Vind Meubelmakers in Oud Ade

Op zoek naar Meubelmakers in Oud Ade? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Oud Ade

 • RUSTEEL
  RUSTEEL
  Beoordeling: 4.9 van 54.95132 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  RUSTEEL ontwerpt en produceert industrieel vormgegeven meubilair en interieur op maat. Wij waarderen ambacht, authenticiteit en originaliteit in een wereld vol geautomatiseerde geproduceerde massaproducten gemaakt van plastic. Deze waarden zijn gecombineerd door unieke, duurzame en handgemaakte producten van natuurlijke materialen te maken. Dit in combinatie met recycling en upcycling. Gevestigd in Amsterdam. Instagram: Rusteel_ RUSTEEL designs and produces custom built furniture and interior with an industrial vibe. We value craftmanship, authenticity and originality in a world of automatic manufactured mass products made from plastics. Those values are combined through designing and producing unique, sustainable and handcrafted products made from natural materials in combination with recycling and upcycling. Based in Amsterdam

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goede vAkman
 • André
  André
  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  Mijn naam is André Ju en ik ben sinds 2013 zelfstandig ondernemer. Van origine ben ik geschoold als elektricien. Bijna 20 jaar heb ik gewerkt als grafisch drukker en ontwerper, waarna ik bedrijfsleiders ben geworden in een kastenfabriek. U kunt dus stellen dat ik van alle markten thuis ben. Mijn bedrijf verricht diverse kluswerkzaamheden in en om het huis. Mijn specialisatie is het bouwen van luxe inbouwkasten na specificatie van de klant. Verder lever ik diensten zoals: - Keukens - Badkamers - Laminaat - Elektra - Waterleidingen - Timmerwerk - Behangen - Schilderen Graag kom ik bij u langs om het werk op te nemen en uw wensen te bespreken. Op basis hiervan stel ik een vrijblijvende offerte voor u op. Hopelijk tot ziens! André Ju

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Built a very large IKEA wardrobe for the bedroom - did a great job, works perfectly! Also very easy to communicate with and flexible on timing!
 • PJC interieurbouw & evenementenbouw
  PJC interieurbouw & evenementenbouw
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  PJC interieurbouw & evenementenbouw is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Leiden en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Mocht je iemand nodig hebben die je vakkundig verder helpt met klussen? Patrick is die vakman, een topper is het! Werkt hard, schoon en is betrouwbaar qua werk, communiceren en opleveren van zijn werk. Heeft bij mijn een boksring palen gemonteerd en het podium zeer vakkundig gemaakt van hout!
 • BC Houtwerk
  BC Houtwerk
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  Ik ben sinds een aantal jaar zelfstandig meubelmaker/timmerman. In mijn werkplaats in de waarderpolder met moderne machines kan ik in eigen beheer alle houtbewerkingen doen, inclusief nulvoeg kantenlijmen. Op deze manier ben ik niet afhankelijk van andere partijen en daarmee flexibel met over het algemeen korte levertijden. Mijn motto is "ieder huis verdiend maatwerk meubels!"

