Vind Gevelreinigers in Kallenkote

Op zoek naar Gevelreinigers in Kallenkote? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Kallenkote

 • BC Stukadoor & Klussenbedrijf
  BC Stukadoor & Klussenbedrijf
  Beoordeling: 3.5 van 53.554 reviews
  Gevelreiniger in Kallenkote

  Wij zijn een stukadoorsbedrijf dat al 21 jaar persoonlijk ervaring en betrokkenheid in de bouw-branche heeft. Wij willen graag onze ervaringen met u delen met het oplossen/uitvoeren van uw klussen. wij zijn een betrouwbaar en flexibel bedrijf die 100% achter het afgeleverd werk staat. Wij informeren onze klanten, welke werkzaamheden op welke wijze of manieren wij zullen uitvoeren. Klanten krijgen een duidelijke offerte van ons met daarin de werkzaamheden en de kosten daarvan (dus geen verrassingen achteraf!).

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkt in het algemeen goed en komt afspraken na. Wel slordigheid in het afwerken (gaat gehaast te werk), waardoor er bijvoorbeeld verfvlekken achterblijven op het plafond ipv dat het mooi egaal is.
  Kom in contact
 • Always Softwash

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kallenkote

  Wat houdt SoftWash nou eigenlijk in? SoftWash is een lagedruk methode waarmee we met biologische afbreekbare middelen werken. Met deze lagedruk methode kunnen wij bacterien, alg en organismes doden tot aan de wortels aan toe, zodat uw oppervlak grondig gereinigd is en ook veel langer schoon blijft. Dit kan overigens niet met een hogedrukreiniger of osmose systeem. Met een hogedrukreiniger scheer je als ware een stuk van het vuil er af, waarna het sneller weer zal terug groeien. Met een SoftWash behandeling is het dood en weg, en zal het veel langer duren voor het weer terug keert. Alles ziet er weer spik en span uit. Een volledig schone en bacterievrije ondergrond! Geen hogedruk geen schade! Nadat wij een theorie cursus met examen en een praktijk examen hebben gehad. mogen wij nu als Certified Applicator aan de slag! Heeft ons unieke SoftWash Systeem uw aandacht gewekt? Stuur een bericht, mail of bel. Always Softwash staat voor u klaar om uw woning of pand weer een frisse uitstraling te geven!🤩

  Kom in contact
 • Schoorsteen - gevel renovatie noord
  Schoorsteen - gevel renovatie noord
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Gevelreiniger in Kallenkote

  Hallo ik ben Kevin. Ben 31 jaar en kom uit Meppel. Ik ben dit bedrijf begonnen.. omdat het een serieus probleem in heel Nederland.. Schoorsteen - gevel renovatie noord Mijn werkzaamheden zijn: Schoorsteen renoveren Schoorsteen verwijderen Gevel renoveren Gevel reinigen - impregneren Voegen herstellen Voegen verwijderen Lood zetten Sloop werkzaamheden En daarbij kan ik u nog verder helpen met andere dingen.. heb best wel behoorlijke grote vakmanschap om me heen en weet altijd wel iemand die jou verder kan helpen! Nog even iets belangrijks voor jullie…! Want het word gewoon niet gedaan….!!!! Voor de mensen die dit lezen.. reageer netjes op de berichten of iets. Het kost ons gewoon serieus geld om alleen in contact met jullie te komen…..!! Met vriendelijke groet, Kevin Schoorsteen - gevel renovatie noord

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Wij hebben reparaties later doen door Kevin. Daar zijn we zeer tevreden over. Alles is netjes en snel gedaan. We zijn erg tevreden.
  Kom in contact
 • MBosTechniek
  MBosTechniek

  Nieuw op Werkspot

  Gevelreiniger in Kallenkote

  Goedendag. Ik ben Mark Bos 32 jaar en nu 2.5 jaar voor mezelf als timmerman/ klusjesman. Doe overkappingen plaatsen en kleinere opknap klusjes.

  Kom in contact
 • Bosma Multiservice
  Bosma Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Kallenkote

  Bosma Multiservice kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in heel Noord Nederland. Ik sta klaar om al je vragen over Daken, muren of gevels reinigen met de softwash methode. Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puinruimen & industriële reiniging & SoftWash te beantwoorden. Neem direct contact op met Bosma Multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Het is mooi schoon geworden. Ik had niet gevraagd met wat voor materiaal hij werkt, of de middelen nu volkomen milieuvriendelijk zijn vraag ik mij wel af. Daarover had ik geen info ingewonnen en ook niet gekregen. Maar ik ben blij met het resultaat.
  Kom in contact
 • A. Trip Schoonmaak Service
  A. Trip Schoonmaak Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Gevelreiniger in Kallenkote

