Vind Gevelreinigers in Tytsjerk

Op zoek naar Gevelreinigers in Tytsjerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Tytsjerk

 • Service Dienst Groningen
  Service Dienst Groningen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews
  Gevelreiniger in Tytsjerk

  Wij zijn Service Dienst Groningen een bekend bedrijf in Groningen en omstreken. Wij staan bekend om onze uitstekende service en ons hoogwaardige vakmanschap richting onze klanten. Bent u opzoek naar een betrouwbare partij voor uw werkzaamheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Even een paar voorbeelden: - Heeft u erg vervuilde ramen en kozijnen, wellicht ook de goten verstopt en de boeidelen zijn ernstig vervuild? Ik Melvin knap dit graag voor u op. We hebben op het moment een stormloop qua glasbewassing en reinigen van kozijnen en overige delen rondom het huis. Neem gerust contact met ons op, graag refereer ik u naar onze reviews van mijn recente werk. - Iemand in uw naaste kring is overleden of gaat verhuizen maar diegene ziet af van alles wat er in of om de woning bevindt? Wij kunnen de woning leeghalen, ontruimen, de spullen verhuizen of zelfs opslaan in onze opslag. - Heeft iemand graffiti gespoten op uw woning of bedrijfspand? Dit is natuurlijk niet mooi. Wij kunnen snel schakelen en de graffiti verwijderen. Wij hebben zelfs de nieuwste techniek. Dit is het verwijderen van graffiti met onze laser, dit is een stuk beter voor de natuur. Service Dienst Groningen werkt voor verschillende grote bedrijven in Groningen en omstreken, waaronder Nijestee en meerdere grote(re) bouwbedrijven. Even een paar werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren of waar u ons voor kunt benaderen: - Ontruiming(en). - Verhuizing(en) en opslag van goederen. - Afvoeren van al uw grofvuil, tuinafval en overig vuil. - Afvoeren van uw schroot, elektrische apparaten, fietsen en overige voertuigen. - Verschillende sloopwerkzaamheden in en om uw woning. Waaronder ook tuinen. - Gevelreiniging. - Ongediertebestrijding - Verschillende hogedruk werkzaamheden, waaronder schoonspuiten van galerijen, vervuilde aanslag op uw terras of gevels. - Nabehandeling(en) van onze hogedruk werkzaamheden waaronder algendoder, impregneren en “anti-plas coating”. - Glasbewassing van uw woning of bedrijfspand. - Schoonmaken van goten, kunststof of trespa. - Kozijnen opnieuw coaten. - Vloeren verwijderen. - Oplevering schoonmaak van uw bedrijf of woning. PS: Indien uw gewenste werkzaamheden er niet tussen staan schroom dan niet om alsnog uw aanvraag bij ons neer te leggen. Wij hebben altijd opties. Kijk ons portfolio voor foto’s van recente projecten, tevens verwijs ik u graag door naar onze website voor overige informatie en mogelijk meer informatie m.b.t onze werkzaamheden. Hopelijk snel tot ziens.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Goede, vlotte communicatie. De klus snel geklaard en het resultaat is super!
 • MNW Onderhoudsbedrijf
  MNW Onderhoudsbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Tytsjerk

  Mijn naam is Marwin, eigenaar van MNW ONDERHOUDSBEDRIJF. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van spuitwerk/shilderwerk/behangen zowel binnen als buiten. Nieuwbouw/renovatie/utiliteitsbouw Bij ons staat de klant op 1 wij denken graag mee en leveren alleen kwaliteit! Mocht u geïnteresseerd zijn in onze werkzaamheden of een offerte willen aanvragen dat kan altijd geheel vrijblijvend! Met vriendelijke groet, MNW-ONDERHOUDSBEDRIJF

 • Scurra Facilitaire Dienstverlening B.V.
  Scurra Facilitaire Dienstverlening B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Gevelreiniger in Tytsjerk

  .

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Ga ik geen zaken meer mee doen, komen afspraken niet na. In eerste instantie lijkt het oké maar na betaling belt Lilian niet meer terug of houdt de boot af. Erg onprettig!
 • JERGER Group B.V.
  JERGER Group B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Tytsjerk

  Ook klaar met het ergeren aan bedrijven die u niet serieus nemen, hun afspraken niet nakomen of andere aanleidingen tot ergernis. Zoek dan niet verder en neem contact op met JERGER Group B.V. Om gelijk maar eerlijk en duidelijk te zijn. Wij kunnen niet alle opdrachten uitvoeren die wij aangeboden krijgen, simpelweg om het feit dat daar veel te veel opdrachten voor zijn. Wat wij wel kunnen is wanneer daar in de planning een mogelijkheid voor is, uw opdracht in behandeling nemen. Duidelijke en transparante afspraken maken zonder kleine lettertjes en deze naar behoren en conform afspraken nakomen. Wij werken met vakmensen die een specialisme hebben en hun vakgebied goed verstaan, op deze manier kunnen wij ervaren vakmensen op uw opdracht inzetten die doorgewinterd zijn in datgene wat u nodig heeft. Neem vrijblijven contact op om te informeren naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Vriendelijke mensen, hoge kwaliteit van werk tegen een eerlijke prijs. Een aanrader.
 • Van der Zee schoonmaakservice
  Van der Zee schoonmaakservice
  Beoordeling: 3.9 van 53.959 reviews
  Gevelreiniger in Tytsjerk

  Schone ramen zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Services: Zonnepanelen reinigen, Houtwerk reinigen, Kunststof onderhoud, Anti-spin behandeling. gehele woningen van binnen schoonmaaken is voor ons dan geen probleem!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Zouden op vrijdag langskomen, maar zijn niet op komen dagen. Meerdere keren gebeld en berichten achtergelaten, maar ook geen reactie ontvangen.
 • Ambicio
  Ambicio
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Gevelreiniger in Tytsjerk

  Welkom bij Ambicio gevelrenovatie. Ambicio gevelrenovatie is gespecialiseerd in het uithakken van voegen. Ook kunnen we kleine delen weer terug voegen. Voor dat ik het bedrijf op heb gestart, Heb ik meerdere jaren voor een baas gewerkt. Hier was ik elke dag bezig met het uit hakken van de voegen. Wij gebruiken bij het uit hakken een pneumatisch hamer. Ons motto binnen het bedrijf is; Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.

  Laatste review:
  De buitenkant huis was er slecht aan toe toen wij er kwamen wonen. Vervolgens op werkspot gegaan om te kijken of iemand kon helpen. Toen kwamen wij bij Youri van Ambicio te recht. Super vriendelijke en professionele jongen die fantastisch werk levert. Wij zijn helemaal blij en zouden zeker Ambicio aanraden bij iedereen!
 • Sprint clean

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Tytsjerk

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Leeuwarden, dan kan Sprint clean je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Stralend Schoon
  Stralend Schoon
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Tytsjerk

  Sinds de oprichting van Stralend Schoon zijn we meer dan zomaar een schoonmaakbedrijf. We zijn een belofte van puurheid, toewijding en professionaliteit. Gevestigd in Leeuwarden, hebben we de missie om ruimtes niet alleen schoon te maken, maar ook een gevoel van vernieuwing en verfrissing achter te laten.

  Laatste review:
  Ze verrichten goed werk. Spontane mensen. Kortom we hebben niks te zeuren
 • YZYCLEANING

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Tytsjerk

  Schoonmaakbedrijf , actief in friesland, geen klus is gek.

 • Stancu Service

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Tytsjerk

  Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het schoonmaken en renoveren van huizen, ziekenhuizen, scholen, kantoren en alles wat met schoonmaken te maken heeft, ramen met telescoop, we verwijderen papier van de muren en we schilderen. Wij zijn een serieus bedrijf dat de ernst zoekt, neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend naar uw budget, wij reizen door heel Nederland. Wij werken voor hele grote bedrijven in Nederland die ons het vertrouwen geven om door te werken. Op dit moment is werk schaars en zoeken we werk voor losse dagen of grote projecten.

5

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Tytsjerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Tytsjerk

Andere vakmensen in Tytsjerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt