Vind Gevelreinigers in Langweer

Op zoek naar Gevelreinigers in Langweer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Langweer

 • Voegbedrijf Langweer
  Voegbedrijf Langweer
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Gevelreiniger in Langweer

  Ruim 15 jaar in de bouw werkzaam, ons bedrijf is opgericht in 2004 en is een regionaal bedrijf in Friesland. Onze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Dit kan variëren van kantoorpand tot het voegen van serie bouwen tot renovatie/restauratie werkzaamheden. Wij voeren opdrachten uit voor bedrijven, instellingen en particulieren. U kunt een beroep op ons doen voor alle voorkomende voeg en renovatie werkzaamheden. Voegwerk is nu eenmaal essentieel voor het behoud van de buitenschil van een huis of gebouw. Een goede kwaliteit voegwerk verhoogd bovendien de aantrekkelijkheid van uw huis of gebouw zodat u er optimaal van kunt genieten. Project gericht advies en altijd vrijblijvend! Na uw telefoontje komen we eerst kijken welk werk er gedaan moet worden, daarna maken we als u dat wenst een offerte, zodat u dan kunt beslissen of u met ons verder wil.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Snelle reactie en uitvoering. Duidelijke afspraken en de uitvoerende persoon kwam vooraf de staat van de gevel inspecteren. Er is uiteindelijk beter impregneermiddel gebruikt dan afgesproken om de kwaliteit te garanderen. Al met al een aanrader.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Sidon Kuperus
  Klussenbedrijf Sidon Kuperus
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Gevelreiniger in Langweer

  Hallo, ik heb inmiddels 16 jaar een eigen klussenbedrijf en doe voornamelijk schilderen van woningen,chalets, vakantiewoningen, tuinhuisjes en betonvloeren coaten/verven. We hebben tegenwoordig voor houten garages,chalets verf wat niet breekt/bladert en verkleurd en 15 jaar onderhoudsvrij is. Voor de normale woningen hebben we ook verf wat ook licht elastisch is waardoor het ook niet zal bladeren. Deze verf is tot 10 jaar onderhoudsvrij. Ik ben 40 jaar en woonachtig in Idskenhuizen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Snelle reactie op het bericht. En daarna ook snel opgepakt en uitgevoerd. Voor een volgende keer zal ik zeker deze heren opnieuw vragen voor de klus!
  Kom in contact
 • Handelsonderneming Helmhout
  Handelsonderneming Helmhout
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Langweer

  Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in voeg en gevel renovatie alle werkzaamheden kunnen wij in eigen beheer uitvoeren

  Kom in contact
 • Gevelrenovatie Baggel

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Langweer

  Heb je een Gevelspecialist nodig in Sneek of omgeving? Gevelrenovatie Baggel kan je helpen met alle klussen die een Gevelspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Haringsma Metselwerken
  Haringsma Metselwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Gevelreiniger in Langweer

  Hallo, ik ben Gerrit Haringsma en heb sinds 2012 mijn eigen metselbedrijf Haringsma metselwerken. Daarvoor heb ik 22 jaar in loondienst gezeten waarvan 6 jaar specifiek in de restauratie. De vakmanschap die ik daar heb mogen opdoen, zet ik nu met veel plezier in mijn eigen bedrijf. Alle voorkomende metselwerken neem ik aan. Van klein tot groot. Van restauratie tot nieuwbouw. Tevens ook voor al uw lijm en voegwerk. Vriendelijke groet, Gerrit Haringsma

  Laatste review:
  Metselen en voegen overige-
  Geweldig aardige man met een flinke bak ervaring. Hij heeft de muur exact gemaakt zoals wij deze in gedachten hadden. Daarnaast denkt hij ook met je mee en beperkt zich niet tot opdracht. Absoluut een aanrader!
  Kom in contact
 • lekkerfrisdak
  lekkerfrisdak

  Nieuw op Werkspot

  Gevelreiniger in Langweer

  Hallo, mijn naam is Remco Bosma, eigenaar van Lekkerfrisdak Ik vindt het transformeren van vieze daken en dakpannen naar hun oorspronkelijke glorie, mooi werk. Mijn kernactiviteit is het schoonmaken van daken met behulp van de softwash-methode. Deze methode is niet alleen effectief in het verwijderen van vuil en aanslag, maar is ook zacht voor uw dak, waardoor de levensduur wordt verlengd en de esthetiek wordt verbeterd. Naast dakreiniging heb ik ervaring met een breed scala aan klussen. Of het nu gaat om kleine reparaties of grotere projecten. Van het slopen, verhuizen tot noem het maar op Bij Lekkerfrisdak streven we naar klanttevredenheid en werken we hard om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende project. Neem vandaag nog contact met ons op!

  Kom in contact
 • Dass sneek multiservice
  Dass sneek multiservice

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Langweer

  Dass sneek multiservice kan je helpen met je Schoonmaak klus in Sneek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten/boeidelen, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Dass sneek multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Daniëls PROcleaning
  Daniëls PROcleaning

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Langweer

  Voor deze diensten kunt u ons bereiken. *Gevelreiniging (ook zonder hogedruk) *Houtwerk/kunststof reinigen *Zonnepanelen reinigen *Dakgoten/boeidelen reinigen *Spinbestrijding Van glazenwassers tot aan ervaren gevelreinigers, u bent met elke klus bij ons aan het juiste adres. Werkzaam in Friesland, Groningen, Noord-Holland. U kunt contact opnemen met ons, en wij komen geheel gratis en vrijblijvend langs om een mondelinge offerte met u te bespreken.

  Kom in contact
 • voegbedrijf van stralen

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Langweer

  Voegbedrijf van stralen werkt door heel Nederland behalve Zeeland, Limburg en Noordbrabant .Ik ben vca vol gecertificeerd.WIj verzorgen alle voorkomende gevelwerkzaamheden .

  Kom in contact
 • De Boer Schoonmaakbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Langweer

  De Boer Schoonmaakbedrijf kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Sneek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Gevel reparatie of behandeling, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met De Boer Schoonmaakbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

Populaire lokale Gevelreinigers in Langweer

Andere vakmensen in Langweer

Vind vakmensen bij jou in de buurt