  A. Trip Schoonmaakservice Hierbij willen wij U aan ons voorstellen. Wij zijn een erkend schoonmaak bedrijf waar in onze service boven aan staat dit doen wij al ruim 10 jaar met zeer tevreden klanten. Onze service is breed wat wij u kunnen bieden. normale reiniging * Glasbewassing zakelijk/particulier * interieur reinigen * vloer reinigen (pvc/marmuleem/tapijt/pafuisen/marmer) * reinigen van bestrating * bedrijf/woning oplevering * gevel reiniging (inpregneren/zandstralen) * dakkepel reiniging (kunstof/hout) * dakgoot reinigen (borders/windveren) Dienstverlening calamiteit speciaal reiniging 24/7 * tuin onderhoud * water/brand/rook/schuimschade * bestrating aanleggen * roetschade * woning ontruiming/ontruimen * nicotiene woningen * afval wegvoeren * reinigen na overlijden/suicide * afbreken van schuttingen/garage/keuken * stormschade * schutting plaatsen * plaats delict * sausen/verfen * kelder leegpompen * laminaat/tapijt verwijderen * behang verwijderen * graffiti verwijderen

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goed gesprek nu wachten op telefoon zodat hij de ramen kan doen
  Kom in contact
 • De schone schilders
  De schone schilders
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Gevelreiniger in Kallenkote

  Kwaliteit en netheid zijn mijn speerpunten. Ik streef ernaar een plek netter op te leveren dan ik hem aantrof. Gedreven en flexibel, ik kan om agenda's heen werken, dus niet vast aan een klokje of weekdagen. Ik lever altijd maatwerk en meestal voor een vooraf afgesproken totaal prijs. Oudere woningen en achterstallig onderhoud vergen dan wel een uitgebreide inspectie of neem ik aan op regie basis. Als u mij vraagt om een offerte is het wel fijn om ook voldoende informatie te hebben; alleen "het hele huis buitenom" is dan wat weinig. Dus graag wat meer informatie als u graag van mij een prijsindicatie wilt. De echte offerte en afspraak voor een prijs volgen pas na het gezien te hebben. (kan in sommige gevallen per video verbinding) Foto's zijn absoluut nodig en bij heel specifieke maakprojecten (Meubels zoals kasten, bedden etc) ook graag een budget indicatie, anders is het het niet waard om te reageren. Mijn standaard uurtarief is tussen €48,- en €56,- afhankelijk van grootte en aard van de klus Dit platform verdient geld aan ons vakmensen, voor de meeste leads wel tientallen euro's! Bedenk dus goed VOORDAT U UW GEGEVENS DEELT MET ÉÉN VAN ONS of het eerste aanbod al passend lijkt voor u! Op het moment is het erg druk in klussenland en krijg ik dan ook veel aanvragen voor schijnbaar kleine klusjes op redelijk grote afstand, bijvoorbeeld een kattenluik op 50KM... Ik kom deze klussen met alle plezier uitvoeren, houd dan alleen wel rekening met de reistijd die ook meetelt dan. Voor uitgebreide klussen vanaf een hele dag breng ik uiteraard geen reistijd in rekening. Een hele lap tekst ^ daar... ik hoop dat u erin ziet dat ik graag helder communiceer. Bij mij geen verrassingen achteraf. Afspraak is afspraak, dat vind ik enorm belangrijk. Hopelijk tot gauw!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Simon werkt snel, doet wat hij belooft en denkt actief mee als zijn eerste offerte het budget te boven gaat. Ik kreeg zelfs een mooiere en duurdere schutting voor dezelfde prijs omdat hij die op de kop had kunnen tikken.
  Kom in contact
 • Voegbedrijf/Multidiensten D.

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kallenkote

  Bedrijfsomschrijving Beroepen voegen, metselen, opperman, schilderen Voegbedrijf/multidienstenD. Is sinds 17 februari 2020 actief als zelfstandig ondernemer in de bouwsector. Hiervoor heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt. Met name voeg en metselbedrijven waar ik mijn ervaringen heb leren op doen. Door deze ervaringen heb ik besloten om dit jaar als zelfstandig ondernemer verder te gaan. U kunt mij vragen voor voeg en metsel klussen daarnaast ben ik een ervaren schilder deze diversiteit heeft er met name voor gezorgd dat voegbedrijf/multidiensten is ontstaan.

  Kom in contact
 • Luuk Schuilenberg
  Luuk Schuilenberg

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kallenkote

  Luuk Schuilenberg kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Pesse en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen te beantwoorden. Neem direct contact op met Luuk Schuilenberg om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Scheper Agro
  Scheper Agro
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Gevelreiniger in Kallenkote

  Scheper Cleaning (Scheper Agro) is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het in- en exterieur reinigen van woningen en bedrijfsgebouwen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Erg goede communicatie en hartstikke goed werk. Ze maken nu regelmatig bij ons schoon. Heel tevreden.
  Kom in contact

Populaire lokale Gevelreinigers in Kallenkote

Andere vakmensen in Kallenkote

Vind vakmensen bij jou in de buurt