Vind Laadpaal installateurs in Kallenkote

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Kallenkote? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Kallenkote

 • Delaadpaalmonteur
  Delaadpaalmonteur
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Laadpaal installateur in Kallenkote

  Delaadpaalmonteur is een enthousiast, eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Op de website van Delaadpaalmonteur vindt u meer informatie. Wij ontzorgen u volledig bij de installatie van een laadstation en/of thuisbatterij en vervanging of uitbreiding van uw groepenkast. Wij zijn deskundig en gedreven met oog op de toekomst. Gecertificeerd installateur. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Snel gereageerd op klusaanvraag. Contact en uitvoering vlot, netjes, vriendelijk. Foutje in factuur keurig gecorrigeerd. Primadeluuks!
  Kom in contact
 • Eduarda Services
  Eduarda Services

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Kallenkote

  Als je op zoek bent naar een Elektricien in Steenwijk, dan kan Eduarda Services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Lamp ophangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Meer Solar
  Meer Solar
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Laadpaal installateur in Kallenkote

  Meer Solar is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en panden. Bij Meer Solar kunt u terecht voor: - zonnepanelen - Thuisaccu's - Laadpalen - Montage en installatie - Onderhoud - Advies op maat U kunt ook een offerte aanvraag doen via onze website!!!

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Heel goed en bekwaam zonnepanelen geplaatst.
  Kom in contact
 • RC Installatietechniek Steenwijk

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Kallenkote

  RC Installatietechniek Steenwijk voor al uw zonnepanelen, electra en netwerk klussen. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Creair Klimaattechniek
  Creair Klimaattechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Laadpaal installateur in Kallenkote

  Allround klusbedrijf JOVK. inmiddels meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van luchtbehandeling, koeling, verwarming, bevochtiging, Electra, gas, water enz. U heeft een vraag en samen zoeken we naar de juiste oplossing voor u.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Alles snel geregeld en volgens afspraak.
  Kom in contact
 • Kuijer Multidiensten
  Kuijer Multidiensten
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Laadpaal installateur in Kallenkote

  Ervaren , betrouwbare, vakkundige en betaalbare elektricien loodgieter die op korte termijn beschikbaar is. Ik voer onder andere de volgende werkzaamheden uit: • Vervangen/aanpassen van groepenkasten/stopcontacten/schakelaars, vervangen hoofdschakelaren, etc. 1 fase groepenkast €800 ex btw all inn 3 fase groepenkast €1100 ex btw all in • het voorbereiden voor zonnepanelen • Stopcontact buiten en buitenkraan • frees en leiding werk voor electra en water • cv leiding aanleggen cq vervangen • Data/internet (UTP) netwerk Alles wordt volgens norm geïnstalleerd en achtergelaten. Neem voor meer informatie kunt u contact op nemen .

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  In eerste instantie lijkt het alsof deze man heel veel verstand heeft van zijn vak. Echter bij een tweede controle van een andere elektricien bedrijf heeft hij zijn werkzaamheden niet goed en gevaarlijk aangesloten in mijn woning. Ik adviseer iedereen die zelf geen verstand heeft van elektra om dit niet bij deze man te laten uitvoeren. Doe dit a.u.b bij een betrouwbaar bedrijf of persoon. Vraag van te voren wat deze man zijn uur tarief is want hij houdt je voor de gek bij het afrekenen. Dit is geen review om geld terug te krijgen, dit is echt een waarschuwing voor andere mensen! Hij loopt te koop met goeie reviews maar in de praktijk kan deze man er niks van. Ook hield hij zich niet aan de afspraak omtrent het afmaken van zijn werkzaamheden. Deze man vertrok zonder het af te maken op de afgesproken dag. Hopelijk denken jullie 10x na voor dat u deze man in huurt. Daarnaast blokt deze man je op whatsapp als je hem confronteerd met zijn afgelegde werkzaamheden. Totaal niet profesioneel
  Kom in contact
 • JB's dienstverlening
  JB's dienstverlening

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Kallenkote

  Jb's dienstverlening is een jong bedrijf, met flink wat ervaring in de elektronische installaties in een woning. Wij richten ons vooral op de kleine veranderingen in uw woning. Zoals het plaatsen van een nieuwe meterkast. Een kookgroep bijplaatsen of andere stopcontacten toevoegen op de plek die u graag wil. Ook hebben wij ervaring met het plaatsen van Zonnepanelen en Laadpalen. Voor meer info, ben ik altijd bereikbaar.

  Kom in contact
 • Vanbergen services

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Kallenkote

  Ik ben alex, 29 jaar uit meppel. Erg gemotiveerd om te werken. Werk ongeveer 6 jaar in elektra Maar ben ook in een heleboel andere dingen goed. Ook installatie zonnepanelen, meterkasten vervangen, kookgroepen aanleggen/aansluiten is wat ik doe!

  Kom in contact
 • Sonkrag B.V.

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Kallenkote

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Meppel bij Sonkrag Nederland B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die zonnepanelen willen aaschaffen of vervangen, een nieuwe groepenkast willen laten installeren of uitbreiden, of een laadpaal willen laten plaatsen. We zijn koploper ten aanzien van batterij opslag en energiemanagement. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Scope12, InstallQ gecertificeerd, NEN1010 gecertificeerd, betaling altijd achteraf.

  Kom in contact
 • Petter Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Kallenkote

  Petter Elektrotechniek kan je helpen met je Elektricien klus in Meppel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Boiler plaatsen of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Petter Elektrotechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Kallenkote, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 11 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Kallenkote

Andere vakmensen in Kallenkote

Vind vakmensen bij jou in de buurt