Vind Dakkapel specialisten in Genemuiden

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Genemuiden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Genemuiden

 • Stok dakkapellen
  Stok dakkapellen
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakkapel specialist in Genemuiden

  Stok Dakkapellen is gespecialiseerd in het bouwen van kunststof dakkapellen en nokverhogingen. Dankzij onze onderhoudsarme, van hoog kwaliteit dakkapellen kan u van uw zolder een grote ruimte maken.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Excellent work by Gerben and colleagues! Very patient and take customer’s wishes into account. Placed dakkapel of 430cm wide, across 2 rooms and afterwards finishing from inside was very good. The timing was also not that long between order and placement. Price quality ratio is very good. Highly recommended!!
  Kom in contact
 • Postema Dakkapellen B.V.
  Beoordeling: 3.5 van 53.552 reviews
  Dakkapel specialist in Genemuiden

  kan je helpen met je Aannemer klus in IJsselmuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Aanbouw of opbouw plaatsen, Dakkapel plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Plaatsing 2 dakkapellen. Binnenzijde was slordig opgeleverd. Daardoor moest er alsnog een ander timmerbedrijf opdracht gegeven worden om het fatsoenlijk af te werken. Jammer dat Postema dat niet zelf kon doen. Helaas loopt het regenwater niet via de afvoer maar meer via de overloop van het dak.
  Kom in contact
 • herodakkapellen
  herodakkapellen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7568 reviews
  Dakkapel specialist in Genemuiden

  Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van dakkapellen, kozijnen en velux dakramen. Rolluiken en /of screens kunnen door ons worden geleverd en geplaatst. Bij de dakkapel kunnen deze gelijktijdig en uit zicht worden aangebracht. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de binnenzijde van uw dakkapel of de gehele zolder door ons te laten aftimmeren. Dit met al meer dan 20 jaar ervaring. Wat kunt u van ons verwachten: - Wij komen persoonlijk bij u langs om de dakkapel in te meten. - Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. - Wij kunnen u voorzien van advies. - U ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte. - Vergunning aanvraag. - De dakkapellen kunnen worden uitgevoerd in de materialen naar uw keuze. - De plaatsing van uw dakkapel gebeurt in 1 werkdag. ( Prefab) - Het afval kan worden afgevoerd. - De dakkapel zal netjes samen met u worden opgeleverd. - U hoeft geen aanbetaling te doen. - Betaling vind plaats op de dag van plaatsing. - U heeft 10 jaar garantie op de constructie, bij deugdelijk onderhoud. Op al onze aanbiedingen, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  zeer fraaie dakkapel prefab netjes afgewerkt goed resultaat
  Kom in contact
 • Beens Dakkapellen
  Beens Dakkapellen
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Dakkapel specialist in Genemuiden

  Beens Dakkapellen kan je helpen met je Kozijnspecialist, Timmerman, Dakspecialist klus in Genemuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Dakkapel of dakraam repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Beens Dakkapellen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicatie, komt afspraak na. Dakraam in 2,5 uur geplaatst. Ik ben zeer tevreden.
  Kom in contact
 • DG 21 Bouw B.V.
  DG 21 Bouw B.V.

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Genemuiden

  DG 21 Bouw B.V. kan je helpen als Aannemer, Kozijnspecialist, Loodgieter, Badkamer specialist klus in Genemuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw en Verbouw, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... te beantwoorden. Neem direct contact op met DG 21 Bouw B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Ronald Schuurman Bouw
  Ronald Schuurman Bouw

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Genemuiden

  Ronald Schuurman Bouw is ook voor verbouwingen bij bedrijven en particulier. In het verlengde van verbouw werkzaamheden ligt het uitvoeren van onderhoud. Betrouwbaar, zekerheid, op tijd en afspraak is afspraak zijn woorden die bij ons bedrijf past. Mocht u een aanvraag willen plaatsen, dan kunt u altijd contact opnemen en u krijgt altijd een gedegen advies op maat met de daarbij horende passende offerte.

  Kom in contact
 • PB Timmerwerken
  PB Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Genemuiden

  Woning renovatie is onze specialiteit nieuwbouw/verbouw/renovatie

  Kom in contact
 • Mit Bouw B.V.
  Mit Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Dakkapel specialist in Genemuiden

  Mit bouw is een bouwbedrijf die gespecialiseerd is in het bouwen van prefab aanbouw, dit doen wij in eigen werkplaats , wij produceren ook zelf houten kozijnen voor de ,nieuwbouw, kozijnen renovatie en Onderhoud werkzaamheden Mitbouw maakt ook prefab koof oplossingen hsb wanden maatwerk oplossingen . Alles wordt gebouwd naar u wensen ook bepaalt u welke werkzaamheden u zelf wilt verrichten om zo uw budget te bepalen. Door het gebruik van kwalatief materiaal leveren wij een goede service. En hebben we een tevreden klant

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Wij sluiten ons aan bij de vorige referentie. Prettige communicatie en goeie service.
  Kom in contact
 • HOLDON Timmerfabriek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Genemuiden

  Sterk in uitbouw en verbouw

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Duidelijke communicatie. Werkzaamheden netjes uitgevoerd volgens afspraak en ook zeer snel. Dit alles tegen een goede prijs. Kan Holdon zeker aanbevelen!
  Kom in contact
 • Van Wette Dakkapellen B.V.
  Van Wette Dakkapellen B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Dakkapel specialist in Genemuiden

  Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van prefab dakkapellen De dakkapellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in 1 dag geplaatst Ook is het mogelijk om door ons uw dakkapel of zelfs de gehele zolder af te timmeren - Wij geven u advies - Wij meten uw dakkapel 100% op maat in - U ontvangt van ons een offerte deze is geheel vrijblijvend. - Wij kunnen uw vergunning aanvragen. - De dakkapellen kunnen worden uitgevoerd in de materialen naar uw keuze. - De materialen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit - Het afval kan worden afgevoerd. - De dakkapel za samen met u worden opgeleverd. - U heeft 10 jaar garantie op de dakkapel.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Echte vakmensen!
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Genemuiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 15 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Genemuiden

Andere vakmensen in Genemuiden

Vind vakmensen bij jou in de buurt