Vind behangers in Watergang

Op zoek naar behangers in Watergang? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Watergang

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75366 reviews
  Behanger in Watergang

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super snel en netjes gewerkt. Ik ben er heel blij mee!
 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Behanger in Watergang

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fantastisch werk en fijne communicatie!
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Behanger in Watergang

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behang & schilderwerk. Netjes gewerkt, goed overleg mbt klus, kosten, onverwachte wendingen tijdens de klus. Klus duurde iets langer dan verwacht, hierover bestond goed contact & afspraken met mij als klant. Laat werkplek netjes achter, verwijdert waar nodig gemorste verf (van de radiator leidingen etc). (Schilderwerk betrof enkel de muur, overige werk is van mijzelf en van beduidend mindere kwaliteit ;) )
 • AJ Company
  AJ Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9598 reviews
  Behanger in Watergang

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Aleksandr en ik ben de eigenaar van AJ Company. Ik werk inmiddels al 6 jaar als ZZP-er en ik heb ruim 15 jaar ervaring in schilder- en stucwerk, kleine timmerklussen en laminaat leggen. Ook heb ik een schildersopleiding afgerond. Ik vind het belangrijk om mijn werk netjes te doen en ga niet weg voordat de klant tevreden is. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aleksandr Kobylko AJ Company

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Geweldige service en heel mooi resultaat. Alkesandr is een erg vriendelijke man die kundig zijn werk doet. Denkt mee en werkt heel netjes. Absolute aanrader
 • CDklusser
  CDklusser
  Beoordeling: 4.8 van 54.8568 reviews
  Behanger in Watergang

  Ik ben Clifton Glenn Directie en eigenaar van CD Klusser. Sinds 2019 gestart met mijn onderneming. Ik zet mijzelf in voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten Een greep uit onze projecten: ü behang werkzaamheden Verwijderen en aanschaffen van behang. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Supergoed behangen. Heel professioneel. Alles was af binnen de afgesproken tijd en zag er goed uit. Goede communicatie! Heel tevreden!
 • Schildersbedrijf Maxi
  Schildersbedrijf Maxi
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Behanger in Watergang

  SCHILDERSBEDRIJF MAXI VOOR AL U RENOVLIES EN SCHILDER Nieuw bij ons is het STUCCEN van muren en plafonds schilderwerk#sauswerk#spuitwerk💪 WELKOM BIJ SCHILDERS BEDRIJF MAXI . vakbekwaam en geeft waar nodig een oplossing voor advies en kleur of te behandelen muur etc. bedrijf is in het bezit van diploma's en certificaten zoals VCA Vol gecertificeerd. Mijn ervaringen heb ik opgedaan bij diverse werkgevers (behangers en schildersbedrijven, particuliere klanten, andere ZZP’ers), ik voer de werkzaamheden altijd met veel plezier en kwaliteit! Schildersbedrijf Maxi is een jong dynamisch bedrijf, die in Amsterdam Noord is gevestigd. Het bedrijf denkt met de klant mee, geeft advies en werkt met A-merken zoals Caparol, Viveo Sigma, Sikkens of andere bekende producten om het mooiste resultaat te bereiken. Wij vertrekken pas als de klus klaar is en de klant tevreden is. Kwaliteit, klanttevredenheid en service .en natuurlijk het allerbelangrijkste is het onderlinge vertrouwen staan bij schildersbedrijf Maxi op nummer 1. Onze werkzaamheden bestaan uit: Muur SPUITEN Glad stuccen dus een stucadoor in huis (nieuw) Binnen- buitenrenovatie Behangen (Renovlies)(fotobehangen) Trap schilderen Plafondwitten Kozijnen schilderen Deuren verven Kitwerk Sauzen Etc .etc en nog veel meer Bent u op zoek naar een vakkundig schilder, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:ook staan onze reviews op Google account van Schildersbedrijfmaxi

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Ik kan Schildersbedrijf Maxi van harte aanbevelen! Maxi heeft het renovliesbehang in ons nieuwe appartement aangebracht en het resultaat is verbluffend. Van begin tot eind was de samenwerking met Maxi uitstekend. Hij komt zijn afspraken stipt na en communiceert heel duidelijk en vriendelijk gedurende het hele proces. Zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden hield hij ons goed op de hoogte van wat er ging gebeuren, wat erg geruststellend was. Zijn aandacht voor detail en nette werkwijze is echt opmerkelijk. Maxi werkt niet alleen zeer zorgvuldig, maar zorgt ook dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Dit gaf ons het vertrouwen dat alles naar wens zou worden uitgevoerd, en dat is ook precies wat er gebeurd is. Kortom, als je iemand zoekt die kwaliteit levert en ook nog eens een fijne, betrouwbare partner is tijdens een verbouwing of renovatie, dan is Maxi je man. We zijn hem enorm dankbaar voor zijn harde werk en zouden hem zonder twijfel weer inschakelen voor een volgend project!
 • Renovliesconcurrent
  Renovliesconcurrent
  Beoordeling: 4.5 van 54.5581 reviews
  Behanger in Watergang

