Vind Tuinarchitecten in Genemuiden

Op zoek naar Tuinarchitecten in Genemuiden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Genemuiden

 • Eduard Tuinen
  Eduard Tuinen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Genemuiden

  Eduard Tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in Genemuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Eduard Tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • van der Star Bouw
  van der Star Bouw

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Genemuiden

  van der Star Bouw kan je helpen met je Isolatiebedrijf, Timmerman klus in Zwartsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met van der Star Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Melis Design Studio

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Genemuiden

  Mijn naam is Melissa, als enthousiaste creatieveling ben ik dol op het ontwerpen van prachtige interieurs. Sinds 2021 helpt Melis design studio met het realiseren van prachtige interieurs voor particulieren. Melissa's stijl kun je terug herkenning in de warme, lichte tinten, gemengd met prachtige materialen. Hierdoor heeft het geheel een sfeervolle en luxe uitstraling.

 • hart voor tuinen
  hart voor tuinen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Genemuiden

  Hoveniersbedrijf Hart voor Tuinen is een jong bedrijf wat gevestigd is in Genemuiden. Na jaren opgegroeid te zijn tussen hoveniers en met 6 jaar werkervaring was het eindelijk tijd om de stap te zetten, een eigen bedrijf!! Wij voeren alles uit wat er bij uw tuin komt kijken zowel het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. Ik kom graag een keer langs om te kijken naar uw tuin en wat uw wensen zijn om die in vervulling te laten gaan. Tot gauw, Marnick

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Erg blij met Hart voor tuinen. Marnick komt alle afspraken na, werkt heel zorgvuldig.
 • Van Houweling Hoveniers
  Van Houweling Hoveniers
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinarchitect in Genemuiden

  Van Houweling Hoveniers (De Houten Handel) kan je helpen met je tuinonderhoud en aanleg! Neem direct contact op met Van Houweling Hoveniers om je klus te bespreken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wilmer heeft voor ons een stuk tuin 'ontbost' en een mooie oprit aangelegd. Ik vond de kennismaking prettig, omdat hij geïnteresseerd overkwam, geduldig luistert en vlot meedenkt. Dat bleek heel nuttig. De kwaliteit die hij aflevert is uitstekend en door zijn vriendelijke en betrouwbare voorkomen was het fijn om hem in en rondom het huis te hebben. Ik raad zijn diensten van harte aan!
 • Hoveniersbedrijf Rietman

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Genemuiden

  Hoveniersbedrijf Rietman is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en heeft alles om van uw tuin een slimme tuin te maken.

 • Hoveniersbedrijf Vahl
  Hoveniersbedrijf Vahl

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Genemuiden

  Hoveniersbedrijf Vahl is een jong en flexibel bedrijf wat sinds 2013 gevestigd is in IJsselmuiden. Onze gemotiveerde vakmensen leveren elke dag weer fantastisch werk af. Ontwerp Aanleg Onderhoud Advies Houtbouw

 • Evert van Engelenhoven dienstverlening
  Evert van Engelenhoven dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews
  Tuinarchitect in Genemuiden

  Mijn naam is Evert van Engelenhoven en ik heb ruim 20 jaar ervaring als hovenier. Heb dit werk lange tijd via AB-oost gedaan. Ben nu bijna 3 jaar zelfstandige. Mijn beroepsopleiding heb ik gedaan aan het Wellantcollege te Houten. Daardoor, maar veel meer nog door mijn jarenlange ervaring ben ik prima in staat om een tuin aan te leggen. Maar ook het onderhoud is mij op het lijf geschreven. Waar ik zoal goed in ben: - tuinontwerp en tuinadvies - tuinaanleg - schutting plaatsen - bestrating - vijveraanleg - bomen/struiken snoeien en rooien - onderhoud tuin - plaatsen damwand Ik kom graag vrijblijvend langs om uw klus te bespreken, advies te geven en alles af te stemmen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Evert van Engelenhoven

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super netjes! Een afspraak is snel gemaakt en Evert biedt maandelijks tuinonderhoud tegen een schappelijke prijs.
 • T. Vaandering Dienstverlening
  T. Vaandering Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Genemuiden

  Stratenmaker Aantal jaar ervaring

 • van Doorn onderhoud & timmerwerken
  van Doorn onderhoud & timmerwerken

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Genemuiden

  Goedendag, doen de meest voorkomende timmerwerkzaamheden, tegelen van badkamers keukens wc,s enz, ook kleine sloopwerken draai ik me hand niet voor om. Voor eventuele vragen neem vrijblijvend contact op. Doen geen asbest verwijdering! Met vriendelijke groet,

Populaire lokale Tuinarchitecten in Genemuiden

Andere vakmensen in Genemuiden

Vind vakmensen bij jou in de buurt