Vind stoffeerders in Egmond-Binnen

Op zoek naar stoffeerders in Egmond-Binnen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Egmond-Binnen

 • EEX stikwerk
  EEX stikwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Stofferen op maat. Ik stoffeer voornamelijk dutch design meubels. Daarnaast het op maat maken van bootkussens, tuinkussens, caravan- en camperkussens. Stuur een foto en een goede beschrijving van het te stofferen meubelstuk om een goede inschatting te kunnen maken. Zonder foto kan ik het helaas niet goed beoordelen en wijs ik de aanvraag af.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Super! Professioneel eindproduct! Vriendelijk dienst! Snel geholpen! Zeker een aanrader! We cannot be happier with the end result!
 • RNV Stoffering
  RNV Stoffering
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Specialist in het restaureren/(her)stofferen van alle soorten meubelen. Van nieuw naar oud en van klassiek/antiek tot modern. Mijn naam is Raoul Nunes Vas. Na 7 jaar ervaring opgedaan te hebben voor een grote Meubelstoffeerderij is het nu tijd om mijn eigen grote droom na te jagen: Mijn eigen Meubelstoffeerderij. Bij ons bent u aan het juiste adres voor oog voor detail, service en kwaliteit. Wij beschikken over de juiste kennis en hebben de nodige ervaring en skills om uw geliefde meubelstuk te restaureren.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  22 maart hadden we een oriëntatie gesprek. Uiteindelijk hebben we de bank direct meegegeven aangezien het voor een goede prijs en relatief snelle levertijd kon worden gestoffeerd omdat hij maar 1 project per x doet. Ook zou hij een stuk leer van de bank, wat nog goed is bewaren. De levertijd zou een paar weken zijn maar hier is vertraging in gekomen vanwege ziekte. Nou is dat op zich geen probleem, dat kan altijd gebeuren. Alleen, daar zijn we pas achtergekomen nadat we zelf in april een bericht hadden gestuurd met de vraag wat de status was. Vervolgens hadden we pas begin mei weer contact en zou de bank eind mei/ uiterlijk eerste week juni geleverd worden. In de tussentijd horen we niks, terwijl ik aangaf het fijn vond om op de hoogte gehouden te worden. De bank is uiteindelijk geleverd op 10 juni, te laat en zonder beloofd stuk leer. De bank is mooi geworden, maar de communicatie is slecht. Dinsdag nog geappt over het leer maar geen reactie meer. Goed werk, maar slechte communicatie.
 • Koja Woningstoffeerbedrijf
  Koja Woningstoffeerbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Beste opdrachtgever, Ik, Jack Kossen, ben 62jaar en heb in 1986 mijn bedrijf Koja Woningstoffering opgericht. Mijn specialisme is het bekleden van trappen met tapijt,vinyl of pvc. Met de duizenden trappen die ik al in mijn loopbaan heb gestoffeerd, kan ik met recht zeggen dat uw trap bij mij in goede handen is. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en tot een mooi eindresultaat te komen.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Netjes de afspraken nagekomen en snel gewerkt. Erg blij met de trap.
 • Trap Trends
  Trap Trends
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Trap Trends maakt van een kale trap een ware eyecatcher. Ruime keuze uit pvc in houtlook of betonlook kleuren en 3 kleuren profielen. Compleet te maken met led verlichting op sensor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Prijzen per trede en stootbord incl. montage en btw Zonder verlichting: € 114,95 Met verlichting € 149,95 Neem gerust contact op voor meer informatie Ik leg geen tapijt of vloerbedekking

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Wij zijn echt ontzettend blij dat wij Jory van Trap Trends hebben leren kennen door mijn geplaatste opdracht op werkspot. Jory is een erg fijn persoon in zijn communicatie en werkt zeer rustig en gedegen door. Wij hadden echt een ‘lelijke’ oude houten trap en als je ziet wat hij er van gemaakt heeft… echt prachtig, vakwerk! De combinatie van deze mooie trap met onze nieuwe zwarte stalen taatsdeur is echt magnifiek! #weerverliefdopjehuis is in deze wel van toepassing Jory Westerhout gaan wij bij iedereen aanraden
 • De jager traprenovatie en vloeren
  De jager traprenovatie en vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Al meer dan 25 jaar ervaring in traprenovatie en leggen van diverse vloeren. Gegarandeerd een tevreden klant anders is de klus voor mij niet klaar. Geen verkoop praatjes maar eerlijk en persoonlijk advies waarbij ik met de klant mee denk.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Sneller dan verwacht konden ze beginnen. Goed werk geleverd. 1 ding moet nog opgelost worden, maar loopt nog.
 • Boerlijst Plinten
  Boerlijst Plinten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Boerlijst Plinten, Boerlijst Plinten legt zijn focus op monteren en verkopen van plinten & Vloeren Ik heb op meerdere projecten en particulieren klussen gewerkt. Met verschillend materiaal zoals : MDF houten plinten / HSL Kunststof plinten/ aluminiumplinten / laminaat / Tapijttegels / plak pvc / click pvc (rigid )en vinyl . Bij plak pvc komt egaliseren ook vaak kijken Dat doen wij ook. Ik lever alleen mooi en goed afgewerkt werk. voor de meterprijs en verschillende soorten plinten & vloeren kunt u mij benaderen en vraag gerust een offerte bij mij aan .

