Vind Alarmsysteem installateurs in Noord-Sleen

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Noord-Sleen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Noord-Sleen

 • Koetje Company
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  Elektra, Brand-, Inbraak-, Camerabeveiliging & Toegangscontrole

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Prima contact, snel gepland en verwerkt.
  Kom in contact
 • Sijbringh
  Sijbringh
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  Sijbringh is thuis in al uw zwakstroominstallaties. Daarbij verzorgen wij keuringen aan klim- en stijgmateriaal en elektrische arbeidsmiddelen. Elektra wordt aangelegd volgens de NEN1010 norm. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies, berekeningen, data-installaties, beveiligingssystemen, zonnepanelen en loodgieterswerkzaamheden (met uitzondering van CV installaties)

  Laatste review:
  Prima werk, met nuttig advies.
  Kom in contact
 • Egbert Lennips

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  Wij zijn een klein team van ZZP-ers die onafhankelijk, maar soms ook samen uw klusjes voor u willen oplossen. Samen overleggen we met u hoe u de klus het liefst afgewerkt wilt zien, zo willen wij het u opleveren. Ruime ervaring in alle aspecten van de 'kleine' bouwprojecten. Van deuren afhangen tot isolatie, je kunt het zo gek niet bedenken!

  Kom in contact
 • vNext Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  vNext Services is een allround klussenbedrijf wat kleine timmerwerken aanneemt, schoonmaakt en boedels ruimt. Daarnaast is het werkzaam als ict specialist op het terein van data opslag en storage systemen.

  Kom in contact
 • Pertanto Elektrotechniek
  Pertanto Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  Goedendag, Mijn naam is Paul Rijsdijk. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring in de elektrotechniek van o.a. huishoudelijke aansluitingen, vervanging en of nieuwe aanpassingen in en rond uw woning Mijn opleiding (Rotterdam) is elektrotechniek (gediplomeerd) en recenter (2018) een opfriscursus gevolgd (getuigschrift) Werk met mijn eigen gereedschap die voor diverse doeleinden ingezet kan worden. Pinnen? Ja graag! Corona regels; Wij houden 1.5 m afstand. Ik desinfecteer mijn handen. Ik werk met een mondmasker en handschoenen. Ruimte graag geventileerd. Met vriendelijke groet, Paul

  Kom in contact
 • JSN Klussen & Afbouwbedrijf
  JSN Klussen & Afbouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  Gedreven energieke alleskunner, gemotiveerd en doorzetter. Bedrijfsverzekering voor schade. Service hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak. Bedrijfsbus , gespecialiseerd in keukens en afbouw, leggen van gladde vloerbedekking en plaatsen erfafscheidingen. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!! Referentie mogelijk.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Fijne samenwerking, hij had alle ervaring en kunde waardoor de keuken technisch goed in elkaar zit. Ik hielp op eigen verzoek met keukenkastjes van Ikea in elkaar zetten, zodat de werk kosten niet te hoog werken. Voor mij perfect, nogmaals bedankt!
  Kom in contact
 • KruitEvenementenTechniek
  KruitEvenementenTechniek

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  Mijn naam is Tomas Kruit,ben 22 jaar en heb de opleiding Technical Engineering afgerond op het Drenthe College, ik woon samen met mijn verloofde in Nieuw Amsterdam en kijk er naar uit nieuwe contacten te maken en klanten te helpen met hun problemen.

  Kom in contact
 • R&E Koeltechniek
  R&E Koeltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  R&E Koeltechniek. Wij werken hoofdzakelijk met producten die kwalitatief hoogstaand zijn, en mits deze volgens adviezen onderhouden worden, kunnen wij een hoge bedrijfszekerheid bewerkstelligen. Wij selecteren onze apparatuur op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze uitdaging ligt dan ook in het vinden van een zo goed mogelijke toepassing of oplossing voor elke installatie!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Ik heb door R&E koeltechniek twee Gree (Fairy) airco's laten installeren. Airco's zijn vakkundig geïnstalleerd en in werking gezet. R&E komen hun afspraken na en hebben de juiste apparatuur en kennis om airco's te installeren. R&E is aan te bevelen als je overweegt om een airco te laten installeren.
  Kom in contact
 • Lazerbolt
  Lazerbolt

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  Hallo ik ben Marijn en ik heb een achtergrond in de IT. Omdat ik graag met mijn handen werk ben ik op zoek naar technische klussen. Ik heb zowel MBO en HBO gevolgd en heb een zeer brede ervaring met alles wat maar technisch is; Van Domotica, netwerken, automatisering, servers (zowel Linux als Windows), Voertuigvolgsystemen, IoT, Smarthome apparatuur, Robotica, 3D printen, het bouwen van Software en zelfs met Combat Robots (als hobby) en (klassieke) auto's (Daarbinnen vallen voor mij dan o.a. Mig, Tig of Autogeen lassen, draaien, frezen, walsen of kanten; Die apparatuur heb ik aanwezig). Je zou dus wel degelijk kunnen zeggen dat ik handig ben ;-) Ik sta open voor alles wat een beetje denkwerk verreist!

  Kom in contact
 • Technische Installatiebedrijf, Apparatenbouw  en Montage Hof
  Technische Installatiebedrijf, Apparatenbouw en Montage Hof

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Noord-Sleen

  Intro: Technisch installatiebedrijf, apparatenbouw en montage. Hof apparatenbouw is sinds juni 1998 operationeel in de industriële sector. Vanuit de werkplaats in Klazienaveen zijn diverse projecten voltooid. Hof Apparatenbouw staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, een goede prijs en veiligheid. Hof Apparatenbouw voor: - Montage - Revisie - Modificaties -Onderhoud Hof apparatenbouw gaat verder, kalibratie van uw meetinstrumenten, certificering van ATEX en SIL equipement. Biografie: In 1998 is Hof Apparatenbouw gestart in de industrie. Ik ben gestart met Hof Apparatenbouw omdat er in de markt met name behoefte is aan flexibiliteit met zekerheid over de geleverde kwaliteit. Ik heb gemerkt dat er in de markt behoefte is aan snel schakelen op uit te voeren werkzaamheden en bestellen van materiaal en onderdelen. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers kan Hof Apparatenbouw haar klanten op alle fronten bedienen op materiaal keuze en custommade machines en of skids. Bart Hof Eigenaar / Directeur, Hof Apparatenbouw

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Noord-Sleen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Noord-Sleen

Andere vakmensen in Noord-Sleen

Vind vakmensen bij jou in de buurt