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Bastiaan did a fantastic job for us (building a desk, 2 cabinets and a countertop in our kitchen), he was easy to communicate with, gave us a lot of ideas and was very flexible. He worked so well that we extended his scope and would rehire his for any other jobs. Highly recommended!
 • van Velzen houtwerk
  van Velzen houtwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  van Velzen houtwerk uit Rotterdam is een bedrijf dat zich richt op het werken met hout, zowel binnen als buiten. Na mijn opleiding machinale houtbewerking heb ik 8 jaar in timmerfabrieken gewerkt als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Daarnaast heb ik veel in ons eigen huis geklust en gemaakt. Ik werk graag met hout, omdat ik het mooi natuurlijk materiaal vindt. Mijn ervaring is heel breed, van het maken van rechte steektrappen, meubels maken zoals bedden kasten en bureaus, wanden plaatsen, deuren plaatsen, houten vlonders maken, horren plaatsen tot vloeren leggen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Prima werk geleverd. Wij zijn heel tevreden met het dressoir wat Emiel op maat heeft gemaakt en precies zoals wij het bedoeld hadden.
 • Stein Design B.V.
  Stein Design B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  Altijd opzoek naar de laatst trends, de drang iets moois te creëren en nieuwe producten te maken. Met oog voor detail, de wens van de klant tot leven brengen. Dat is wat ons bezighoud. Vanuit passie iets doen geeft ons nieuwe energie. Uitsluitend werkend met eerlijke en duurzame producten. We werken met massief hout dat niet verwerkt is in een fabriek. Alles met de hand gemaakt. Met liefde en passie voor het timmermansvak. Geen fabriekswerk of standaard product, altijd persoonlijke service en aandacht. Zowel een moderne look of juist meer de industriële stijl, maar altijd met een robuust randje. Ambachtelijke meubels voor een scherpe prijs, van Nederlandse bodem.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Great service! Very happy with the end result :)
 • P.I.M. Deuren- en sierlijstenmontage
  P.I.M. Deuren- en sierlijstenmontage
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  Mooie resultaten voor de klant door passie, oog voor detail en heldere communicatie. Jong bedrijf, gespecialiseerd in montage van sierlijsten en kasten op maat.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Pouyan communiceert prettig, voert zijn werk uit met oog voor detail en levert een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben blij met het resultaat!
 • 3Dsign4kids
  3Dsign4kids
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  Mijn bedrijf vervaardigd houten producten en is gevestigd in Hillegom. Het is een eenmansbedrijf dat samenwerkt met, aan het product gerelateerde collega's en leerlingen van het Hout en Meubelerings College te Amsterdam. Het bedrijf is door het SBB erkend als leerbedrijf. Wij beschikken over een zeer ruime werkplaats, waar wij uw prouct kunnen bouwen, afwerken of voorbereiden. De kracht van mijn onderneming zijn kwaliteit en het denken in oplossingen. Naast het vervaardigen van regulier timmerwerk, voer ik reparaties restauraties en nieuwbouw uit aan rijtuigen en daaraan verwante producten zoals authentieke woonwagens.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Een bestaand houten stapelbed aangepast en ingebouwd in onze stacaravan. Heel blij met het resultaat!
 • MEUBELWERK
  MEUBELWERK
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  Maken van meubels en interieur! Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels en interieur. Wij stellen hoge eisen aan ons werk en zijn niet snel tevreden! Dit heeft ons al vele mooie opdrachten mogen doen maken. Een selectie kunt u hier zien. Mocht u een idee graag willen verwezenlijken neem dan geheel vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst! Making furniture and interior. We are specialized in manufacturing furniture and interior construction. We set high standards for our work and are not easily satisfied. This has already allowed us to complete some great assignments. You can see a selection here. If you would like to realize an idea, please contact us without obligation and inquire about the possibilities. We are happy to serve you!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De samenwerking met Paul was uitermate prettig. Hij reageert snel, denkt mee over een goede oplossing, en betrok ons actief in het ontwerp. Het eindresultaat is een prachtige kast onder 2 schuine muren, en een aangesloten bureau.
 • De Sfeerfactor
  De Sfeerfactor
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Meubelmaker in Oud Ade

  De Sfeerfactor is (sinds 2005) een meubelmakerij en interieurbouwbedrijf gevestigd in Lisserbroek. Alle meubels en interieurs volledig op maat gemaakt in elke gewenste stijl en uitvoering. In een zeer ruime werkplaats, voorzien van alle benodigde houtbewerkingsmachines en gereedschappen, maken wij vaak nog op ambachtelijke wijze, unieke en eigentijdse meubelstukken. Vanuit een idee of schets komen we in overleg met de klant altijd tot een passend ontwerp. We werken met massief hout, meubelplaat, staal en/of combinaties hiervan. Je bent bij ons aan het goede adres voor o.a.: Tafels, banken, wandkasten, boekenkasten, inbouwkasten, TV meubels, dressoirs, side tables, salontafels, keukens, vergadertafels, badkamermeubels, restaurant/ winkelinrichting en zeker ook meubels voor buiten. Fijn dat mooie maatwerkmeubels niet altijd duur hoeven te zijn.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Jammer dat ik niet werd geïnformeerd over de welke kant de deuren opengaan. Nu moet ik telkens een stoel opzij zetten.

4.8

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Oud Ade, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 119 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Oud Ade

Andere vakmensen in Oud Ade

Vind vakmensen bij jou in de buurt