Vind Dakkapel specialisten in Watergang

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Watergang? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Watergang

 • Verheij Freelance
  Verheij Freelance
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  Verheij Freelance biedt verschillende dakdiensten aan. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en vakkundige dakdekkers. Lekkage's verhelpen, dakisolatie, dakrenovaties, schoorsteenrenovaties en lood- en zinkwerk vallen allemaal onder ons vakgebied. - 24/7 bereikbaar - Alle materialen worden geleverd door de Zinkunie - Alle producten bevatten een fabrieksgarantie van 10 jaar - Alle materialen worden afgevoerd - Er wordt verzekerd gewerkt - Extra werkzaamheden worden van te voren besproken Communicatie en transparantie is voor ons heel belangrijk, dus mochten er vragen zijn kunt u ons 24/7 bereiken!

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  betrouwbare goede communicatie, houdt zich aan afspraak, bekwame dakdekker die kwaliteit levert voor redelijke prijs. allerbelangrijkst, Joost was bereid om extra timmerwerk op te pakken (rot boeideel vervangen) en lekkage rondom airco unit ongevraagd te fixen.
  Kom in contact
 • JvdG Bouw B.V.
  JvdG Bouw B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  Er is altijd iets te verbouwen! JvdG Bouw is gespecialiseerd in alle aspecten van het verbouwen van u woning. Wij streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Plafond plaatsen of verlagen, Binnenwand plaatsen... of een andere opdracht? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en een vrijblijvende offerte op kunnen maken .

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Werkt snel en netjes.
  Kom in contact
 • Regbha's Klus- en multidiensten
  Regbha's Klus- en multidiensten
  Beoordeling: 4.5 van 54.5524 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  Ben ondertussen al 4 jaar mijn eigen bedrijfje gestart, en al sinds mijn 16e mijn loopbaan carrière gestart als leerling timmerman, ik heb op die manier veel ervaring in de nieuw/ruwbouw opgedaan, en ook als renovatie en restauratie timmerman. Heb de opleiding primaire timmerman gevolgd aan het Ssp, ben ook in het bezit van mijn VCA, en heb in mijn loopbaan carrière voor veel grote bedrijven gewerkt zoals era contour tbi bouw/ Jp van eesteren en Hijemans daarna ben ik voor bakkersbouw gaan werken die veel aan woning onderhoud doet voor de woningbouw. Na 2 jaar bij bakkersbouw te hebben gezeten ben ik voor gemini teak dekken en jacht intrieurs gaan werken wat mij al de kennis heeft gegeven van intrieurbouw en het fijne werk daarvan. Ben na anderhalf jaar ook daar gestopt omdat dat veel op locatie werken was en daardoor geen tijd meer had voor mijn sociale leven. Heb vervolgens een tijdje bij een klein bedrijfje gezeten genaamd daaldersbouw(renovatie en restauratie) waar ik de inspiratie heb op gedaan om ook voor mijn zelf te starten. Sinds dien ben ik samen met mijn collega timmerman lekker voor mezelf bezig. Wij hebben samen ervaring in de techniek en timmerbranch zowel nieuwbouw als renovatie en restauratie, montage en afbouw/aanbouw en funderingen/ sloopwerkzamheden zowel keuken als horeca installaties inbouwen of aansluiten door onze ruime ervaring kunnen wij complete begrotingen maken en zijn wij in staat om elke klus oftewel project te kunnen aannemen, en te kunnen aansturen tot een mooi eind resultaat.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Deze man verdient niet eens 1 ster. Heeft bij aankoop van ons huis op de aanbouw nieuwe bitumen geplaatst. Op de dakkapel hetzelfde. Allebei de daken volledig naar z’n grootje. De bitumen is over een andere laag heen gebrand, met openingen erin waardoor er water tussen de twee lagen kwam. Regenpijp geplaatst aan de zijkant van de schuur die niet werkt, terwijl degene die vervangen moest worden er nog zit en niets mee gedaan blijkt te zijn. Meneer wilde alles zelf komen repareren. Aangegeven dat wij geen vertrouwen in hem hebben en een gedeelte van de factuur terug willen. Maar dat is geen optie, want hij heeft het financieel erg zwaar. Resultaat? Een factuur van ruim € 1500,- en extra kosten voor iemand die zijn rommel kan opruimen.
  Kom in contact
 • R.D.Jonker Timmerwerk
  R.D.Jonker Timmerwerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.2516 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  Jonker Bouw en Timmerwerk Ben flexibel in omgang en denk graag mee met de wensen van de klant Werkzaamheden die wij onderandere doen: - keukens/badkamers/toilet verbouwingen - onderhoud aan huis/appartement of bedrijfs pand - wanden/plafons plaatsen - badkamer vernieuwen -dakkapellen afwerken -woningen of bedrijfs pand verbouwen Dit is nog maar een kleine samenvatting van wat ik doe u kunt ten allertijden een berichtje sturen met de werkzaamheden die gedaan moeten worden ook zijn we te vinden op Facebook Jonker bouw en Timmerwerk wwwJonkerTimmerwerknl

