Vind Bouwbedrijven in Noordbeemster

Op zoek naar Bouwbedrijven in Noordbeemster? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Noordbeemster

 • Aannemersbedrijf Vast
  Aannemersbedrijf Vast
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  Totaaloplossing in renovatie en verbouw. Persoonlijke aandacht voor de klant. Volledige garantie voor alle bouwprojecten. Voorzieningen: Renovaties, Verbouwingen, Afwerkingen.

  Laatste review:
  Spoed klus Snel opgelost Goed advies
 • From woodz
  From woodz
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  From WOODZ is een interieur bedrijf, wij maken al uw gewenste interieur op maat, En niks is te gek! prijsindicatie voor uw project? Facebook bericht.... ook spelen wij nu een grote rol in verbouwings werkzaamheden in woningen om alles onder één bedrijf te houden zonder externe bedrijven ,voordelen hiervan zijn geen vertragingen en een vertrouwde partij van A tot Z Waarom maatwerk? Omdat u de stijl van uw interieur naadloos wil laten aan sluiten op de stijl van de woning of eenheid wil creëren door dezelfde materialen terug te laten komen door het gehele huis. Vaak zijn er ook (kleine/schuine) ruimtes waar geen standaard oplossingen voor zijn, ook hier is interieur opmaat een oplossing. Fromwoodz staat voor kwaliteit als het gaat om het maken van keukens, boekenkasten, tv-kasten, barren, (sta/robuste) tafels, inloopkasten en kledingkasten en verbouwings werkzaamheden/design badkamers /wc verbouwing /vloeren en wand bekleding Wij bieden graag een totaal plaatje en proberen de klant te ontzorgen en helpen bij de juiste keuze in materialen en uitvoering. Dit houdt in, een passende schets aan de wensen van de klant. Ook kunnen wij doormiddel van voorbeeld foto's een ontwerp maken die mooi samen komt met het bestaande interieur. Gebruikte materialen: Eiken, teak, wengé, grenen, zebra, MDF, HDF,fineer en/of massief kortom eindeloze mongelijkheden. Toe aan een passend interieur? Wat met passie is samengesteld en met de juiste materialen en een prachtige schets vooraf? Neem gerust contact op wie weet maken wij uw interieur een fijn thuiskomen. Met vriendelijke groet, Leroy From WOODZ

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Geweldige verbouwing gedaan bij ons! Onherkenbaar veranderd en naar wens. We zijn superblij met het resultaat. Zowel een prachtige vloer als mooie muren en een nieuwe hal met een atelier. Prachtige meubels ook voir het atelier! Kortom, allround en van alle markten thuis! Bedankt Leroy!
 • Konyev Energie-Effect
  Konyev Energie-Effect
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  Aanemer Andriy Konyev. “Hello my name is Andriy I’m from Italy but born in Ukraine, for the last eight years I have been living in Amsterdam. From 2015 I started working with many construction companies as a worker ,but from 2020 I decided to work for myself. I have my own team: -VCA, BOUWBESLUIT -all kind off jobs. 🔑 language:English,Italiano,Ukraine,Polska,Dutch (10%).

