Vind domotica specialisten in Uitdam

Op zoek naar domotica specialisten in Uitdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Uitdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 92 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Uitdam

 • Glassmountain ICT

  Domotica specialist in Uitdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Als het resultaat telt, dan is de opdracht absoluut 5*, Maarten heeft prima werk geleverd. Ik baalde er wel van dat hij door onvoorziene omstandigheden veel te laat aankwam waardoor ik niet de mogelijkheid had om e.e.a. door te spreken voor de klus begon. Zeker omdat al snel bleek dat de klus veel uitdagender dan verwacht, waardoor achteraf de prijs bijna verdrievoudigde. Desalniettemin zijn we er goed uitgekomen en is Maarten daarin realistisch. Ondanks dat de ervaring niet perfect was, zou ik zeker nogmaals inhuren en aanraden.
 • ISAV

  Domotica specialist in Uitdam

  Beoordeling: 5 van 555135 reviews

  Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a - Cat7) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van accespoints in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Koen heeft bij ons de datakabels gemaakt en het signaal doorgemeten. Alles keurig weggewerkt en opgeruimd. Tevens een verkeerde aansluiting in de meterkast ontdekt en deze hersteld. Wij kunnen Koen aanbevelen!
 • FIX-IT Digital

  Domotica specialist in Uitdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews

  Fix-IT Digital helpt je met elektrotechnische-en domotica installaties of onderhoud. Netwerken van vaste en mobiele telefonie, data en domotica zijn namelijk niet meer los van elkaar te zien. Ik heb een master in Informatica en een COMPTIA A+ certificaat. Mijn werkgebied is breed met o.a. Licht-, KNX, Audio en Video, Data-, WIFI, CCTV en beveiligingsinstallaties. Ik leg ook kabels aan want thuis gebruik je soms liever een kabel dan WiFi !

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Wat een goede service! Hij heeft mij enorm geholpen. Aanvankelijk een nieuw systeem besteld en bij monteren bleek dat hij de oude kon maken. Belde mij en heeft alleen reparatie kosten in rekening gebracht. Top service
 • Tandata

  Domotica specialist in Uitdam

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  IT Professionals Wij zitten ruim 15 jaar in de sector. Computers Netwerken Camera beveiliging Domotica Coax / UTP (Netwerk) bekabeling Slimme deurbel Professioneel service tegen betaalbare prijzen en met minimaal 3 maanden garantie!

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Top advies, een echte vakman!
 • GB Edam B.V.

  Domotica specialist in Uitdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews

  Elektro installatiebedrijf in de breedste zin.Advies ontwerp en installatie van woning winkel bedrijf en kantoor.Landelijk erkend installateur.Wij hebben zelfs van Liander het recht gekregen om zelf te verzegelen; wat aangeeft dat ook het energiebedrijf onze kwaliteit hoog heeft staan.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Erg snelle afhandeling, service en deurbel is gerepareerd, waar het omdraaide. Communicatie is ook prettig tussen Edam en mijzelf
 • Fentech

  Domotica specialist in Uitdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Gebeld, gemaild, nooit meer een reactie gehad.
 • xids

  Domotica specialist in Uitdam

  Nog geen reviews

  Later

 • PG Telecom & ICT

  Domotica specialist in Uitdam

  Beoordeling: 4.3 van 54.35119 reviews

  PG Telecom & ICT Ik ben Pritam en werkzaam als elektriciën en ICT. Ook kunt u bij ons terecht voor het bekabelen van elektra en datakabels. Voor eventuele andere klussen kunnen wij altijd in overleg voor u doen. -Bekabeling -Computer reparaties -Stopcontacten plaatsen -Lampen plaatsen -Elektra werkzaamheden -Wifi netwerk aanleggen of uitbreiden -Objecten ophangen -Audio installaties -Philips Hue systemen installeren PG Telecom & ICT

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Opdracht werd aangenomen om meteen uit te voeren, maar afspraak twee maal verzet en afgeraffeld onder etenstijd. Alleen beltrafo geplaatst en de omvormer van de zonnepanelen installatie vernield door een induktiepiek bij inschakelen meterkast. Relay check fail, omvormer stuk, daarna geen reactie meer. Meteen daarna Eneco monteur nodig voor nieuwe omvormer, zie foto's
 • TAR Electric

  Domotica specialist in Uitdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews

  AANNEMERS-PROJECTONTWIKKELAARS opgelet. Voor al jullie elektrotechnische werkzaamheden max. 100km rondom Amsterdam. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende branches zoals particulieren en zakelijke dienstverlening. Hier werken we volgens de NEN1010 en 3140 normen en maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. U mag van ons wervachten dat wij u op het gebied van onderstaande installaties en producten goed kunnen adviseren, leveren en vakkundig installeren. - Aanleg elektrische installaties: huisinstallaties, bedrijfspanden, restaurants, kantoorgebouwen, parkeergarages, enz. enz. - Verlichtingsprojecten: monteren van lichtarmaturen volgens uw lichtplan - Elektrische en beveiligingsinstallaties: Ontwerp, tekeningen, projectcalculaties. - Laadpalen / EV-laadunits voor particulieren en directe zakelike klanten: Kabels aanleggen, wandunits of laadpalen monteren en aansluiten. Inclusief uitbreiden of nieuwe groepenkasten leveren, monteren en aansluiten. - Laadpalen / EV-laadunits voor projectontwikelaars: Aanbrengen van kabelwegen, kabels aanleggen en afmonteren voor aansluitingen t/m 250 Ampere. Monteren van verdelkasten en aansluiten van laadunits. Testen en testrapportage met EV-tester van Metrel. Wij doen zelf geen graaf/straatwerk. - Aanleg brandmeldingsinstallaties in utiliteit projecten. Certificeringen: Installatiedeskundige BMI, gecertificeerd installateur Hertek brandmelding. - Installeren van Ajax inbrak - Installeren van IP-CCTV (camerabewaking) - Zonnepanelen installaties DC en AC installaties: aanleg, monteren, aansluiten. Bellen is sneller. Whatsappen is ook mogelijk.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Zeer tevreden! Onze antieke deurbel moest worden gerepareerd en de meterkast moest even gecontroleerd worden. Alles werkt weer prima voor een nette prijs.
 • De Wifi Specialist

  Domotica specialist in Uitdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Uw WiFi thuis weer stabiel Heel frustrerend als u lekker op de bank of in bed nog een filmpje wil kijken en het blijft steeds hangen. Of dat u muziek wilt afspelen in de keuken via Spotify en hij wordt steeds onderbroken. Heeft u slecht bereik op sommige plekken in huis? Is uw internet vooral langzaam en onbetrouwbaar? Tijd om de Wifi Specialist in te schakelen om uw wifi thuis eindelijk goed te maken. Vaste prijs, snelle service Voor € 125,- inclusief BTW* kom ik bij u thuis langs (inclusief voorrijkosten voor Amsterdam). Voor dit bedrag heb ik twee uur de tijd om vast te stellen wat het probleem is en met een oplossing te komen. Over het algemeen kan ik binnen korte tijd heel veel doen om uw WiFi thuis te verbeteren. Veel tevreden klanten gingen u voor. *Deze aanbieding geldt alleen voor particulieren. No cure no pay! Als ik de situatie niet kan verbeteren zal ik geen kosten berekenen! Dat is mijn garantie.

  Laatste review:

  Bart heeft bij ons alles nagekeken van de wifi tot aan alle routers. dit omdat het signaal tussen diverse apparaten niet goed meer was. hij heeft dit snel en vakkundig hersteld. het was prettig om met Bart samen te werken. En ik raad hem ook zeker aan voor andere klanten

Populaire lokale domotica specialisten in Uitdam

Andere vakmensen in Uitdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur