Vind Laadpaal installateurs in Watergang

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Watergang? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Watergang

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95138 reviews
  Laadpaal installateur in Watergang

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
  Kom in contact
 • MULTI ELEKTRA
  MULTI ELEKTRA
  Beoordeling: 4.8 van 54.85693 reviews
  Laadpaal installateur in Watergang

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en bekwaam. Erg tevreden met de uitbreiding van de groepenkast en installatie van de laadpaal!
  Kom in contact
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Laadpaal installateur in Watergang

  Graag telefonisch contact opnemen! Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter & timmerman. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox,alfen,easee gekwalificeerde laadpaal monteur. Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 15+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
  Kom in contact
 • MB Security4you
  MB Security4you
  Beoordeling: 5 van 55556 reviews
  Laadpaal installateur in Watergang

  Mb security4you Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, M. Boussaidi

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  MB Security4you was super fast responding and installed my Tesla Wall Charger in the next morning! Super clean, reasonable price and great service!
  Kom in contact
 • techno-kr8
  techno-kr8
  Beoordeling: 4.3 van 54.359 reviews
  Laadpaal installateur in Watergang

  Na jaren te hebben gewerkt voor kleine en grote installatiebedrijven ben ik in februari 2016 gestart met mijn eigen Elektrotechnisch Installatiebedrijf Techno-kr8. De wens om mijn elektrotechnische kennis, technische vaardigheden en projectervaringen in te zetten als zelfstandige voor particulieren en bedrijven is daarmee in vervulling gegaan. Inmiddels ben ik een door InstallQ (nieuwe naam voor Sterkin) Erkend Elektrotechnisch Installateur. Daarnaast tevens bevoegd inspecteur voor NEN-1010/NEN 3140 installatie inspecties volgens IBER erkenning. Door het inschakelen van een InstallQ Installateur kunt u een schriftelijk bewijs krijgen dat u een erkende installateur heeft ingeschakeld. Voor de wet zijn gebouw- en huiseigenaren zelf verantwoordelijk voor de staat van de installaties in hun woningen. Met een Conformiteitsverklaring van de InstallQ erkende installateur kunt u aantonen dat u die verantwoordelijkheid serieus neemt. De conformiteitsverklaring is een bewijs dat de installatie welke ik heb aangelegd aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit voldoen. Met het verkrijgen van zegelrecht mag ik zegels ven hoofdzekeringkast verbreken om de groepenkast en kWh-meter volledig spanningsloos te maken. Dat is behalve veilig werken ook snel kunnen werken bij het vervangen van groepenkasten of ombouwen van 1-fase naar 3-fasen installatie. Na testen en in bedrijf stellen breng ik weer nieuwe zegels aan.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer ervaren elektricien. Heeft goed meegedacht over de mogelijkheden en eventuele voorzieningen voor de toekomst. Prettig in de communicatie. Betrouwbaar.
  Kom in contact
 • ANK elektronik
  ANK elektronik

  Nieuw op Werkspot

  Laadpaal installateur in Watergang

  İk heb een werk ervaring van 20 jaar elektrischewerk zaamheden tv reparatie

  Kom in contact
 • NEDROM TECH B.V.
  NEDROM TECH B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Laadpaal installateur in Watergang

  Voor al jullie elektrotechnische werkzaamheden max. 100km rondom Amsterdam. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende branches zoals particulieren en zakelijke dienstverlening. Hier werken we volgens de NEN1010 en 3140 normen en maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. U mag van ons wervachten dat wij u op het gebied van onderstaande installaties en producten goed kunnen adviseren, leveren en vakkundig installeren. - Aanleg elektrische installaties: huisinstallaties, bedrijfspanden, restaurants, kantoorgebouwen, parkeergarages, enz. enz. - Verlichtingsprojecten: monteren van lichtarmaturen volgens uw lichtplan - Beveiligingsinstallaties: aanleggen en installeren volgens de normen brandmeldinstallaties, CCTV, alarm - Laadpalen en laadinfra voor particulieren en directe zakelike klanten: Vanaf advies, projectering en calculatie t/m realisatie en in gebruik stelling. Referenties: facebook laadpaalinstallatie - Zonnepanelen installaties: aanleg, monteren, aansluiten. Bellen is sneller. Whatsappen is ook mogelijk

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De heer Talha is kundig, geduldig en vasthoudend. Hij is pas tevreden als de opdracht goed uitgevoerd is. Complimenten!. Yahy
  Kom in contact
 • Stephan Schmidt Producties

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Watergang

  Stephan Schmidt. Aannemer van Timmerwerk en Elektrische installaties in de regio van Zuid tot Noord Holland. Jaren lange ervaring als zelfstandige in elektrische installaties en timmerwerkzaamheden. VCA gecertificeerd, Mts Hts elektrotechniek en opgegroeid in de timmerfabriek van mijn vader en broer. Samen met mijn broer doe ik grote verbouwingen maar uiteraard ook de kleine keukens of reparaties van uw Dak of bijv. Dakkapel. Zeer uiteenlopende vakkennis en altijd tot in de perfectie opgeleverd. Wij werken uitsluitend met goede materialen, keurmerken en garantie. Wij gaan niet voor prijsvechters maar voor kwaliteit en een eerlijke prijs.

  Kom in contact
 • Zonhut
  Zonhut
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Laadpaal installateur in Watergang

  Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, monteren en onderhouden van complete pv systemen. Wij plaatsen ook laadpalen. InstallQ erkenning, Enphase & Solaredge installateur.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Professionele aanpak Alle afspraken nagekomen en uitstekende service.
  Kom in contact
 • Th. de Vre

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Watergang

  Theo de Vre elektrotechniek Heb 40 jaar ervaring. Verbouwing, nieuwbouw, woningbouw, renovatie, utiliteitsbouw enz. Opleiding lts elektrotechniek, vev, msi,3xvca enz.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Watergang, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Watergang

Andere vakmensen in Watergang

Vind vakmensen bij jou in de buurt