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Tevreden. Goed en duidelijk advies. Komt optijd. Vriendelijke man
 • De Boer Woning- en Projectstoffering
  De Boer Woning- en Projectstoffering
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Gespecialiseerd in : Egaliseren : Vloerverwarming dicht zetten. : Marmoleum pvc vloeren : Trappen stofferen. :Tapijt en vinyl leggen. :Vloeren uitvlakken.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Super tevreden over Obadja de Boer!
 • Bart Waterdrinker
  Bart Waterdrinker
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Bedankt voor het bezoeken van mijn profiel! Mijn naam is Bart Waterdrinker. Ik ben eigenaar van Klusbedrijf Waterdrinker. Ik neem graag uw klus uit handen zodat u daar geen omkijken naar heeft en kan genieten van het eindresultaat! Gespecialiseerd in vloeren! Diensten: - Vloeren egaliseren - Vloeren leggen (Laminaat, PVC stroken, PVC banen, Linoleum, Tapijt) - Schilderwerkzaamheden - Overige klus werkzaamheden Binnen en buitens huis Heeft u een klus? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Heeft de vloer vakkundig geëgaliseerd. erg blij mee! Communicatie verliep prima, sympathieke en vriendelijke man. Zeker een aanrader.
 • van der Velden Klusbedrijf en Totaalonderhoud
  van der Velden Klusbedrijf en Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.95258 reviews
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Beste Opdrachtgever, Welkom! U bent op mijn bedrijfsprofiel. Scrollt/veegt u naar beneden om mijn bericht te lezen met eventueel prijsvoorstel. ( na een aantal referenties). Eerst vindt u meer informatie over mijn bedrijf wat voor werkzaamheden ik zoal uitvoer. Heeft u nog geen klus geplaatst en wilt u een directe aanvraag doen? Dat kan. Indien ik u een bericht stuur kunt u deze zoals bovenstaand uitgelegd, lezen. Ik ben Daan van der Velden en u kunt mij benaderen voor de volgende werkzaamheden. Gespecialiseerd in Traprenovaties! - Traprenovaties, overzettreden en laminaat * Het leveren van overzettreden en stootborden is ook mogelijk. - Open trappen dichtzetten - Trapkasten creëren - En diverse andere klussen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voor prijzen vraag ik u vriendelijk uw opdracht zo uitgebreid mogelijk te omschrijven met eventueel benodigde maten. Betaling gaat per factuur. Na de klus krijgt u deze toegestuurd per email (pdf). Het is niet mogelijk om te pinnen. “vanderveldentotaalonderhoud” zal ook uw opdracht met de beste zorg uitvoeren. Ruim 250 positieve klanten hebben een review achter gelaten. Voor bedrijven: indien nodig laat ik u hierbij weten dat ik VCA-VOL gecertificeerd ben. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Daan van der Velden van der Velden Klusbedrijf en Totaalonderhoud 1851 ED Heiloo

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Vanochtend is onze trap gedaan. Namelijk de trap treden dichtmaken dmv stootborden. Daan was stipt op tijd, en heeft de klus heel netjes en snel uitgevoerd ! Wij zijn er blij mee!
 • Schoot Bouw en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 1.6 van 51.651 review
  Stoffeerder in Egmond-Binnen

  Schoot Bouw en Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in vochtwering Kelderafdichting Optrekkendvocht Doorslaandvocht Vloeren coaten Balkons coaten

4.7

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Egmond-Binnen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 33 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Egmond-Binnen

Andere vakmensen in Egmond-Binnen

Vind vakmensen bij jou in de buurt