Vind Laadpaal installateurs in Egmond-Binnen

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Egmond-Binnen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Egmond-Binnen

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  Graag telefonisch contact opnemen! Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter & timmerman. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox,alfen,easee gekwalificeerde laadpaal monteur. Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 15+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
 • Koomen Elektrotechniek
  Koomen Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  Koomen Elektrotechniek voor jou klus! Wij zorgen voor een goede communicatie met u om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Neem contact met ons voor alle elektrawerken. huisinstallaties, bedrijfspanden en ook voor de kleine klusjes zoals; Tuinverlichting, veranda’s, schuren, dimmers, spotjes, lamp ophangen, extra data/stopcontact etc. Geen een klus is voor ons te gek!

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Prima 4 sterren
 • Vario Volta B.V.
  Vario Volta B.V.
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  Vario Volta BV is een jong allround installatie bedrijf op het gebied van elektrotechniek. Er wordt volop ontwikkeld, gebouwd en gerenoveerd. Elektrotechniek speelt daarin een steeds grotere rol. Of het nu gaat om een totale elektrotechnische installatie, een groepenkast, verlichting of een enkele wandcontactdoos. Vario Volta BV biedt de juiste oplossing. Veilig, snel en vertrouwd.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Prima!
 • Punc Dienstverlening
  Punc Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  Erkende cv-monteur met ervaring in het vervangen en aanleggen van cv en waterzijdige installaties. Voormalig timmerman en tevens gecertificeerd elektricien. Ik ben vriendelijk, open en meedenkend voor uw project en wensen. Met vriendelijke groeten, Nick

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Nick reageert snel, komt zijn afspraken na en weet waar hij het over heeft. Hij durft zijn grenzen qua kennis en kunde aan te geven en heeft gedurende de reparatie continue verteld wat hij aan het doen is. Verder kon hij op basis van foto’s en mijn beschrijving van het defect een goede inschatting maken van de tijd en kosten. De uiteindelijke factuur kwam daarom ook niet hoger uit dan het geoffreerde bedrag. Ohwja en hij is ook gewoon aardig en leuk in de omgang. Kortom, ik zou Nick van harte aanbevelen.
 • No Worries Techniek
  No Worries Techniek

  Nieuw op Werkspot

  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  Hallo mijn naam is Rick. Ik ben nu een klein jaar werkzaam als zelfstandige. Ik ben opgeleid als scheepswerktuigkundig en heb ook 5 jaar op zeeschepen gewerkt, en ook op scheepswerven. Ik heb ook een aantal jaar gewerkt als E en W technician bij een groot datacenter. Ervaring dus met electra, werktuigbouw, pompen en water, laswerk, montage werk. Ik werk voornamelijk omgeving Noord Holland, en rijd vanuit Egmond. Ik ben een jong, gemotiveerde techneut die graag helpt met het oplossen van uw technische uitdagingen. Bel me gerust om een praatje te maken, en dan komen we samen tot een oplossing.

 • Leijen electro

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  Mts elektrotechniek niveau 4 Brandmeldinstallatie deskundig VCA vol 12 jaar ervaring industrie/utiliteit/nieuwbouw

 • van Wijk Elektro- en Installatietechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  van Wijk Elektro- en Installatietechniek is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Heiloo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Laadpaal plaatsen of vervangen en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • IGD Montage

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  Ik werk nu 2 jaar in deze sector en heb al verschillende klussen gedaan door heel Nederland. Ik doe veel verschillende werkzaamheden maar ik zit vooral in de Zonnepanelen, Verlichting, Wandgoten, Kabeldraagsystemen en Vloergoten. Ik zal in het werk altijd me uiterste best doen om het mooiste resultaat te krijgen. Dan is de klant blij en ben ik blij.

 • Roudy Elektrotechniek
  Roudy Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Egmond-Binnen

  Elektra instelatie

4.8

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Egmond-Binnen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Egmond-Binnen

Andere vakmensen in Egmond-Binnen

Vind vakmensen bij jou in de buurt