig netjes gerenoveerd, alles netjes afgewerkt en schoon werk geleverd. Wij raden ze zeker aan al onze vrienden en familie aan.
 • Konyev Energie-Effect
  Konyev Energie-Effect
  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews
  Bouwbedrijf in Uitdam

  Aanemer Andriy Konyev. “Hello my name is Andriy I’m from Italy but born in Ukraine, for the last eight years I have been living in Amsterdam. From 2015 I started working with many construction companies as a worker ,but from 2020 I decided to work for myself. I have my own team: -VCA, BOUWBESLUIT -all kind off jobs. 🔑 language:English,Italiano,Ukraine,Polska,Dutch (10%).

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Diligent and fast execution, good communication
 • ABCS Services
  ABCS Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.5579 reviews
  Bouwbedrijf in Uitdam

  Wij zijn een onderhoudsbedrijf die gespecialiseerd zijn in: - complete zolderverbouwingen; - plaatsen van dakkapellen; - aanbouw; - uitbouw; - opbouw; - stuk- en schilderwerk; - keuken monteren; - complete badkamer verbouwingen; - algemene verbouwingen; - en restauratie als onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Wij staan bekend om dat we onze afspraken nakomen, meedenken met de klant, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere projecten. Dit maakt ons ook uw unieke aannemer. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  We zijn ontzettend blij met de prachtige aanbouw die Abcs Services voor ons heeft gerealiseerd! Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat we met professionals te maken hadden. De communicatie verliep soepel en al onze wensen werden zorgvuldig besproken en meegenomen in het ontwerp. De vakmensen van Abcs Services werkten snel en efficiënt, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het eindresultaat is een schitterende, goed afgewerkte aanbouw die naadloos aansluit bij onze bestaande woning. We krijgen veel complimenten van vrienden en familie, en genieten elke dag van de extra ruimte en het mooie design. Wat ons vooral opviel, was de aandacht voor detail en de netheid op de werkplaats. Elke dag werd alles netjes opgeruimd, wat voor ons een groot pluspunt was. Kortom, we kunnen Abcs Services van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige partner voor een bouwproject. Bedankt voor jullie geweldige werk
 • Voka Bouwbedrijf
  Voka Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Bouwbedrijf in Uitdam

  Voka Bouwbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Aannemer, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Voka Bouwbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Currently the work is still in progress. Let's start with communication. It is fast and clear. During the work, some things came up that I wanted to have done and this was no problem. However, the work they do is not normal, everything is done very neatly and meticulously. Every day the workplace is completely tidy, as if no one had been there. I personally really like this. When all the work has been done I will also add photos. Work carried out includes: painting, tiling kitchen and bathroom. installing extra sockets, removing walls and giving them a nice finish, plasterwork and soon wallpaper will also be added. So far everything has been 10 out of 10
 • H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf
  H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.2533 reviews
  Bouwbedrijf in Uitdam

  HCB Timmerwerken doet meer dan alleen timmerwerk. Door jaren ervaring is HCB inmiddels allround georiënteerd en thuis op veel terreinen. HCB is hierdoor eigenlijk een compleet aanneembedrijf voor kleine en grotere verbouwingen. De afgelopen jaren heeft HCB Timmerwerken ervaring opgedaan met onder andere de volgende werkzaamheden: totale verbouwingen, onderhoud, renovatie, timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, dakwerk, CV installaties en electrawerk. hcb geeft uiteraard ook garantie op de werkzaamheden Dit deden we in kantoorpanden, woningen, appartementen, badkamers, keukens, serre's, uitbouwen en dakkappellen. Neem gerust een kijkje bij onze projecten om de diversiteit in ons werk te bekijken.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Hans reageerde snel op de klus en kwam langs om te kijken. Hij zag er wel brood in, kon snel beginnen en verzekerde me dat ik niet teleurgesteld zou zijn. En dat klopt. Samen met zijn compagnon ( en ik) hebben we in 3 weken een 60 m2 lege ruimte omgetoverd in een volledige woning. Buitenmuur ( hoekwoning dus veel muur) geisoleerd, binnenwanden incl. deuren geplaatst, elekra aangelegd, buitendeur verplaatst, volledige badkamer gemaakt incl. leidingwerk. Stucadoor en schilder geregeld. En toen bleek dat een van de ramen houtrot had is een groot gedeelte van het kozijn vervangen. Hans is een joviale man, werkt hard, maakt wat geluid en ik heb prettig met hem gewerkt.
 • HDI Bouwbedrijf
  HDI Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Bouwbedrijf in Uitdam

