Vind behangers in Hengelo, Gelderland

Op zoek naar behangers in Hengelo, Gelderland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Hengelo, Gelderland

 • GoEds
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Behanger in Hengelo, Gelderland

  Beste klant, Mijn naam is Edwin , positief en een echte vakman. Punctueel en perfectionisme zijn eigenschappen waarover ik beschik. Ik denk graag met de klant mee en sociaal aangelegd, ik ga pas de deur uit wanneer de klant tevreden is! Met vriendelijke groet, Edwin

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel geregeld, goede kwaliteit en goede prijs. Aarde jongen.
 • Ap Eggink Schilderwerken
  Ap Eggink Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Behanger in Hengelo, Gelderland

  Voor grote en kleine opdrachten het juiste adres. Heeft u een woning ouder dan 2 jaar is het btw percentage 9% i.p.v.21%. Ons bedrijf houd zich bezig met behang en schilder werkzaamheden bij particulier en bedrijf in de regio Doetinchem,Zutphen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behang zit er keurig op. Komt afspraak na. Prettig in communicatie. Goede prijs.
 • Schilderwerken Armin
  Schilderwerken Armin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Hengelo, Gelderland

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Behanger, Sloopbedrijf , dan kan Schilderwerken Armin je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Na het contact via de site te hebben gelegd een telefonisch consult gehad. je wordt vriendelijk te woord gestaan en ze denken keurig met je mee. Op de desbetreffende dag zijn ze keurig op tijd en leg je de situatie uit en wordt er keurig gewerkt en ze leveren uitstekende kwaliteit, de communicatie is goed en duidelijk en stel jij je goed op dan krijg je ook goede gesprekken erbij. een zekere aanrader.
 • Pim’s Schilderwerken
  Pim’s Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Hengelo, Gelderland

  Wij zijn een all-round schildersbedrijf die al ruim 25 jaar ervaring in het schildersvak. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden, -Schilderwerk -Behangwerk -Spuitwerk -Decoratieve technieken

 • De behangman jacobs
  De behangman jacobs
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Behanger in Hengelo, Gelderland

  Instagram: @debehangman De vakman die u zoekt! Heeft u een behanger nodig in de omgeving van Apeldoorn of in Gelderland? De Behangman staat voor u klaar! Ik ben gespecialiseerd in het voorbereiden en afwerken van complete wanden en plafonds, van stukadoorswerk tot behangen, renovatieprojecten, exclusieve wandbekleding, latex-spuitwerk en binnen schilderwerken. Natuurlijk werk ik op aanvraag ook buiten Gelderland. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u meer wilt weten over mijn diensten of als u een afspraak wilt maken. Ik help u graag verder met al de genoemde werkzaamheden! Volg ons werk op onze sociale media kanalen. E:info@debehangman

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Quincy heeft bij ons goed werk geleverd en de muren prachtig behangen. Daarnaast is hij erg flexibel geweest rondom het inplannen van de werkzaamheden. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
 • Fred's Klussenbedrijf
  Fred's Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Behanger in Hengelo, Gelderland

  Gepassioneerd meedenkend vakman. Schilderen en behangen, keukens plaatsen inclusief leidingwerk zoals u dat wenst. Netjes, schoon en snel. Al 30 jaar!

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Fred is een vriendelijke en rustige man, die de klus prima heeft uitgevoerd! Ik ben zeer tevreden.
 • R. de Jong Klussenbedrijf
  R. de Jong Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews
  Behanger in Hengelo, Gelderland

  Welkom bij mijn profiel op werkspot. De specialiteit van de Jong Schilderwerken is het uitvoeren van een grondige voorbehandeling en een uitstekende afwerking met een hoog kwaliteits Sikkens verfsysteem. Op 8-2-2016 de stap gezet om via Werkspot ook aan de slag te gaan. Met meer dan 12 jaar schilder-ervaring is R. de Jong Klussenbedrijf een betrouwbaar bedrijf met alleen het beste resultaat. Neem gerust een kijkje om alvast een indruk van het werk te krijgen op mijn Facebook pagina Ik kijk ernaar uit om u te helpen en uw klus met een succes af te ronden. Met vriendelijke groet, Roy de Jong

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  prima werk geleverd! Bij volgende klussen is deze vakman weer de eerste die benaderd wordt.
 • Lorenzo Mölders schilderwerken
  Lorenzo Mölders schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Hengelo, Gelderland

  Lorenzo Mölders schilderwerken kan je helpen met je Schilder-,spuit- en Behang werk in Doetinchem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen te beantwoorden. Neem direct contact op met Lorenzo Mölders schilderwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • A&S Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Behanger in Hengelo, Gelderland

  kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Glaszetter klus in Doetinchem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... Geen tuinwerkzaamheden en geen lekkages. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Geen aanrader, onprofessioneel. A&S stuurt een offerte en gaat vanzelfsprekend vanuit dat zij al opdracht krijgen. Wij hebben immers bij meerdere partijen een offerte aangevraagd. Ze willen kosten inrekening brengen voor het maken van een offerte, rekenen voorrijkosten en dreigen om politie te bellen als factuur niet betaald wordt. Let hier op bij het aanvragen van een offerte bij dit bedrijf, want blijkbaar ben je verplicht om opdracht te verstrekken na ontvangst offerte.
 • DEKADA Schilderwerken
  DEKADA Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Behanger in Hengelo, Gelderland

  Dekada schilderwerken. Schilderen, behangen stuken snell en schoon.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Houdt zich goed aan de afspraken. Het schilderwerk ziet er netjes uit.

4.6

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Hengelo, Gelderland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 54 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Hengelo, Gelderland

Andere vakmensen in Hengelo, Gelderland

Vind vakmensen bij jou in de buurt