Vind Tuinarchitecten in Noord-Sleen

Op zoek naar Tuinarchitecten in Noord-Sleen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Noord-Sleen

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

  Kom in contact
 • Haico's Tuindiensten

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  Een tuin, een thuis Wat maakt dat een tuin als een thuis voelt? Een veilige plek, een plek die bruist van het leven, een vertrouwde plek? De term "Thuis" betekent voor iedereen iets anders. De omgeving passen wij aan naar onze eigen idealen, en met een tuin is dat niks anders. Alleen op deze manier voelt een tuin als een thuis. Tuinwerk is immers maatwerk. De klant centraal, bij mij staan de wensen en verlangens van de klant altijd centraal. Regelmatig overleg en een (snelle) babbel over de tuin maakt dat ik kan anticiperen op het gevoel en de wensen van de klant.

  Kom in contact
 • HH Hoveniers diensten
  HH Hoveniers diensten
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  HH Hoveniers diensten is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Emmen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus was binnen 2 weken klaar, precies volgens afspraak. Prettige communicatie.
  Kom in contact
 • Zwols Tuinen
  Zwols Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  Ik verzorg al meer dan 20 jaar tuinonderhoud, aanleg en advies in Emmen en wijde omgeving. Dat doe ik op basis van mijn bekendheid als partner voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. Een reputatie die ik iedere dag opnieuw weer waar wil maken. Mijn bedrijf is gestoeld op vakmanschap en gebruik van professioneel duurzaam materieel, op een oprechte interesse in alles wat bloeit en groeit en op een verregaande betrokkenheid bij de projecten van onze opdrachtgevers. Dat alles zorgt dat wij stevig in onze schoenen staan en iedere dag vol ideeën en vol energie werken aan het realiseren van een verzorgde omgeving. Onze diensten, producten en systemen voldoen aan de VCA-eisen, Planetproof certificaat en SKAL.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Gert-Jan heeft ons geweldig goed geholpen. Het achterstallige onderhoud heeft hij prima aangepakt en bijzonder vriendelijk. We zullen hem zeker vaker vragen om ons te helpen
  Kom in contact
 • Post Hoveniers
  Post Hoveniers
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  Beste, Weet u even niet meer wat u met uw tuin moet, of moet de oprit er opnieuw in? Dan bent u hier aan het goede adres. Post hoveniers is het bedrijf die al uw zorgen uit handen neemt buitenshuis. Denk hierbij aan de volgende aspecten. Aanleg -Sierestrating -Gazon -Beregenings instalatie -Blokhutten plaatsen -Beplanting Onderhoud -Onkruidbestrijding bestrating -Snoeien van uw beplanting -Gazon (verticuteren,bemesten,maaien) Kortom het bedrijf waar u uw tuin veilig uit handen kan geven. Wij regelen alles, van A tot Z. Het hoveniersbedrijf voor particulier en bedrijf. Heb ik uw intresse gewekt? Neem vrijblijfend contact op.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  komen op tijd en leveren netjes werk, binnen de verwachte tijd.
  Kom in contact
 • emmow
  emmow
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  Wij zijn emMow een bedrijf dat opgedeeld is in 3 sectoren en werkzaam zijn in omgeving Emmen. Tuin diensten: Wij bieden ontwerp, onderhoud, advies en aanleg. We zoeken naar innovatieve producten binnen de groen sector denk aan oplossingen voor tuin verlichting met behulp van solar. Ook zijn wij bekent met onze campagne ‘uw bij vriendelijke tuin’. Binnen diensten: Renovatie woningen, schilderwerken, loodgieters werken, laminaat leggen, tapijt leggen, en sloop werken. Transport: Verhuizen studenten, afvoer afval, en al het mogenlijk transport op aanvraag.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Er was snel en prettig contact, bij aanvang en ook het uitvoeren van de klus gebeurde goed. Wordt vervolgd in het nieuwe jaar!
  Kom in contact
 • Van Brouwer Bouw & Montage

