Vind Gevelreinigers in Noordbeemster

Op zoek naar Gevelreinigers in Noordbeemster? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Noordbeemster

 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Noordbeemster

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • Jan Slagwater Glazenwassers- en schoonmaak

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Noordbeemster

  Slagwater Glazenwassers- en schoonmaak kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Schermerhorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Jan Slagwater Glazenwassers- en schoonmaak om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • BNP Multidiensten
  BNP Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Gevelreiniger in Noordbeemster

  BNP Multidiensten is een jong dynamisch bedrijf dat in 2007 opgericht en gevestigd is in -stralen van alle soorten houten onderdelen -stralen van betonnen onderdelen -professionele hogedrukreinigers op 350 bar, 100 graden -kennis van kunststof en aluminium kozijn coating -gevels impregneren

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Uitstekend bedrijf, klus is perfect en snel uitgevoerd. Vriendelijk personeel. Ik zou BNP Multidiensten zeker aanbevelen!
 • JJ totaalbouw

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Noordbeemster

  Voor al u Stuckwerk en dunpleister werkzaamheden (Latex spuiten ) 2 jaar ervaring Werkgebied Noord-Holland

 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Gevelreiniger in Noordbeemster

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Fijne communicatie konden de klus snel doen. Gevel ziet er weer super uit!
 • Wiebe Barends
  Wiebe Barends

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Noordbeemster

  Wiebe Barends. Betimmer Onderhouds en Renovatie werk. Wij zijn een zeer compleet bedrijf. Met ons ruim 10 jarig bestaan kunnen wij alle werkzaamheden aan. Voor al het werk in en rondom het huis. Met onze zakkelijke partners kunnen wij alles verzorgen. Wij werken voor particulieren en woningbouw verenigingen Offertes zijn vrij blijvend.

 • N J Mallo schoonmaakbedrijf
  N J Mallo schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 3.2 van 53.255 reviews
  Gevelreiniger in Noordbeemster

  NJM Mallo reinigers is het reiniging's bedrijf van Noord Holland. Wij reinigen. Prijs. Daken €13,31 per m2. Gevels € 8,47 per m2. Tuinen € 2,42 per m2. Ramen Aanvraag. Dakkapellen € 84,70 per stuk. Dakgoten €3,64 per meter. Zonnepanelen €2,72 panelen. (Bedragen kunnen variëren per provincie)

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Hele slechte ervaring. Afspraak gemaakt , klonk goed, niet komen opdagen. Vaag excuus hiervoor. Toch nog een nieuwe afspraak gemaakt en gevraagd of ik ervan op aankon dat hij nu wel zou komen. Vandaag zitten wachten , net weer bericht gehad dat hij niet kon komen. Of het morgen kon ? Vroeg , is net nu echt 100% zeker dat je komt. Nee was het antwoord en zoek maar een ander . Fijn betrouwbaar bedrijf 😡😡😡😡😡😡😡
 • OnTop Multiservice

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Noordbeemster

  Bij OnTop Multiservice zijn we gespecialiseerd in zowel dagelijkse schoonmaak werkzaamheden en glazenwassen tot bouwopruimen en opleverklussen. Voor elke klus maken we vrijblijvend een offerte op, particulier en zakelijk.

 • Tropa Bouwtechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Noordbeemster

  KVK: 85357677

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Heel fijn direct contact gehad met Tropa Bouwtechniek. Wij hebben een prijs en datum afgesproken. Echter was het op de afgesproken datum niet gelukt waarna Tropa direct de volgende dag zelf nog langs is gegaan. De klant is helemaal blij en daarom wij ook! Daarna nog netjes gecommuniceerd over eventuele extra kosten en voor het werk wat is verricht een hele nette prijs gekregen! Wij zijn ontzettend blij met Tropa en ook een hele vriendelijke man om afspraken mee te maken. Ik raad hun zeker aan voor allerlei werkzaamheden wat zij kunnen uitvoeren!
 • Bravo Multidiensten B.V.
  Bravo Multidiensten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in Noordbeemster

  Bravo Multidiensten Team Bravo is gespecialiseerd in Industriële reiniging Chemie reiniging all round schoonmaak Gevel reiniging Graffiti verwijderen Vloer reiniging Tuin onderhoud Badkamer onderhoud reinigen Wij hebben 12 jaar ervaring in de branche met hoge en lagedruk reinigingswerk. Wij beschikken over het juiste apparatuur en chemicaliën om uw klus waarmaken. Ons ervaring en kwaliteiten bieden natuurlijk garanties en zekerheid. Kom gerust in contact of kom langs op ons kantoor vestiging voor een kennis making. Groeten team Bravo bravomultidiensten

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Wat een snelle service en wat een geweldige werk afgeleverd. Kwaliteit/Prijs verhouding zeer scherp, ik weet volgende keer bij wie ik moet zijn ! Dank jongens.

4.9

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Noordbeemster, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Noordbeemster

Andere vakmensen in Noordbeemster

Vind vakmensen bij jou in de buurt