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Andriy and his colleagues did an excellent job! Electra, stuc and placing new isolated walls.
 • JWN Bouw
  JWN Bouw
  Beoordeling: 1 van 5152 reviews
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  JWN Bouw heeft een breed spectrum aan werkzaamheden, van veranda tot dakopbouw. Wij gaan graag de uitdaging aan om de vooroordelen die over de bouw bestaan weg te nemen. Dit houd in: - Overlast van het bouwproces tot een minimum beperken. - Flexibele werktijden aangepast aan uw planning. - Heldere afspraken over planning en bouwproces. - Persoonlijke benadering en communicatie - Prettige werksfeer Met onze ruime ervaring in aanbouw, dakopbouw en volledige renovatie, helpen wij u graag verder met uw bouw wensen.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Het is inmiddels enige jaren geleden maar wij kunnen ons volledig aansluiten bij de review van Abdellah, Amsterdam. Half werk en tijd stress is absoluut wat je krijgt bij JWN. Echter bij ons was het nog erger, muren niet recht, EPDM neergelegd als maanlandschap etc. etc. Vervolgens presteerde hij het ook nog om de oplever factuur te sturen terwijl de aanbouw zo lek was als een mandje en onze nieuwe keuken er al stond. Dan is het ook makkelijk om te stellen dat de klant niet betaald, hoe zou dat komen denk je? Uiteindelijk via rechtsbijstand deze 'aannemer' eruit gegooid.
 • ABCS Services
  ABCS Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.5579 reviews
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  Wij zijn een onderhoudsbedrijf die gespecialiseerd zijn in: - complete zolderverbouwingen; - plaatsen van dakkapellen; - aanbouw; - uitbouw; - opbouw; - stuk- en schilderwerk; - keuken monteren; - complete badkamer verbouwingen; - algemene verbouwingen; - en restauratie als onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Wij staan bekend om dat we onze afspraken nakomen, meedenken met de klant, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere projecten. Dit maakt ons ook uw unieke aannemer. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  We zijn ontzettend blij met de prachtige aanbouw die Abcs Services voor ons heeft gerealiseerd! Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat we met professionals te maken hadden. De communicatie verliep soepel en al onze wensen werden zorgvuldig besproken en meegenomen in het ontwerp. De vakmensen van Abcs Services werkten snel en efficiënt, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het eindresultaat is een schitterende, goed afgewerkte aanbouw die naadloos aansluit bij onze bestaande woning. We krijgen veel complimenten van vrienden en familie, en genieten elke dag van de extra ruimte en het mooie design. Wat ons vooral opviel, was de aandacht voor detail en de netheid op de werkplaats. Elke dag werd alles netjes opgeruimd, wat voor ons een groot pluspunt was. Kortom, we kunnen Abcs Services van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige partner voor een bouwproject. Bedankt voor jullie geweldige werk
 • Voka Bouwbedrijf
  Voka Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  Voka Bouwbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Aannemer, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Voka Bouwbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Currently the work is still in progress. Let's start with communication. It is fast and clear. During the work, some things came up that I wanted to have done and this was no problem. However, the work they do is not normal, everything is done very neatly and meticulously. Every day the workplace is completely tidy, as if no one had been there. I personally really like this. When all the work has been done I will also add photos. Work carried out includes: painting, tiling kitchen and bathroom. installing extra sockets, removing walls and giving them a nice finish, plasterwork and soon wallpaper will also be added. So far everything has been 10 out of 10
 • Driejong Bouw en Vastgoed B.V.
  Driejong Bouw en Vastgoed B.V.
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  Vanaf 1999 heb ik als ZZP-er onder de naam Montagebedrijf Driebergen met veel plezier als eenmansbedrijf gewerkt in de bouw. In deze periode heb ik uiteenlopende werkzaamheden verricht en heb in bijna alle aspecten van het bouwproces. Ik heb daarbij veel ervaring opgedaan hoe bouwprojecten op een juiste manier aangepakt en opgeleverd dienen te worden. Met bijna 20 jaar ervaring en door de positieve ontwikkelingen in de Nederlandse bouwsector, was het voor mij een logische stap om in 2017 het bouwbedrijf Driejong Bouw en Vastgoed B.V. te starten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aanbouwen, opbouwen, dakterrassen en verbouwingen. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de aankoop, verbouwing en verkoop van appartementen. Wij kijken er dan ook naar uit om u van dienst te kunnen zijn.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Zeer goede ervaring, goede communicatie en komt zijn afspraken na. Als je op zoek bent naar een betrouwbare aannemer dan kan ik je René van harte aanbevelen.
 • Interieurafwerkingsbedrijf Kozan
  Interieurafwerkingsbedrijf Kozan
  Beoordeling: 4.7 van 54.7553 reviews
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  NEDERLANDS /// ENGLISH Interieurafwerkingsbedrijf KOZAN Hebben een Bouwkundige Ingenieur/Architect in het bedrijf aktief sinds 2000 Nieuw & Oud Bouw/Binnen & Buiten Werkzaamheden: - Muren Bouwen - Montage Kasten/Deuren/Kozijnen/Ramen/Dakraam/Dakkapel - Stucen van Binnen Wanden & Plafonds - Sierpleister Binnen & Buiten - Spachtelputz - Sierlijst - Buitengevel Stucen/Isolatie - Laminaat/Vloeren Leggen - Schilderwerk Binnen & Buiten. - Schilderwerk van Kozijnen, Deuren, Kasten, Plinten Enz.. - Verplaatsen van Vaste Trappen - Tegelwerk van Badkamer, WC & Vloeren - Timmerwerk / Inbouwkasten op Maat/ Verlaagd Plafonds - Loodgieterswerk/ - Electrawerk/Vloerverwarming Aanleggen - Keuken Montages Wij komen altijd eerst langs voor het maken van een vrijblijvende offerte. Indien U akkoord gaat, kunnen wij meteen aan de slag, wanneer U wilt. Wij werken altijd met professionele vakmensen (geen stagiaires of leerlingen) Wij zijn actief sinds het jaar 2000 Wij voeren onze opdrachten altijd netjes en strak uit, met hoge kwaliteit Elke klant is een reclame voor mijn toekomstige opdrachten. Heeft U vragen, U kunt altijd bellen of mailen. Interieurafwerkingsbedrijf KOZAN Interieurafwerkingsbedrijf KOZAN We have a Construction Engineer Active in the Company since 2000 New & Old Construction, Inside & Outside Activities: -Building Walls -Installing Cabinets/Doors/Frames/Windows/Skylight/Dormer Window. -Plastering of Interior Walls & Ceilings. -Decorative Plaster Indoors & Outdoors. -Spachtelputz -Decorative Frame -Exterior Facade Plastering/Insulation -Laminate/Floor Laying -Painting Inside & Outside. -Painting of Frames, Doors, Cupboards, Skirting Boards etc.. -Moving Fixed Stairs -Tiling of Bathroom, Toilet & Floors -Carpentry/Custom Built-in Cabinets/Suspended Ceilings -Plumbing -Installation of Electrical Work/Underfloor Heating -Kitchen Installation We always come by first to make a no-obligation quote. If you agree,we can get started right away whenever you want. We always work with professional professionals (no interns or students) We have been active since the year 2000 We always carry out our assignments neatly and efficiently, with high quality. Every Customer is an advertisement for my future assignments. If you have any questions, you can always call or email. Interieurafwerkingsbedrijf KOZAN

