Vind Tuinarchitecten in Voorst

Op zoek naar Tuinarchitecten in Voorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Voorst

 • STHY Interieur en Tuin
  STHY Interieur en Tuin
  Beoordeling: 4.2 van 54.259 reviews
  Tuinarchitect in Voorst

  STHY Interieur en Tuin is dé expert als het gaat om het op elkaar afstemmen van je interieur en je tuin. Met andere woorden: of je de indeling of stijl van je woonkamer wilt veranderen, of die van je tuin: STHY Interieur en Tuin kan helpen. Of je van strak-modern of van landelijk houdt: ik pas mijn ontwerp aan aan jou. Ik inventariseer eerst alle wensen en bekijk de in te richten ruimte. Aan de hand daarvan maak ik een (voorlopig) plan, waarop je je reactie kunt geven. Zodra je je goedkeuring daaraan geeft, werk ik dit verder uit. Voor de uitvoering van je klus breng ik je graag in contact met een goede vakman. STHY Interieur en Tuin werkt met diverse pakketten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf alvast een plattegrond en/of moodboard aan te leveren, maar je kunt het opmeten van de ruimte natuurlijk ook volledig aan mij over te laten. Aan jou de keus.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Omdat we er zelf niet uitkwamen, hebben we Sanneke ingeschakeld om onze voor,- en achtertuin te ontwerpen. Ze heeft geluisterd naar onze wensen en dacht fijn mee. Ook nam ze alle tijd voor ons en waren de gesprekken prettig om te voeren. We zijn blij met het ontwerp en kunnen niet wachten op het daadwerkelijke eindresultaat.
 • Cleaning Service Voorst

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Voorst

  Cleaning Service Voorst Reinigen van bestrating en tuinonderhoud. Reinigen van bestrating: oprit, tuinpad, muurtjes, poeren, borders met stapelstenen en/of grind, schuttingen, €2,85 per m2. De klus wordt ter plaatse opgemeten en wordt meteen een prijsopgave gedaan. Tuin onderhoud: grasmaaien, verticuteren, bemesten, onkruid verwijderen, heggen snoeien, blad ruimen, aanplanten van borders, aanleggen van sproeisystemen. Voor tuinonderhoud hanteer ik een uurloon van €42,- inclusief btw en gebruik gereedschap. Exclusief eventuele brandstof voor b.v. bladblazer. Exclusief materiaal gebruik b.v. meststoffen, anti-onkruid middelen. Werkgebied: tot 20 gereden km vanaf Bussloo, omgeving: Apeldoorn, Deventer, Zutphen, de stedendriehoek en alles wat er binnen valt. Geen voorrij kosten. Een beter milieu: Het gereedschap dat wordt gebruikt werkt op accu of 220 Volt, alleen de bladblazer niet maar daar wordt Aspen voor gebruikt dat minder schadelijk is en een schonere verbranding heeft. Werkdagen: Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 8:00 - 18:00 Maandag, Dinsdag, Woensdag niet, dit i.v.m. ander werk. Op die dagen wel telefonisch bereikbaar tussen 17:00 - 22:00

 • Landbouwbedrijf W.J.M. Hobert en E.J. Hobert-Kolkman

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Voorst

  .

 • Hoveniersbedrijf te Kamp
  Hoveniersbedrijf te Kamp
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Tuinarchitect in Voorst

  Heb je een Hovenier, Sloopbedrijf nodig in Tonden of omgeving? Hoveniersbedrijf te Kamp kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Heel goed, ik ben erg tevreden.
 • WMToolsgroen
  WMToolsgroen
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Tuinarchitect in Voorst

  Mijn naam is Wim Sloot. Ik ben tuinman, ben woonachtig in Zutphen. Geboren 1965 in Lobith en opgegroeid in Elten, op de grens van Nederland en Duitsland. Mijn uurtarief is €38 excl BTW Ik verricht werkzaamheden in tuinen zoals onderhoudswerk, bestrating en schuttingen. Enkele quote’s van vaste klanten: “Wim is een harde werker en betrouwbaar in zijn afspraken” “Persoonlijk contact is het uitgangspunt bij het aangaan van een werkrelatie” “Wim weet ook altijd net iets extra toe te voegen. Kortom: prima uitgevoerde klus!” “Afspraak was snel gemaakt en alles uitstekend geregeld. Wim heeft een heg en coniferen verwijderd en een schutting geplaatst”