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Renovatie van een kleine dakkapel uitgevoerd door R.D.Jonker Timmerwerk. Het werk is zoals afgesproken gedaan, de communicatie was goed. Zou anderen dit bedrijf aanraden voor zo n klus
  Kom in contact
 • Noordermeer zink- en dakwerken
  Noordermeer zink- en dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  Wij ga secuur en netjes te werk en geven 10 jaar garantie op ons werkzaamheden. Met reeds jarenlange ervaring op het dak. Wij zijn allround. Van een compleet zinken dak/gevel tot lekkage verhelpen, een goot vervangen of het verwerken van een platte bitumen dak, bent u bij ons aan het juiste adres. De foto's op ons pagina's zijn en klein reeds van ons werken.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Dank voor het vakkundig opnieuw bedekken van onze twee dakkapellen. Noordermeer geeft extra aandacht aan kwaliteit en afwerking. Prettig overleg met goed advies en een snelle oplevering.
  Kom in contact
 • Kral Interieur Bouwbedrijf 1
  Kral Interieur Bouwbedrijf 1
  Beoordeling: 4.4 van 54.4551 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  Kral interieur bouwbedrijf, Aannemersbedrijf Interieurontwerper & bouw aanbouw verbouw renovatie dakkapellen Wilt u een perfecte cinewall, een keuken of badkamerrenovatie, een nieuwe vloer ( laminaat, pvc, tegels ). Wilt u uw deuren en / of kozijnen geschilderd of gerepareerd hebben? Heeft u een electrische klus of een loodgietersprobleem? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Met onze proffesionals klaren wij de klus, natuurlijk met garantie. Kral interieur bouwbedrijf geeft u het beste resultaat. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor informatie of het opmaken van een offerte. Kral interieur bouwbedrijf Jan Ronald Stelstra Sifa Aydogdu Wij maken uw droomhuis werkelijkheid!

