Vind Gevelreinigers in de Lutte

Op zoek naar Gevelreinigers in de Lutte? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in de Lutte

 • R.Jansen schoonmaakdiensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in de Lutte

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Almelo bij R.Jansen schoonmaakdiensten terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Alles volgens afspraak!
 • The Eagle Dienstverlening
  The Eagle Dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Gevelreiniger in de Lutte

  Een jonge succes strevende ondernemer. Gespecialiseerd in het reinigen en het impregneren van uw gevel. Ook boeidelen, zonnepanelen, reinigen. En glazenwassen hoort ook bij onze tak van de branche. Neem makkelijk contact met ons op via een whatsapp of u kunt ons telefonisch 1. Plannen een afspraak 2. Komen langs, bespreken de situatie 3. U krijgt een offerte op maat 4. Bij goedkeuring, binnen 2 weken ingepland 5. Uw opdracht uitgevoerd en een mooi resultaat

 • Mammoet bouw
  Mammoet bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Gevelreiniger in de Lutte

  Mammoet bouw is een bouwbedrijf & timmerbedrijf. Een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine aanpassing u slaat altijd de spijker op zijn kop. Door onze ruim 10 jaar ervaring kunnen wij alle voorkomende traditionele en moderne werkzaamheden in de particuliere en zakelijke klanten verrichten. Wij zijn gespecialiseerd in: - Aanbouw & verbouw - Houten kozijnen plaatsen / herstellen - Timmerwerken & overkappingen - Metselwerk - Voegwerk - stucwerk - tegelwerk / badkamers Dit natuurlijk geheel in wens van de klant. Bent u toe aan een verbouwing of reparatie aan uw woning dan kan dit door ons met korte en zorgvuldige lijnen worden gerealiseerd. We werken niet alleen voor de klant maar ook met de klant. Graag komen wij langs om vrijblijvend met u de vele mogelijkheden te bespreken. Niels Brok Mammoet Bouw

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Top resultaat! Op korte termijn besproken, en aan de hand van een foto hebben wij het gewenste resultaat! Niels bedankt!!👍🏽
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Gevelreiniger in de Lutte

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk. Buiten en binnen. Kitmontage. Houtreparatie. Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hard werkende nette correcte schilder, komt afspraken na. Hij schildert heel netjes. Ik zal hem bij iedereen aanraden.
 • Lodewegen kleinbouw
  Lodewegen kleinbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in de Lutte

  Hallo, Mijn naam is Sander en ik ben eigenaar van Lodewegen Kleinbouw.Neem gerust contact met ons op, dan kom ik graag langs om uw wensen te bespreken en tot een mooi resultaat te komen. Lodewegen Kleinbouw Voor al uw maatwerk.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Hele goede jongen. Heeft het werk perfect uitgevoerd. Zeer tevreden en aanrader.
 • Genie dienstverlening
  Genie dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Gevelreiniger in de Lutte

  Ik, Alexander Witten, ben 35 jaar en heb 2015 mijn bedrijf Genie dienstverlening opgericht. Ik ben meer dan 15 jaar in dienst geweest bij een professioneel schoonmaak/dienstverlenings bedrijf. Sinds een paar jaar heb ik met veel plezier mijn eigen bedrijf. Mijn specialisme is glasbewassing, schoonmaak, gevelreiniging,zonnepaneel reiniging en klein sloop. Hierin ga ik secuur te werk, met name door het gebruik van goede producten en kalk vrij water.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed
 • Weerts Schilderwerken
  Weerts Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in de Lutte

  Uw keuze voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk in Enschede en omstreken! Wij staan voor duidelijke afspraken, heldere communicatie en kwalitatief schilderwerk.

 • Strock paint and constructions B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Gevelreiniger in de Lutte

  Als u op zoek bent naar een schilder en renovatiebedrijf uit de regio Twente, dan kan Strock paint and constructions B.V. u verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft u hulp nodig bij schilderwerk, renovatie werk in het algemeen wij leveren alle diensten. Ook bent u op de juiste plek als het gaat om aanpassingen in u woning voor een langer comfortabel woonplezier of aanpassingen van bedrijfsruimtes. Hans Strock heeft alles onder èèn dak meer weten bericht ons en wij nemen contact met u op.

 • Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Gevelreiniger in de Lutte

  Alpha Bouw & Schilderwerken

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel tevreden fijne mensen en super netjes behangen. Goed advies gekregen en echt prachtig resultaat. Een echte aanrader.
 • Klussen- en Schoonmaakbedrijf Gabriel
  Klussen- en Schoonmaakbedrijf Gabriel
  Beoordeling: 2.3 van 52.354 reviews
  Gevelreiniger in de Lutte

  Hoi wij staan klaar voor elke klus schilderwerk stukadoor werk badkamer renovatie uitbouw en nog veel meer klussen wij kunnen binnen twee weken starten met elke plus hebben een team van 11 man die voor u klaar staan

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Nooit je klus door hen laten uitvoeren! Na het plaatsen op werkspot nam dit bedrijf vlot contact op en de klus kon op korte termijn worden gedaan. Het ging om het plaatsen van een badkamer het stucen van trapjes voor het huis en ander buiten stucwerk.Er moest een aanbetaling worden gedaan.Gedurende de klus kwamen de eigenaren constant langs om te proberen nog meer klusjes te mogen doen. Er werd nooit gecommuniceerd wanneer ze langs zouden komen maar stonden op de gekste momenten opeens voor de deur of in huis. Zonder enig overleg is de kleur van de verf gekozen en aangebracht. Voordat alles klaar was moest opeens het hele bedrag worden betaald. hierin waren ze erg dwingend en belden en appten non stop achter elkaar. Uiteindelijk onder veel druk en een dreigende toon betaald met de belofte dat ze alles zouden komen oplossen. Nu is het stucwerk niet goed, voordeur nog ruw en lekken de kranen. Ze komen niet meer opdagen. Veel geld betaald, niks is goed en geen afspraak meer mee te maken.

5

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in de Lutte, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in de Lutte

Andere vakmensen in de Lutte

Vind vakmensen bij jou in de buurt