Vind Tuinmannen in Voorst

Op zoek naar Tuinmannen in Voorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Voorst

 • Hoveniersbedrijf te Kamp
  Hoveniersbedrijf te Kamp
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Tuinman in Voorst

  Heb je een Hovenier, Sloopbedrijf nodig in Tonden of omgeving? Hoveniersbedrijf te Kamp kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Heel goed, ik ben erg tevreden.
 • JvdB klus
  JvdB klus
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tuinman in Voorst

  Ik ben Jesper 37 jaar en krijg enorm veel plezier om iemand blij te maken met een afgeronde klus. Jaren voor een baas gewerkt, nu sinds kort zelfstandig .

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer tevreden met het werk van Jesper! Jesper werkt netjes en komt afspraken na. Materiaal wordt netjes afgevoerd. Betrouwbaar. Blij met ons nieuwe terras!
 • WMToolsgroen
  WMToolsgroen
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Tuinman in Voorst

  Mijn naam is Wim Sloot. Ik ben tuinman, ben woonachtig in Zutphen. Geboren 1965 in Lobith en opgegroeid in Elten, op de grens van Nederland en Duitsland. Mijn uurtarief is €38 excl BTW Ik verricht werkzaamheden in tuinen zoals onderhoudswerk, bestrating en schuttingen. Enkele quote’s van vaste klanten: “Wim is een harde werker en betrouwbaar in zijn afspraken” “Persoonlijk contact is het uitgangspunt bij het aangaan van een werkrelatie” “Wim weet ook altijd net iets extra toe te voegen. Kortom: prima uitgevoerde klus!” “Afspraak was snel gemaakt en alles uitstekend geregeld. Wim heeft een heg en coniferen verwijderd en een schutting geplaatst”

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Klus was zwaarder dan verwacht want het in de grond leggen van een erg stugge buis viel niet mee. Toch in een dagje uitgevoerd zonder wanklank. We gaan Wim vaker inhuren voor klussen in onze tuin, dat is zeker.
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35216 reviews
  Tuinman in Voorst

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snel gereageerd en uitgevoerd. Zo snel had ik niet verwacht.
 • N.J.G. Wagenmans
  N.J.G. Wagenmans
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Tuinman in Voorst

  Specialist op het gebied van aanleg van kunstgras . "Iedereen moet van een mooi gazon kunnen genieten, zonder dat het veel tijd kost om deze te onderhouden" is ons motto. In alle seizoenen een groene tuin! Wij hebben kunstgras dat er niet alleen natuurlijk uitziet en aanvoelt, maar ook nog eens duurzaam, sterk en betaalbaar is. Prachtig kunstgras voor iedere tuin!

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Afgelopen week heeft Nico bij ons kunstgras gelegd (incl. alle voorbereidend werk) Nico heeft keurig werk afgeleverd! Afspraken waren duidelijk, komt zijn afspraken na en stelt zich flexibel op. Zeker een aanrader!
 • Hoveniersbedrijf Buitenweg
  Hoveniersbedrijf Buitenweg
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Tuinman in Voorst

  Wij verzorgen het tuinonderhoud voor verschillende hotels, bungalowparken en particuliere klanten. Hoveniersbedrijf Buitenweg zorgt ervoor dat U: - zorgeloos kunt genieten van uw tuin; - zich niet druk hoeft te maken over die heg die gesnoeid moet worden; - op uw vrije dag niet het terras hoeft schoon te spuiten; - geen onkruid meer hoeft te wieden; - zich niet suf hoeft te piekeren welke planten de juiste zijn voor uw border; - geen verticuteermachine hoeft voort te duwen en het losgekomen gras op hoeft te ruimen; - niet meer de hoofdprijs hoeft te betalen voor tuinplanten en bomen. Hoveniersbedrijf Buitenweg werkt in een team van twee professionele hoveniers waaronder Michiel Buitenweg zelf. Hierdoor werken we efficiënter waardoor u voordeliger uit bent. Wij zijn met afstand de voordeligste hovenier in Gelderland en omstreken en leveren uitstekende kwaliteit tegen de voordeligste prijs.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Michiel heeft prima werk geleverd! Met daarbij goede en vlotte communicatie, ik huur hem graag nog eens in! 👍
 • Geldergroenapeldoorn
  Geldergroenapeldoorn
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Voorst

  Geldergroenapeldoorn

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Lammert was heel kundig en behulpzaam, deed meer dan waar hij voor gevraagd was. Een heel goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik zou hem absoluut aanbevelen en een volgende keer voor een klus in Apeldoorn schakel ik hem opnieuw in.
 • Max balder klussen&zo
  Beoordeling: 3.9 van 53.957 reviews
  Tuinman in Voorst

  Max balder klussen&zo is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Beekbergen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Max werkt super hard en netjes. Door het slechte weer kon hij het zelf niet af maken maar heeft toen iemand anders gestuurd die net zo hard en netjes werkte. Zeer beleefde jongens
 • Cleaning Service Voorst

  Nog geen reviews

  Tuinman in Voorst

  Cleaning Service Voorst Reinigen van bestrating en tuinonderhoud. Reinigen van bestrating: oprit, tuinpad, muurtjes, poeren, borders met stapelstenen en/of grind, schuttingen, €2,85 per m2. De klus wordt ter plaatse opgemeten en wordt meteen een prijsopgave gedaan. Tuin onderhoud: grasmaaien, verticuteren, bemesten, onkruid verwijderen, heggen snoeien, blad ruimen, aanplanten van borders, aanleggen van sproeisystemen. Voor tuinonderhoud hanteer ik een uurloon van €42,- inclusief btw en gebruik gereedschap. Exclusief eventuele brandstof voor b.v. bladblazer. Exclusief materiaal gebruik b.v. meststoffen, anti-onkruid middelen. Werkgebied: tot 20 gereden km vanaf Bussloo, omgeving: Apeldoorn, Deventer, Zutphen, de stedendriehoek en alles wat er binnen valt. Geen voorrij kosten. Een beter milieu: Het gereedschap dat wordt gebruikt werkt op accu of 220 Volt, alleen de bladblazer niet maar daar wordt Aspen voor gebruikt dat minder schadelijk is en een schonere verbranding heeft. Werkdagen: Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 8:00 - 18:00 Maandag, Dinsdag, Woensdag niet, dit i.v.m. ander werk. Op die dagen wel telefonisch bereikbaar tussen 17:00 - 22:00

 • Landbouwbedrijf W.J.M. Hobert en E.J. Hobert-Kolkman

  Nog geen reviews

  Tuinman in Voorst

  .

4.6

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Voorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 137 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Voorst

Andere vakmensen in Voorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt