Vind stoffeerders in Langeweg

Op zoek naar stoffeerders in Langeweg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Langeweg

 • carpet expert
  carpet expert
  Beoordeling: 5 van 55571 reviews
  Stoffeerder in Langeweg

  BINNEN 1 DAG UW DROOMTRAP(PEN) Met onze 30 jarige ervaring verzorgen wij de stoffering van uw gehele woning in alle soorten vloeren/trapstoffering/traprenovatie incl. of excl. alle benodigde materialen. Voor een gericht offerte kunt u ons contacteren.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Excellent work! 14 stairs covered in carpet. Responded quickly and communicated clearly. We arranged the carpet selection via WhatsApp and the quality delivered is just too notch. Thank you!
 • Perfect Cut
  Perfect Cut
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Stoffeerder in Langeweg

  Mijn naam is Pepijn Koopman, en mijn bedrijf Perfect Cut heb ik nieuw opgericht. Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn als stoffeerder voor een baas heb ik de keuze gemaakt om nu voor mijzelf te beginnen. Ik richt mij vooral op woning- en project stoffering, dat wil zeggen dat ik raamdecoraties monteer, zoals railsen, gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, plisse's, gripfix etc. Wat hier ook bij hoort is het plaatsen van horren en hordeuren. Ook verwerk ik diverse vloeren waaronder, egaliseren, ondervloeren, vinyl, tapijt, pvc, laminaat. Deze vloeren werk ik ook af d.m.v. het plaatsen van plinten, afwerkingstrips en/of kitwerk. Ik ben ook in te huren voor algemeen kluswerk in en rond woningen. Zoals eerder benoemd zit ik al ruim 8 jaar in het vak en versta ik dan ook alle aspecten van het beroep uitstekend. Als u mij in huis haalt kunt u vertrouwen op een zeer hoge kwaliteit van het geleverde werk, een flexibele instelling, en pro actief meedenken en oplossingen aandragen indien nodig.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Prima werk. Was snel gebeurd, ziet er nietjes uit
 • Van Mook Stoffering
  Van Mook Stoffering
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Stoffeerder in Langeweg

  Van mook stoffering . 17 jaar ervaring in trappen bekleden met tapijt , vloeren bekleden met tapijt vinyl , laminaat , tapijt tegels , droogloop matten plaatsen . En het plaatsen van verschillende ondervloeren . 100% tevreden garantie, en geen verassingen achter af . Ik ben werkzaam in breda en 50km eromheen .

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Zeer snelle service voor een spoed klus. Perfect gelegd en alles daarna netjes opgeruimd en afgevoerd. Heel tevreden!
 • Michel Van Butselaar
  Michel Van Butselaar
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Stoffeerder in Langeweg

  Hallo allemaal Mijn naam is Michel van Butselaar en ik ben meubelstoffeerder Kunnen uw oude meubeltjes wel een nieuw jasje gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres U kunt bij ons terecht voor stoffering, meubelreiniging, kussen opvullen, reparatie, leerbeschadiging en houtwerk. Wij rekenen geen voorrijkosten Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan bij ons centraal.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Grote lounge hoekbank laten stofferen, prachtig resultaat… goede communicatie en kwalitatief goed afgewerkt plus brengen/ophalen tegen aantrekkelijke prijs. Aan te bevelen!
 • Chesco
  Chesco

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Langeweg

  Ik ben een harde werker ik hou van door gaan en tijd is niet van belang alleen het juiste resultaat

 • Schonenberg Techniek
  Schonenberg Techniek

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Langeweg

  Specialist in Allerlei typen vloeren(PVC, Laminaat, Lino, etc)

 • Hoeder Kunststofvloeren
  Hoeder Kunststofvloeren
  Beoordeling: 4.3 van 54.3530 reviews
  Stoffeerder in Langeweg

  Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in kunststofvloeren zoals siergrind,mortel,gietvloeren coatingvloeren. Met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen is de rode draad van ons bedrijf. Ook aan de kwaliteit stellen wij hoge eisen. Na aanvraag van een offerte/prijs gaan wij graag met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Gietvloer aanbrengen-
  Eerste contact was goed. Maar na het uitvoeren bleven er allemaal vegen staan in de vloer van het uitstrijken. Meerdere keren contact gehad dat deze zou worden hersteld, maar op een gegeven moment wordt er niet meer gereageerd. Ook beschadigd de vloer veel sneller dan verteld werd.
 • JB. Floors
  JB. Floors
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Stoffeerder in Langeweg

  Enkel een snelle prijsindicatie? - Ga naar mijn pagina jb-floors punt NL. Zoek je de goedkoopste? Nee, dat ben ik als vakman zeker niet. Waarom niet? Omdat ik enkel kwaliteit wil leveren in een ambachtelijk vak. De meeste waarde naar je geld? Wees welkom en stuur me een aanvraag. Lees ook gerust verder over mij en mijn ambacht: Mijn naam is John Bosch. Ik run met passie voor (houten) vloeren mijn eigen bedrijf JB-floors. Met een eigen bus vol gecertificeerd / professioneel gereedschap, breng ik mijn vloeren expertise dagelijks in praktijk. Zo kun je bij mij met een gerust hart terecht voor: - Parketvloeren schuren / renoveren - Traprenovaties - Egaliseer werkzaamheden - Legwerkzaamheden Additionele services zijn hierbij mogelijk: - Het schoonfrezen van V-groeven in een parketvloer - Het aanhelen / restaureren van vloeren (schades) - Het zetten van plinten - Het inkorten van deuren - Het dichtzetten van vloerverwarmingssleuven met een daarvoor geschikte en krimpvrije mortel. (dus geen tegellijmen!) Kortom: Ben je op zoek naar een veelzijdige en ervaren vloerenprofessional, schrijf me aan via dit medium en ik kom graag met je in contact voor een vrijblijvend adviesgesprek. Met vriendelijke groet, John Bosch. JB-floors (punt NL) Breda

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Schuren is netjes gedaan. Wel een kabel kapot geschuurd zonder te vermelden. Moest zelf de plinten schuren, terwijl was afgesproken dat dit ook gedaan zal worden. De olie gaf doffe en glimmende plekken, JB Floors heeft contact gehad me importeur van de olie, en zal er iets voor opsturen. Moest het probleem dus zelf oplossen... Helaas nooit iets opgestuurd, en geheel geen reactie meer. Zal het bedrijf op deze manier niet aanraden.
 • Jvvm 076
  Jvvm 076
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stoffeerder in Langeweg

  We zijn gespecialiseerd in het inmeten, leveren en monteren van bijna alle (smart) raamdecoratie. Rails Gordijnen Jaloezieën Plissé (Duo) rolgordijnen Inbetween Montage zonder boren En nog veel meer. Voor meer informatie mag u altijd contact opnemen.

  Laatste review:
  Zeer tevreden over Johan,snel en heel netjes het rolgordijn vermaakt.
 • provloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Stoffeerder in Langeweg

  Goedendag wij zijn sinds 2020 zelfstandig ondernemer wij hebben ongeveer 12 jaar werkervaring in zwevende vloeren zoals laminaat,pvc,visgraat laminaat, visgraat pvc,plak pvc,plak pvc visgraat .Hogeplinten plaatsen ,verwijderen van uw oudevloer inclusief afvoeren , wij kunnen ook vloeren leveren ,Hogeplinten leveren,Plakplinten leveren

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Top service! Meedenkend. Flexibel. Betrouwbaar.

4.8

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Langeweg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 93 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Langeweg

Andere vakmensen in Langeweg

Vind vakmensen bij jou in de buurt