Vind Tuinmannen in de Lutte

Op zoek naar Tuinmannen in de Lutte? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in de Lutte

 • Vastgoedingroen
  Vastgoedingroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Tuinman in de Lutte

  Ik ben mark de Vries,ik zit al 20 jaar in het vak en nu als ondernemer. Ik zag de kansen om het anders te doen. een alles inclusief uur tarief geen kosten achteraf.en pas betaling als de klus klaar is.bij levering van materiaal geen vooruit betalingen. Ik werk alleen dus altijd één aanspreekpunt,en daarom ook flexibel in de planning. duidelijke en eerlijke afspraken,overleggen kan ook in het Engels of duits. Ik kom vrijblijvend langs komt om kennis te maken en u wensen verder te bespreken? Bij interesse doe dan een directe aanvraag dan bespreken we uw klus. (Alleen doe ik zelf geen straatwerk .) Mocht iets niet in expertise liggen kan ik u altijd Contact brengen met een van mijn betrouwbare vakmensen. Ook bereikbaar via marktplaats,fb.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik heb mijn voortuin laten opknappen door deze vakman Mark. Perfect werk geleverd en goed en prettige persoon om mee te communiceren. Ik beveel deze man van harte aan, ik ben zeer blij met mijn voortuin
 • Totaal-groen
  Totaal-groen
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Tuinman in de Lutte

  Totaal-groen is een vertrouwd en deskundig hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud voor particulieren. Verder zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en groenvoorziening voor instellingen en bedrijven. In de winter zijn wij uw aangewezen partner voor de gladheidsbestrijding. Wij zijn een middel groot hoveniersbedrijf werkzaam in noord/oost Nederland. Wij werken altijd met 1 aanspreekpunt, degene die het contact met u onderhoud, is ook degene die uw tuin daadwerkelijk aanlegt of onderhoud. Korte en goede communicatielijnen staan bij ons voorop, zodat wij onze persoonlijke service kunnen garanderen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Raadt Totaal Groen iederéén aan. Komt zijn afspraken na en werkt heel netjes, denkt mee ,adviseert en zorgt vóór een prachtig eindresultaat!
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Tuinman in de Lutte

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Uitstekende en prettige afstemming en het verwijderen en afvoeren van de coniferen is top gedaan.
 • Four Seasons Quality Gardens
  Four Seasons Quality Gardens
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in de Lutte

  Four Seasons Quality Gardens is een hoveniersbedrijf dat een vertrouwd adres is voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuintechniek. In 2002 zijn wij zeer kleinschalig begonnen met particuliere tuinen. In de loop der jaren zijn wij gegroeid tot een middelgroot hoveniersbedrijf dat op professionele wijze de tuinen verzorgt bij particulieren, bedrijven en instellingen. Wij hebben de intensie om als vakman in tuin en techniek alle tijd voor u vrij te maken. Of het nu gaat om een kleine verandering in uw tuin, of om een complete renovatie. Four Seasons Quality Gardens beschikt over de juiste kennis en kunde. Creativiteit en Kwaliteit zijn typische kenmerken waarmee een tuin van ons voldoet. Ook bij het onderhouden van tuinen kunt u rekenen op netheid, hoogwaardige service en klantvriendelijkheid. Vraag nu dus snel en geheel kostenloos een offerte bij ons aan. Met vriendelijke groet, Martijn

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Keurig werk geleverd, grondig te werk gegaan. Ook na de tijd nog bereikbaar voor vragen.
 • Star Diamond Sky
  Star Diamond Sky
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Tuinman in de Lutte

  Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en gazon en landschapsarchitectuur, het onderhouden ervan en aanplanten. Heeft u iemand nodig die uw boom moet kandelaberen of verwijderen, uw tuin weer netjes aan kant moet maken zoals onkruid verwijderen en het snoeien van heesters en struiken? Ook leggen wij allerlei soorten tegels aan voor bijv , terras, oprijlaan, of rondom het huis. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons bedrijf. Wij hebben zelf een kwekerij met verschillende {fruit} bomen, sierbomen, heesters en vlinders 🦋 en bijen 🐝 vriendelijke planten 🌱 en bloemen 🌺 Mocht u iets aangeplant willen hebben of een totale tuinrenovatie willen laten uitvoeren? Wij doen dit voor scherpe prijzen!!! Ook leveren wij Keramische tegels vanaf €30,- p/M2.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  We hadden een afspraak gemaakt. Zat bij mijn moeder van 93 te wachten. Na een kwartier gebeld. Zei Naomi dat ze het op een andere datum had staan (terwijl we deze datum en tijd per app hadden bevestigd). Ik zei, kom dan maar die andere datum. Toen bleek ze het daar eigenlijk óók niet te hebben staan. Of ze dan de volgende ochtend mocht komen. Kwam me niet goed uit, maar doe dan toch maar. Volgende ochtend vroeg een appje: heb mijn schouder geblesseerd, dus kan niet komen. Maar kan wel een andere dag en dan iemand anders vragen. Nou, laat maar dus, mijn moeder wilde het helemaal niet meer!
 • de mulle OH
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in de Lutte

  goedendag . mijn naam is Benno Olde Hampsink. wonende in Reutum. Ben per 1 -03-2021 als zzp er werkzaam. In de afgelopen 40 jaar heb ik ruime ervaring opgebouwd in diverse onderdelen van het tuinieren. zeer ruime planten kennis, groeiwijzes ,snoeien,bemesten,en veel passie voor het hele tuin gebeuren. Ik maak zo min mogelijk gebruik van bestrijdingsmiddelen. Mijn machine park bestaat uit accu gereedschap Heb de beschikking over bus met ruime aanhanger.Belangrijk vind ik de korte lijn tussen klant en mij. Afspraak is afspraak en doen wat je belooft is heel belangrijk voor me. Gr Benno

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Uitstekend!
 • Volker Boom, Bos en Landschap
  Volker Boom, Bos en Landschap

  Nog geen reviews

  Tuinman in de Lutte

  Volker Boom, Bos en Landschap is gevestigd in Twente en werkzaam in Overijssel, Gelderland en Drenthe. Met enorm veel passie voor bos, natuur en landschap, een nuchtere blik en met beide benen op de grond gaan wij altijd voor het maximale resultaat. Door per situatie de juiste vakmensen, materiaal en machines in te zetten wordt elke klus veilig en efficiënt uitgevoerd en opgeleverd. Wij leveren maatwerk, precies daar waar de situatie om vraagt. Wij hopen u van dienst te mogen zijn!

 • E. Grunder Tuinen

  Nog geen reviews

  Tuinman in de Lutte

  Het bedrijf E. Grunder Tuinen is gevestigd in de lutte in twente, voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wat wij doen Bestrating aanleggen of herbestraten Tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp maken, tuinrenovatie. Mvg E. Grunder Tuinen

 • Michel Volker grondwerken
  Michel Volker grondwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinman in de Lutte

  Grondwerken Minikraan shovel Stobbenfrees Tuinfrees sloopwerk Container Bomen rooien/ verwijderen Egaliseren tuinen Afvoer aanleggen Tuinspitten

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed advies!
 • De Oude Meester

  Nog geen reviews

  Tuinman in de Lutte

  De Oude Meester kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in de Lutte en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... te beantwoorden. Neem direct contact op met De Oude Meester om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.4

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in de Lutte, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 28 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in de Lutte

Andere vakmensen in de Lutte

Vind vakmensen bij jou in de buurt