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  Na jaren werkzaam te zijn geweest in de bouw-, keuken- en kachelsector ben ik een aantal jaren geleden voor mezelf begonnen. Graag doe ik uiteenlopende klussen voor u in en om het huis. Vriendelijke groet, Arjan Brouwer

  Kom in contact
 • P&B Hout & Projectbouw B.V.
  P&B Hout & Projectbouw B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  PB Bouw, Advies & begeleiding Is een familie bedrijf met Passie voor het bouwen van tuinkamers & Kantoren, Garages, Carports, Veranda's ( Hout & aluminium) , Schuren, "Mantelzorg"-woningen en overige gebouwen tot aan algehele duurzame woningen met een zeer hoge isolatie waarde Wij werken Uitsluitend met duurzaam materialen & realiseren zowel maatproducten, prefab en modulaire bouwsystemen, ook voor de zelfbouwer die zijn eigen huis bouwen wil leveren wij pakketten op maat Wij werken desgewenst met vaste prijzen en passen in het werk zaken aan als de situatie zich voordoet of omdat het te bouwen object hierom vraagt, het beter past, mooier is of omdat u het wenst, Uiteraard alles in overleg met u Alvorens wij een prijs voor een project afgeven willen wij graag de bouwlocatie bekijken en samen met u uw wensen afstemmen, dit om onnodige kosten aan uw en onze zijde te voorkomen. Uiteraard zijn onze offertes vrijblijvend en kosteloos. Met dank en vriendelijke groet, P&B Bouw & Advies Bouwkundig Advies, Realisatie & Begeleiding Gecertificeerd kwaliteitsborger bouwwerken Begeleiding Ikb & Wkb Trajecten ( Nieuwbouw & Verbouw ) Ingeschreven in het landelijk Register

  Laatste review:
  Carport plaatsen-
  P&B Hout & Projectbouw nam uitgebreid de tijd om onze wensen goed in kaart te brengen en maakte een mooi passend ontwerp. De offerte was overzichtelijk en werd uitgebreid toegelicht. Pieter en Bart hebben vervolgens de opdracht keurig uitgevoerd. Buitengewoon harde werkers, bijzonder vriendelijk en ze komen hun afspraken na. Werken netjes en secuur. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen dit bedrijf van harte aan.
  Kom in contact
 • boomkapservice+
  boomkapservice+
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  Heeft u een klus te klaren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen vooraf bij u langs om de werkzaamheden door te spreken. Afvoer van stammen en takken gaat in overleg. Wij zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Wij beschikken over vakkennis en het materiaal om deze klus snel en vakkundig uit te voeren. 1: Bomen zagen 2: Snoeien 3: Afvangen 4: Versnipperen 5: Evt afvoeren Wij zijn gespecialiseerd in hovenierswerkzaamheden. Het onderhoud van uw tuin kunt u met zorg door ons laten uitvoeren. 1: Hovenierswerkzaamheden 2: Tuin ontwerp 3: Aanleggen tuin 4: Aanleggen sierbestrating 5: Tuin advies

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus is zeer vlot en professioneel uitgevoerd. Er was veel mogelijk. Afspraken werden goed nagekomen. Ben meer dan tevreden.
  Kom in contact
 • Tuinplus Hoveniers
  Tuinplus Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Noord-Sleen

  Wij houden ons vooral bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Zo nodig kunnen we uw bestaande tuin ook renoveren. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij bieden voordelige onderhouds abonnementen, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook zijn wij aangesloten bij TuinKeur. Dit is een keurmerk waaraan u kunt zien dat u zaken doet met een professionele hovenier.

  Laatste review:
  Wederom Jaco Pelle ingehuurd voor de afwatering van onze nieuwe veranda. Alles moest onder de grond en een gedeelte ook gebruikt als drainage voor de planten. Er was gerekend voor 3 dagen maar in 2 dagen was het klaar. Alle tegels en stenen liggen weer op hun plek alsof er niets gebeurt is. Wij zijn blij!
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Noord-Sleen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Noord-Sleen

Andere vakmensen in Noord-Sleen

Vind vakmensen bij jou in de buurt