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  - Goede communicatie - lossen evt puntjes vlot op - maken net zoveel afspraken als nodig is om op 100% op te leveren - doen ook wat extras gaande weg indien nodig
  Kom in contact
 • LXRY Masters
  LXRY Masters
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  LXRY Masters V.O.F is een bedrijf dat in alles wat ze doen streeft naar perfectie. Of het nu gaat om het leveren van producten of het uitvoeren van werkzaamheden, wij stellen onszelf altijd de hoogste eisen. Onze passie voor vakmanschap en kwaliteit is wat ons drijft en maakt dat we dag in dag uit streven naar het leveren van de allerbeste producten en diensten. Bij LXRY Masters V.O.F begrijpen we dat onze klanten alleen genoegen nemen met het allerbeste. Daarom doen we er alles aan om aan hun wensen en behoeften te voldoen, en zelfs te overtreffen. Of het nu gaat om het ontwerpen en bouwen van luxueuze woningen of het leveren van hoogwaardige producten, bij LXRY Masters V.O.F kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ze alleen het allerbeste krijgen. Onze toewijding aan perfectie en vakmanschap is niet alleen te zien in onze producten en diensten, maar ook in onze werkwijze. We werken met de nieuwste technologieën en tools om onze processen zo efficiënt en effectief mogelijk te maken, en investeren voortdurend in onze mensen om hun vaardigheden en kennis te verbeteren. Op die manier kunnen we onze klanten de best mogelijke ervaring bieden en ons onderscheiden van de concurrentie. Bij LXRY Masters V.O.F geloven we dat ons werk een afspiegeling is van wie we zijn en wat we waarderen. We streven ernaar om onze klanten niet alleen tevreden te stellen, maar ook te verrassen en te inspireren. Ons doel is om onze klanten het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van iets bijzonders, iets unieks en iets dat alleen zij hebben. Kortom, bij LXRY Masters V.O.F staan perfectie, vakmanschap en kwaliteit centraal in alles wat we doen. Onze passie voor het leveren van het allerbeste maakt dat we ons onderscheiden van de rest, en onze klanten keer op keer terug laten komen.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Alles is perfect verlopen, zonder verrassingen en zeer netjes afgewerkt. Zij weten wat ze doen en hebben zeer sneller communicatie. Tijdens het plaatsen moesten zonnepanelen worden verschoven, en ze hebben dit allemaal keurig gedaan zonder extra kosten.
  Kom in contact
 • Storingservice123
  Storingservice123
  Beoordeling: 3.9 van 53.9543 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  Storingservice123 Jouw Complete Oplossing voor Elektriciteit, Loodgieterswerk, Dakreparatie en Bouwklussen! Voor elk probleem: elektrisch, loodgieter, dak of bouw, wij staan voor je klaar! Snel, betrouwbaar en transparant. Problemen met elektriciteit? Onze professionele elektriciens bieden snelle en betrouwbare storingsdiensten. Waarom kiezen voor Storingservice123? Snel en Efficiënt Bij elektrische, loodgieters-, dakdekkers- en bouwkundige problemen is tijd van essentieel belang. Onze vakmensen staan snel en betrouwbaar klaar om problemen efficiënt op te lossen. 24/7 Beschikbaar 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar voor al uw behoeften op het gebied van elektriciteit, loodgieterswerk, dakbedekking en bouwkunde. Snelle, betrouwbare en transparante service, zelfs in noodgevallen! Gekwalificeerde vakmannen Van elektra tot loodgieterswerk, dakreparaties tot bouwkundige projecten – wij lossen elk probleem snel en betrouwbaar op. Onze deskundige vakmannen zijn volledig gecertificeerd en transparant, zodat je elektrische installatie in goede handen is. Transparante Tarieven Bij Storingservice123 lossen onze elektriciens, loodgieters, dakdekkers en bouwkundige vakmannen elk probleem snel en betrouwbaar op. We geloven in transparantie en hanteren duidelijke tarieven, zonder verborgen kosten. Bekijk onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op! LET OP: voor spoedeisende meldingen zijn wij 24/7 bereikbaar!

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Lekkage snel en vakkundig verholpen
  Kom in contact
 • TIBS Management
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  TIBS Management kan je helpen met je elektra en de diverse bouwwerkzaamheden. Tevens loodgieter werkzaamheden, timmerwerk, metselwerk, vervangen kozijnen zowel raam als deurkozijnen, kleine laswerkzaamheden op locatie of volledige verbouwingen in de woning of bedrijfspand. Naast de bouw werkzaamheden ook de mogelijkheid voor projectbegeleiding en advies bij verbouwingen die persoonlijk uitgevoerd worden of door derden. Hierbij is het mogelijk om voor grotere verbouwingen een projectplanning te maken en tevens de werkzaamheden die u zelf niet kunt uitvoeren door TIBS Bouw te laten uitvoeren. Zij staan klaar om al je vragen over , Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, te beantwoorden. Neem direct contact op met TIBS Management /Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  We hebben super snel contact gekregen en ons lekkende dakraam was ontzettend snel weer gerepareerd. We zijn heel erg tevreden en zullen Alex in de toekomst zeker weer opnieuw inhuren!
  Kom in contact
 • MG Bouw Project Klussenbedrijf
  MG Bouw Project Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65148 reviews
  Dakkapel specialist in Watergang

  MG Bouw Project is gespecialiseerd in - Keuken voorbereiding - Badkamer verbouwing - Zolder verbouwing- Dakkapelen - vloerverwarming - Stucwerk - elektra aanleg en diverse uitbreidingen volgens NEN normen ( Groepenkasten) uitbreiden, leveren en vervangen - loodgieter werken volgens NEN normen (CV en drinkwater) diverse werkzaamheden - Timmerwerken verlagen plafonds, vliering bouwen van wanden met deuren en kozijnen

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Wij zijn via werkspot.nl in contact gekomen met MG Bouw Project voor plaatsen van onze dakkapel De zolder verbouwing in na tevreden uitgevoerd door Mario en zijn kolegas Goed en professioneel met prima resultaat Prijs kwaliteit in goede verhouding zeker een aanrader
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Watergang, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Watergang

Andere vakmensen in Watergang

Vind vakmensen bij jou in de buurt