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Klus was zwaarder dan verwacht want het in de grond leggen van een erg stugge buis viel niet mee. Toch in een dagje uitgevoerd zonder wanklank. We gaan Wim vaker inhuren voor klussen in onze tuin, dat is zeker.
 • Visser cultuurtechniek
  Visser cultuurtechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Voorst

  Vanaf 2022 ben ik Visser Cultuurtechniek gestart, waar ik mijn ervaring en passie inzet om klanten te voorzien van een prachtig en strak gazon of weelderige bloemenweide. Of wilt u de tuin helemaal op de opnieuw aanpakken? Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen. Ik ben een perfectionist met een no-nonsense mentaliteit, waarbij klanttevredenheid voorop staat.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Heel tevreden met hetgeen Dennis voor ons heeft gedaan. De communicatie verliep heel soepel en we zijn heel blij met het resultaat. Zeker een aanrader.
 • Agrogroen
  Agrogroen
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Tuinarchitect in Voorst

  Als je op zoek bent naar een, Klusbedrijf, Hovenier, Dakdekker, Sloopbedrijf in Klarenbeek, Voorst, dan kan Agrogroen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Supergoed en strak resultaat. Schutting staat als een huis en straalt kwaliteit en liefde voor het vak uit. Hoe fijn is dat om naar buiten te kunnen kijken en te genieten van het vakwerk van Agrogroen.
 • Bart van Mourik

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Voorst

  Bart van Mourik kan je helpen met je Hovenier klus in Klarenbeek, Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bart van Mourik om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Klus-ID
  Klus-ID
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Tuinarchitect in Voorst

  Mijn naam is Jeroen, ik ben eigenaar van Klus & Schilderbedrijf Klus-ID, van Idee tot Realisatie. U kunt bij mij terecht voor diverse opdrachten zoals: - Schilderwerk / Verfspuiten (met professionele verfspuit) - Kozijn(herstel)werk - Vloeren - Timmerwerk - Bouwen van pergola’s, vlonders, schuren, houthokken etc. - Traprenovatie - Glaszetten - Badkamerrenovaties - Dakdoorvoeren maken (voor bijv afzuiginstallatie) - Zolderrenovaties - Sloopwerkzaamheden - Vijver aanleg - Hoveniers werkzaamheden - Diverse klussen Wat klanten over mij zeggen (check mijn reviews): - Luistert goed naar wat ik wil als klant - Denkt mee met mijn vraag/probleem - Denkt in oplossingen (en niet in problemen) - Communiceert helder en duidelijk - Komt gemaakte afspraken na (zowel qua aanpak, communicatie, prijs als qua planning, of - als het echt niet kan - informeert hij mij als klant tijdig!) - Goede prijs/kwaliteitverhouding. Geen prutswerk, maar goed vakmanschap - Als hij iets niet kan zegt hij het, of komt met een voorstel hoe iets ook kan - Leuke vent met gezonde humor. Iemand die ik de sleutel van mijn woning toevertrouw. Graag kom ik met u in contact, om uw project of opdracht door te spreken en te kijken waar ik u kan helpen. Groet Jeroen, Klus-ID Wilp / Deventer

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Klus-ID heeft ons voor ons de akoestischepanelen bevestigd aan het plafond. Na goed contact was er snel een afspraak gemaakt om het werk te bekijken. Waarna Jeroen met goede ideeën kwam om het uit te voeren, hierna hebben wij snel de keuze gemaakt voor Klus-ID. 2-3 weken laten is het werk naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Jólan van der Wiel ontwerp en Realisatie
  Jólan van der Wiel ontwerp en Realisatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Tuinarchitect in Voorst

  Ik ben gewend mee te denken met het organiseren van verbouwingen of herinrichtingen van uw huis. In de realisatie heb ik ruime ervaring, denk aan kleine verbouwingen, tuinen herinrichten, isoleren, timmerwerk, inrichtingen, meubels maken. Maar ook met de 'van alles wat' klussen kan ik je goed helpen. Kortom, zoekt u een 'allround-klusjesman, neem dan contact met mij op en ik kom u graag helpen. Hartelijke groet, Jolan

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goede allround vakman vakkundig

Populaire lokale Tuinarchitecten in Voorst

Andere vakmensen in Voorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt