Vind Gevelreinigers in Echtenerbrug

Op zoek naar Gevelreinigers in Echtenerbrug? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Echtenerbrug

 • Voegbedrijf L. Jetten
  Voegbedrijf L. Jetten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  Voegbedrijf L.Jetten is een voegbedrijf dat staat voor, al uw voegwerken en is VCA gecertificeerd.   Gespecialiseerd in: Nieuwbouw projecten, Onderhoud, renovatie, uithakken, reiniging, stralen ,voegen, impregneren en scheurherstel. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel.   Dankzij opgedane ervaring (sinds 1993 werkzaam als voeger) en mede door samenwerking met andere steiger en metselbedrijven kan ik mij sterk maken voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Ik geef op mijn uitgevoerde werk 5 jaar garantie.   Ook voor het aannemen van grotere projecten, Voor aannemer en particulier.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  als gevolg van winterse weersomstandigheden kon het werk niet direkt worden uitgevoerd. In die periode heeft lukie jetten regelmatig contact met mij gezocht om een en ander af te stemmen. Toen het weer het toeliet hebben ze het impregneren en het voegen exact volgens afspraak uitgevoerd en goed werk geleverd. Ik ben een tevreden klant.
  Kom in contact
 • Doemaardan
  Doemaardan
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  Allround klusjesmannen, bouwjaar 1964 en mijn zonen, bouwjaar 1996 en 1997, pas tevreden als U dat bent. Van alle markten thuis. Hout, metaal, water, elektriciteit, behang, tuinaanleg/onderhoud. Uw huis en tuin zijn er voor u. Het is de bedoeling dat u zich daar prettig en comfortabel voelt. Wij helpen u daar graag bij. Wij werken netjes en laten alles ook weer netjes achter. Voor al uw kleine klusjes, maar ook voor uw iets grotere projecten of complete verbouwing.

  Kom in contact
 • lekkerfrisdak
  lekkerfrisdak

  Nieuw op Werkspot

  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  Hallo, mijn naam is Remco Bosma, eigenaar van Lekkerfrisdak Ik vindt het transformeren van vieze daken en dakpannen naar hun oorspronkelijke glorie, mooi werk. Mijn kernactiviteit is het schoonmaken van daken met behulp van de softwash-methode. Deze methode is niet alleen effectief in het verwijderen van vuil en aanslag, maar is ook zacht voor uw dak, waardoor de levensduur wordt verlengd en de esthetiek wordt verbeterd. Naast dakreiniging heb ik ervaring met een breed scala aan klussen. Of het nu gaat om kleine reparaties of grotere projecten. Van het slopen, verhuizen tot noem het maar op Bij Lekkerfrisdak streven we naar klanttevredenheid en werken we hard om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende project. Neem vandaag nog contact met ons op!

  Kom in contact
 • voegbedrijf van stralen

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  Voegbedrijf van stralen werkt door heel Nederland behalve Zeeland, Limburg en Noordbrabant .Ik ben vca vol gecertificeerd.WIj verzorgen alle voorkomende gevelwerkzaamheden .

  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Gooi en Omstreken
  Bouwbedrijf Gooi en Omstreken
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  Bouwbedrijf Gooi en Omstreken staat voor al uw klussen klaar van kleine klusjes tot grote verbouwingen zoals; elektra, loodgieterswerk en timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Het kon hier en daar wat strakker maar een aardige man.
  Kom in contact
 • A6 Klussenbedrijf
  A6 Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews
  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  A6 Klussenbedrijf voor schilderwerk, (italiaans) stucwerk , beglazing , behang / glasvezel en onderhoud ! Wij zijn gezeteld in het zuidwesten van Friesland. Kluswerkzaamheden zowel binnen als buiten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud, bijvoorbeeld voor het schilderen van uw woning of bedrijfspand. Ook staan we tot uw beschikking bij reparatie van houtrot. Heeft u een vraag en/of bent u geinteresseerd in onze dientstverlening, Neem gerust contact op

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Komen afspraken na!
  Kom in contact
 • Klus en Renovatiebedrijf Turfland
  Klus en Renovatiebedrijf Turfland
  Beoordeling: 4.6 van 54.6584 reviews
  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  Welkom bij Voegbedrijf Turfland Voor al uw Renovatie & voegwerk. We hebben al 20 jaar ervaring. Zijn de gevels van uw woning toe aan een opknapbeurt? Of was u al van plan om uw voegen te vervangen? Of heeft u een nieuwbouw project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Netjes werk geleverd, mijn raamdorpels zien er weer toonbaar uit.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Sidon Kuperus
  Klussenbedrijf Sidon Kuperus
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  Hallo, ik heb inmiddels 16 jaar een eigen klussenbedrijf en doe voornamelijk schilderen van woningen,chalets, vakantiewoningen, tuinhuisjes en betonvloeren coaten/verven. We hebben tegenwoordig voor houten garages,chalets verf wat niet breekt/bladert en verkleurd en 15 jaar onderhoudsvrij is. Voor de normale woningen hebben we ook verf wat ook licht elastisch is waardoor het ook niet zal bladeren. Deze verf is tot 10 jaar onderhoudsvrij. Ik ben 40 jaar en woonachtig in Idskenhuizen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Snelle reactie op het bericht. En daarna ook snel opgepakt en uitgevoerd. Voor een volgende keer zal ik zeker deze heren opnieuw vragen voor de klus!
  Kom in contact
 • Voeg en gevelwerken Friesland
  Voeg en gevelwerken Friesland
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  Voeger en renovatie werken al ruim 20 jaar!!

  Laatste review:
  Correcte duidelijke en vlotte afhandeling Was zelf niet bij de werkzaamheden aanwezig. Alles netjes achtergelaten en foto’s van het werk opgestuurd. Zou ze bij een volgende klus weer benaderden
  Kom in contact
 • H.J. Schippers Gevelrenovatie
  H.J. Schippers Gevelrenovatie

  Nieuw op Werkspot

  Gevelreiniger in Echtenerbrug

  Slechte gevels en muren weer als nieuw of met een nostalgische uitstraling. Op onze site staan verschillende Projecten met foto's van oude situaties en het resultaat. Ook vindt u informatie over onze overige werkzaamheden. Op onze pagina over voegwerkherstel.nl worden de "normale" gevelwerkzaamheden beschreven. Ook voor vorstschade en vochtproblemen kunt u informatie vinden op Voegwerkherstel. Onder Nieuws en Projecten worden onze laaste projecten toegelicht en informatie verstrekt over de verschillende onderwerpen rondom de muur en gevel. Wat stucsteen voor u kan betekenen? kijk onder "Toepassingen" wat de mogelijkheden zijn.

  Kom in contact

Populaire lokale Gevelreinigers in Echtenerbrug

Andere vakmensen in Echtenerbrug

Vind vakmensen bij jou in de buurt