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Heel blij met resultaat en snelheid van de klus. Was soms lastig dat de klussers geen Nederlands spraken, maar met Google Translate en tussenkomst van Nederlands sprekende werknemers van Kozan kwamen we tot een mooi resultaat.
 • Onderhoud en afbouwbedrijf Droomhuis
  Onderhoud en afbouwbedrijf Droomhuis
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  🏡 Nieuwbouw, verbouw, onderhoud & ontwikkeling 👌 Kwalitatief, snel & verantwoord 🛠 Alle ruimte voor uw ideeën, wensen & dromen 👷🏻‍♂️ Aannemer met oog voor detail 🚀 Meer dan 250 projecten

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Ik ben erg positief over Ivan en zijn mensen. Ivan komt zijn afspraken na, er wordt erg netjes en hard doorgewerkt. Alles wordt na afloop keurig opgeruimd. Gelukkig heeft Ivan ook niet erg lange wachttijden.....kortom, als ik weer een klus heb dan weet ik wie ik moet hebben! Top-vaklui.
 • Rojo Onderhoud en Renovatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Bouwbedrijf in Noordbeemster

  Als je op zoek bent naar een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Timmerman in Berkhout, dan kan Rojo Onderhoud en Renovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Eerst een offerte laten maken voor reparatie van het plafond van onze erker in onze recreatiewoning na een lekkage. Fijne en rustige communicatie. Het eindresultaat zijn we heel tevreden mee. Het was even passen en meten, maar het is prachtig geworden. Afwerking ook prima. Serieuze vriendelijke timmerman die lol heeft in zijn werk. We moeten alleen zelf nog even alles netjes aflakken.

4.1

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Noordbeemster, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.1 op 5 op basis van 73 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Noordbeemster

Andere vakmensen in Noordbeemster

Vind vakmensen bij jou in de buurt