  Wij zijn een schildersbedrijf waar bij ons kwaliteit en het meedenken met de klant zeer belangrijk is. Het bedrijf is begonnen met eerst alleen maar binnen en buiten schilderwerkzaamheden. In de loop van de tijd kregen wij steeds meer vraag naar behang opdrachten, dit hebben wij erbij genomen en de keuze gemaakt om de naam te veranderen. Wij zijn allround en nog steeds gespecialiseerd in binnen en buiten schilderwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Patrick heeft mij vriendelijk, flexibel , zelfstandig en volgens afspraak geholpen. In mijn volledige appartement zijn de muren geschuurd, behangen/geplakt met renovlies en gesaust. Het verwijderen van behang heeft hij ook zelf gedaan, ook al was dat soms een behoorlijk tijdrovende klus. Ook was Patrick bereid om, toen dat nodig bleek, alle plafonds te sauzen. Hij was gedurende de gehele klus goed bereikbaar en dacht op een prettige manier mee, zodat gedurende het proces de juiste keuzes werden gemaakt. Ik beveel Patrick van harte aan.
 • De Klusseres
  De Klusseres
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Behanger in Watergang

  Onder de naam De Klusseres (onderdeel van Yagul Home Interieurstyling & Advies) ben ik in en om Amsterdam multidimensionaal in te zetten voor allerhande klussen. Heb je klussen die maar blijven liggen of waar je zelf je handen niet aan durft te branden? Ik kom ze voor je uitvoeren! Als stylist stak ik steeds vaker de handen uit de mouwen en ontdekte ik dat ik die kant van het vak minstens zo leuk vind. Ik denk met je mee, praktisch en creatief en ik streef ernaar de klus zo snel en goed mogelijk uit te voeren. De klussen die ik voor je oppak zijn voornamelijk de cosmetische klussen zoals: tegelwerk, behangen, montage van meubels, ophangen van planken en andere muur accessoires, aansluiten van lampen, muren verven (ook speciale technieken zoals kalkverf mogelijk) etc. Daarnaast word ik ook graag ingezet voor stylingklussen. Denk daarbij aan kinderkamer styling, maar ook de rest van het huis kan ik onder handen nemen. Samen maken we een moadboard en bespreken we de mogelijkheden zodat het eindresultaat helemaal bij je past! En het mooie is, naast het idee en het ontwerp kan ik die droom ook werkelijkheid laten worden!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Werk heel goed uitgevoerd. Communicatie was ook goed. Zeker aan te raden.
 • SA klussen
  SA klussen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews
  Behanger in Watergang

  Wij werken met ervaren, betrouwbare en vakkundige mensen. Wij hanteren eerlijke prijzen en leveren kwaliteit. U kunt SA klussen benaderen voor alle klussen in en rondom uw huis. Daarnaast verrichten wij ook spoedklussen en zijn wij instaat om u binnen 24 uur te helpen. U zegt het en wij doen het!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Zeer professionele behanger. Heel aardige en super beleefde man. Heeft snel en vakkundig een lange wand behangen. Ik zou iedereen SA klussen aanbevelen!!! Het resultaat is prachtig!
 • Allround Klusbedrijf Nasir
  Allround Klusbedrijf Nasir
  Beoordeling: 4.8 van 54.85209 reviews
  Behanger in Watergang

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Allround Klusbedrijf Nasir met ervaring in diverse vakgebieden. Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Hieronder een overzicht van mijn vakgebieden: Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren, visgraatvloeren, versaillesvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of oliën van houtenvloeren. Daarnaast ook het renoveren van trappen met laminaat en pvc overzettreden. Andere vakgebied waar ik gespecialiseerd in ben is het behangen van wanden met alle soorten en verschillende merken behang zoals arte, ellitis, vescom enzovoort. Van linnenbehang, patroonbehang tot fotobehang en renovliesbehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Het aanbrengen van silicone-kit in uw badkamer en keuken wordt door onze kitter (Owena) professioneel voor u uitgevoerd zonder het gebruikt van vettige zeep sopje. Ook voor het spekglad stucen van wanden en plafonds bent u bij mij op het juiste adres. Mijn overige expertises zijn het plaatsen en isoleren van gipsplaatwanden, plafond verlagen,timmerwerk en Het assembleren van meubels. Tevens kan ik ook uw complete Badkamer-renovatie voor u verzorgen inclusief het verleggen van leidingen/afvoer, tegelzetten en afwerken, uw keuken voorbereiden voor plaatsing + het installeren van de keuken voor uw uitvoeren. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Instagram: Allround klusbedrijf Nasir

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Vier vakmensen met hun eigen expertise en ook elkaar ondersteunend. En vriendelijk. Onze muren waren in een slechtere staat dan verwacht en te zien was in eerste instantie. Ze zien er nu weer prachtig strak uit

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Watergang, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 295 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Watergang

Andere vakmensen in Watergang

Vind vakmensen bij jou in de buurt