  HDI bouwbedrijf voor al uw bouw en verbouw activiteiten.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Top uitgevoerde klus. Schuur omgetoverd tot een geïsoleerd kantoor aan huis. Super vriendelijk. Heel netjes (relatief weinig rotzooi) gewerkt. Alles netjes afgeplakt en elke avond werd de werkplek weer opgeruimd. Heel tevreden en een aanrader!
 • A&T Totaalbouw
  A&T Totaalbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5544 reviews
  Bouwbedrijf in Uitdam

  Welkom op het profiel van Bouw bedrijf A&T Totaalbouw Ons bedrijf is al 20 jaar actief, binnen en buiten nederland en we hebben heel veel goede en bijzondere werk verricht voor onze klanten , die werk maakt ons meer meer bijzonder dan andere bouwbedrijven . Ons werk in de bouw en allerlei decoraties, innovaties, schilderen en constructiewerken . In het engels; Welcome to the profile of A&T Totaalbouw Our company has been running for 20 years, inside and outside the Netherlands and we have done a very good and special job for our customers, which makes us more widespread in the labor market. Our work in construction and all kinds of decorations, innovation and painting and construction..

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima uitgevoerd en volledig volgens afspraak. NA de reservering stonden ze exact op de afgesproken tijd en werd er snel een nauwleurig gewerkt. Alles hebben ze netjes achtergelaten en het resultaat ziet er heel erg goed uit. Prima uitvoering en zeer betrouwbaar! Ik ben een tevreden mens en kan ze aanbevelen.
 • Krebs Klussenbedrijf
  Krebs Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Bouwbedrijf in Uitdam

  Krebs klussenbedrijf VOF bestaat sinds 2009. Wij zijn een vast en goed functionerend team. Onze specialisten zijn voornamelijk mensen uit Polen en iedereen heeft zijn eigen specialisaties in de bouw. Wij zijn flexibel en passen ons aan de behoeften van de klant aan. Taal communicatie is bij ons geen probleem. Wij spreken Nederlands en Engels...en ook Pools:) Tijdens de renovatie zijn we de hele tijd beschikbaar en beantwoorden we alle vragen en twijfels. Bij ons kun u dingen doen als: -renovatie en verbouwing -stucken -schilderen -timmerwerk -loodgieterswerk -electrawerk -uitbouw -aanbouw -opbouw -daakapel -vloerverwarming Als u voor ons kiest maken we een afspraak om alles te bespreken en te bekijken. Dan krijgt u van ons een offerte met alle informatie en als u akkoord bent kunnen wij datum plannen om te beginnen. Met vriendelijke groet, Krebs team

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Darek heeft samen met zijn team ons hele huis gerenoveerd. Dit is vlekkeloos verlopen! Darek voert samen met zijn team de werkzaamheden kundig en specialistisch uit en denkt ook mee over oplossingen. Wij raden Krebs absoluut aan en gaan zeker met deze partij in zee als wij weer een klus hebben.
 • Milad Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Bouwbedrijf in Uitdam

  Wij zijn een jong en ondernemend bedrijf dat zich richt op verbouwingen en totaalklussen naar de behoefte van onze klanten. Onze medewerkers beschikken over tal van vakinhoudelijke vaardigheden en specialisme welke ingezet kunnen worden bij nieuw of verbouw of renovatiewerkzaamheden en projecten.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer goed, netjes, snel de klus uitgevoerd. Heel tevreden!!

4.3

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Uitdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 122 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Uitdam

Andere vakmensen in Uitdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt