Vind Tuinarchitecten in Lemelerveld

Op zoek naar Tuinarchitecten in Lemelerveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Lemelerveld

 • Jan Willem de Vries
  Jan Willem de Vries
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Tuinarchitect in Lemelerveld

  Over: Jan-Willem de Vries, 22 jaar. Omgeving Hardenberg, Ommen en Zwolle. Al jaren ervaring in onderhoud en straat/aanleg klussen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  prima vakwerk geleverd. klein misverstand over offerte maar is goed opgelost.
 • Hoveniersbedrijf Stoevelaar
  Hoveniersbedrijf Stoevelaar
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Tuinarchitect in Lemelerveld

  Hoveniersbedrijf Stoevelaar is een bedrijf dat gevestigd is in Lemelerveld. We zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden; • Tuinontwerp • Tuinaaleg • Onderhoud • Bestrating • Houtwerk • Overkappingen • Beregening • Grondwerk

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Het werk is keurig gedaan maar de offerte bleek geen materiaalkosten te bevatten wat ik onhandig vond. Is uiteindelijk netjes opgelost.
 • Grolleman Groen
  Grolleman Groen
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Tuinarchitect in Lemelerveld

  Hartelijk welkom op het profiel van Grollemangroen Grolleman Groen is een eenmanszaak die in 2008 is begonnen met onderhoud en renovatie van tuin en park. Ik (Gerrit Grolleman) heb ongeveer 25 jaar ervaring in het onderhoud van tuin en park. Vooral op historische buitenplaatsen heb ik mijn ervaringen opgedaan. Van het knippen van allerlei soorten hagen, tot het snoeien van allerlei fruitsoorten, het opnieuw opzetten van een planten border, het snoeien van grote bomen (met klimtechnieken) voor Grollemangroen is het allemaal geen enkel probleem. Hebt u hulp nodig bij één van bovengenoemde werkzaamheden of hebt u gewoon een vraag neem dan contact met mij op. Samen kunnen we dan overleggen wat de mogelijkheden en/of oplossingen zijn.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goede ervaring met Grolleman Groen bij het rooien van een Prunus. Er werd vlot gewerkt, er werd veilig gewerkt, er werd schoon gewerkt (alle takken versnipperd, tuinpaden na afloop nog even schoon geveegd)
 • Braakman Hovenier

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Lemelerveld

  Braakman Hovenier is de hovenier in de regio van Heino die alles in uw tuin kan realiseren. Door alles met vakmanschap, passie en het juiste materiaal te gebruiken kunnen wij het mooiste uit uw tuin halen. We zijn gespecialiseerd in Ontwerp, Aanleg, (sier)bestrating en Onderhoud.

 • Vosas
  Vosas
  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews
  Tuinarchitect in Lemelerveld

  VOSAS realiseert projecten op het gebied van landschapsontwikkeling, particuliere tuinen, openbaar groen, werk-en zorgomgeving. Kortom voor het onderhoud van uw tuin kunnen wij maatwerk leveren. Wij komen graag bij u langs om te vernemen wat uw wensen zijn. We inventariseren voor u de werkzaamheden en maken een offerte op maat.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Volgens opdracht uitgevoerd voor goede prijs.
 • Keurings-en montage J en S
  Keurings-en montage J en S
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Tuinarchitect in Lemelerveld

  Beste lezer, Wij zijn Keurings-en montage bedrijf J en S. Gespecialiseerd in onder andere Bestrating - kleingrondverzet & Montage Bouw Kleingrondverzet - alles op het gebied van grondwerk met de daarvoor bestemde kleine - land en tuinbouw machine’s. Bestrating: - Opritten. - Tuinpaden. - Terras. - natuurlijke tuin/looppaden en opritten of terras van halfverharding. - Opritten/ tuinpaden borders -van grind Montage bouw: - Veranda’s, overkappingen, tuinhuis. - Tegelwerk,sanitair. - Renovatie en opknap - Elektra binnen en buiten. Wij kunnen vrijwel al uw wensen waar maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden ook als u klus er niet bij staat ! Vriendelijke groet, Keur en Montage.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goede ervaring met deze vakman, zowel hij het maken van afspraken, als bij de uitvoering van de klus. J en S is vakkundig en bekwaam, en overlegt ook tijdens de uitvoering op de juiste momenten. De klus is vlot uitgevoerd, de tegelwand zit er mooi en strak in, natuurlijk inclusief voeg- en kitwerk.
 • Heuven Tuinonderhoud

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Lemelerveld

  Heuven Tuinonderhoud Werkzaam in/om Raalte (+25km) Ik, Nick Heuven, heb ruim 10 jaar werkervaring in de groensector. Sinds 5 jaar ben ik begonnen met tuinonderhoud bij de particulier. Gezien ik meer en meer opdrachten kreeg, heb ik een eigen bedrijf gestart. Ik ben gepassioneerd over iedere tuin, zolang er groen aanwezig is. De afgelopen jaren heb ik mij bewezen bij klanten door strak snoeiwerk uit te voeren. Ook kan ik plantgoed verzorgen. Met andere klussen, zoals straatwerk en afwatering, ben ik ook bekend. Ik sta open voor eenmalige, maar ook vaker voorkomende klussen. Ik zie u graag tijdens mijn volgende klus. Nick Heuven

 • Olwood
  Olwood

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Lemelerveld

  Olwood kan je helpen met je Timmerman klus in Dalfsen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over hout buiten of binnen te beantwoorden. Tuintafels, schuttingen, overkappingen en bijvoorbeeld afvoeren van materialen. Ook is onderhoud van tuinmeubelen of tuinhout mogelijk.

 • Hoveniersbedrijf Huiskes
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Tuinarchitect in Lemelerveld

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Ommen, dan kan Hoveniersbedrijf Huiskes je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  kwam netjes langs en maakten samen afspraken, een tijdje later krijgen we een mail dat de prijzen opeens omhoog zijn gegaan omdat ze met meerdere partijen werken en werd ons verteld dat het misschien beter is om verder te zoeken, omdat ze hier toch geen zin in hadden.
 • DH-tuinontwerp Dalfsen
  DH-tuinontwerp Dalfsen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Lemelerveld

  DH-tuinontwerp Dalfsen kan je helpen met je tuinontwerp, advies voor de tuin of beplantingsplan in Dalfsen en omgeving. Zij staat klaar om al je vragen over Tuinontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met DH-tuinontwerp Dalfsen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Lemelerveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Lemelerveld

Andere vakmensen in Lemelerveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt