Vind Interieur ontwerpers in Lemelerveld

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Lemelerveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Lemelerveld

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Vlot in reactie en snel met uitvoering. Dacht goed mee.
 • Herman Harms Ontwerp & Bouwbegeleiding
  Herman Harms Ontwerp & Bouwbegeleiding
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Bouwen is vaak een intensief proces en veelomvattend. daar kunt u wellicht wel wat hulp bij gebruiken. Ik zet al ruim 27 jaar al mijn kennis en creativiteit in, om samen met u, te komen tot een uniek ontwerp. Mijn specialisatie is het ontwerpen met ecologische materialen, waarbij er een gezond binnenklimaat ontstaat. Ik kijk met een frisse blik naar bijvoorbeeld zichtlijnen, de routing, de indeling van een ruimte, en de keuze van de juiste materialen en installaties. Gezondheid, Energieverbruik, een circulaire economie, CO2 uitstoot en daarmee uw ecologische voetafdruk worden steeds belangrijkere thema's. Wist u dat de gebouwen in Nederland 35% van de CO2 uitstoot voor hun rekening nemen? Daar valt dus veel te winnen...Ik help u er graag mee! Naast het ontwerpen begeleid ik al jarenlang bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een ontwerp, een vergunningaanvraag, ondersteuning bij contractbesprekingen of bouwbegeleiding tijdens de uitvoering, de keuze is aan u! Neemt u eens een kijkje op mijn site, en heeft u vragen, laat het me dan weten.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Ik had een spoedje en Herman heeft alles keurig en snel voor elkaar gemaakt! Alles werd kundig uit handen genomen. Een aanrader als het snel en goed moet.
 • KKV Tekenwerken
  KKV Tekenwerken

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Bouwkundig advies, maken en uitwerken van (constructie) tekeningen, bouwkundig ontwerp, 3D tekenwerk, aanvraag en begeleiding van vergunningen.

 • Spijker Interieurbouw en Decoratie
  Spijker Interieurbouw en Decoratie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Spijker Interieurbouw en Decoratie staat voor uniek en duurzaam vakwerk. Onze producten zijn altijd op maat gemaakt en op uw wensen afgestemd en worden met ambachtelijk vakmanschap gemaakt ‘Het is geweldig om te zien hoe een klus is gelukt. Van het bedenken tot en met het maken. Als ik wegrijd na een klus denk ik altijd: dat is weer mooi geworden! Dat begint al bij de tekentafel en eindigt bij het eindproduct.’

  Laatste review:
  Smaakvol, puur, karakteristiek en degelijk gemaakte meubels en interieurs.. Mijn kast, tafel en deuren. Ik krijg er veel complimenten over.
 • Eclips - Luiken
  Eclips - Luiken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Eclips-Luiken is een bedrijf die gespecialiseerd is in binnen en buiten raam luiken. De binnen luiken zij gemaakt van MDF panelen. Ze laten geen licht door maar ventileren wel. De buiten luiken worden gemaakt van watervaste panelen. Zowel de buiten als binnen luiken zijn in verschillende modellen verkrijgbaar,van modern tot klassiek. Naast het maken van luiken doe ik ook diverse timmerwerkzaamheden. Van meubels maken tot vloeren leggen, carports enz....

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Net werk en hele goede service
 • Studio Eligno
  Studio Eligno
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Studio Eligno is een nieuw bedrijf dat eigentijdse, robuuste, maar elegante meubels op maat ontwerpt en maakt. De meubels van Studio Eligno kenmerken zich door het combineren van de unieke eigenschappen van het hout met vormen, texturen en afwerking. Hierdoor ontstaat een bijzonder, uniek meubel met oog voor detail.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Buitengewoon kundig en secuur. Neemt de tijd en heeft oog voor detail. Wandkast is super mooi gelukt!
 • PD Interieurontwerp
  PD Interieurontwerp
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Een interieur dat bij jou past! Dat is het uitgangspunt van mijn ontwerpen op het moment dat ik start met een project. Ik geloof in een samenwerking met mijn klanten, want jullie input en feedback vormen de sleutel tot het perfecte ontwerp waar jullie je volledig thuis voelen. Mijn missie is om functionele en harmonieuze leefruimtes te ontwikkelen die passen jou. Bekijk mijn portfolio om een impressie te krijgen van mijn projecten.

  Laatste review:
  Priscilla Dankelman heeft zich goed voorbereid op haar bezoek aan ons. Enerzijds gaf ze ons uitgebreid de ruimte om haar adviezen,en te wegen; anderzijds schrootjes ze niet om haar mening te geven. Daarmee heeft ze voor ons een kader geschetst. We weten nu op welke zaken we moeten letten bij de inrichting van onze woonkamer. En dat alles binnen het kader van haar module "Flitsadvies". Aanbevelenswaardig!
 • Nijkamp Timmerwerk
  Nijkamp Timmerwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Voor al uw uitdagingen binnen bouw en installatietechniek kunt u bij ons terecht. Kwaliteit en zorgvuldig te werk gaan staan bij ons hoog in het vaandel. We doen graag alles samen in overleg met jou/jullie om samen tot het gewenste resultaat te komen. Of het nu gaat om een grote of een kleine klus wij doen ons werk met passie!

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Top verlopen. Goeie communicatie en nauwkeurig.
 • Wolf Bouwtekeningen
  Wolf Bouwtekeningen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Welkom op ons bedrijfsprofiel. Wolf Bouwtekeningen is een bouwkundig ontwerp/tekenbureau dat zich bezig houdt met woningbouw en utiliteitsbouw in alle vormen. Als ZZP’er run ik een klein flexibel bureau. Door deze kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak kan ik een hoge kwaliteit bieden voor een zeer gunstige prijs Overweegt u een bestaande woning te kopen, maar deze is niet geheel afgestemd op uw wensen? En u wilt de verbouwmogelijkheden van de woning weten? Of u huidige woning voldoet niet geheel meer aan uw wensen, en u wilt weten wat de verbouwingsmogelijkheden van de woning zijn? Met vriendelijke groet, Wolf Bouwtekeningen De specialist voor het maken van bouwtekeningen voor verbouwingen en bijgebouwen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  In verband met een aanvraag van een omgevingsvergunning had ik snel tekeningen nodig. Thomas heeft die binnen korte tijd opgeleverd. Prima werk, ik ben erg tevreden.
 • inktviz
  inktviz

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Lemelerveld

  Inktviz ontwerpt mooie, stoere, belevingsvolle gebouwen. Dat doen we met hart en ziel, inkt en visie. Wij werken vanuit een heldere conceptuele gedachte. Hiermee geven we antwoord op de vraag hoe het gebouw functioneert, hoe het voelt en hoe het eruitziet. Deze look&feel-gedachte passen we toe op elke schaal binnen het ontwerpproces – van de stedenbouwkundige setting, tot en met de materialisering. Vanzelfsprekend bent U, als gebruiker van het gebouw, onze grootste inspiratiebron. Heeft u bouwplannen en wilt u er écht iets heel ‘eigens’ van maken? Bel ons, mail ons, app ons! Bouwen begint hier.

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Lemelerveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Lemelerveld

Andere vakmensen in Lemelerveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt