Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Nederweert

 • MH Service B.V.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Kozijnspecialist in Nederweert

  Diversiteit Netheid Eerlijk Duurzaam Werkzaamheden Timmerwerk Overkapping Aanbouw / verbouw Zonnepanelen Airco’s

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Werk netjes uitgevoerd. Prijs kwaliteit dik in orde.
 • De Dakvensterspecialist
  De Dakvensterspecialist
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Kozijnspecialist in Nederweert

  Mijn naam is Derkjan Eefting. Oprichter van de Dakvensterspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen en daglichtsystemen. Na een x aantal jaren ervaring te hebben opgebouwd en trainingen gevolgd te hebben is nu het moment aangebroken om voor mijzelf te beginnen. Wij zijn gemotiveerd en gedreven om het doel voor de klant te behalen in welke vorm dan ook. Tevens zijn wij gemotiveerd en gedreven om vakmanschap hoog in te zetten en in het vaandel te houden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  De klus liep voorspoedig en netjes afgewerkt. Donderdag opdracht gegeven en vrijdagmiddag klus geklaard. Helemaal top.
 • Tim Jordens
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Kozijnspecialist in Nederweert

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in timmerwerken , kitwerken en kleine renovatiewerkzaamheden. U kan altijd met ons contact opnemen voor verdere informatie , wij staan u graag te woord voor jullie vragen .

  Laatste review:
  Kitten-
  Fijne communicatie. Keurig op tijd, en het kitwerk ziet er strak uit.
 • Pantser zonwering
  Pantser zonwering
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Kozijnspecialist in Nederweert

  Pantser is een jong en dynamisch bedrijf. We staan nog in de kinderschoenen maar hebben de nodige kennis en ervaring. Wij zijn gevestigd in Stein (LB) maar onze werklocaties zijn divers. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten zonweringen: rolluiken, (rits) screens, knikarmen, rolgordijnen, (binnen) jaloezieën, uitvalschermen en horren. Pantser biedt buiten montage van nieuwe producten ook onderhoud en service aan. Dus voor het vervangen van een lint, doek of motor komen we graag langs! Wij staan voor kwaliteit, doelgerichtheid en klantvriendelijk te werk gaan.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Top
 • YaYa design
  YaYa design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Kozijnspecialist in Nederweert

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer nauwkeurige vakman. We zijn heel goed geholpen
 • DB Renovatie & Onderhoud
  DB Renovatie & Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Kozijnspecialist in Nederweert

  ik ben Bob en ik ben eigenaar van DB Renovatie & Onderhoud , wij werken al onze leven lang in de bouw. De elektro is waar wij vanuit gestart zijn en onze diploma's voor in huis hebben Ik ben sinds 2012 gecertificeerd elektrotechnicus en beschik dus ook over alle benodigde NEN-certificaten, wat inhoudt dat wij veilig te werk kan en mag gaan als het om elektra gaat. Verder zijn wij een all-round Renovatie - en onderhoudsbedrijf voor al uw klussen in en om uw huis of bedrijf. Door onze ruime kennis kunt u ons niet alleen inhuren voor kleine klussen, maar ook voor totaal projecten. Denk hierbij aan de volgende diensten: - Renovaties (bijv: badkamers en toiletten etz. ) - Elektrotechniek - Timmerwerken - Dakopbouwen - Aanbouwen - Klein loodgieterswerk - Keukens - Stuc werk - Laminaat leggen - Schilderen En nog veel meer! Wij leveren alleen kwaliteit waar wij zelf achter staan. Daarom bieden wij u dan ook garantie op ons werk. Klant is bij ons koning! Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij u langs om uw wensen door te nemen om vervolgens een eerlijke en transparante offerte op te stellen. Met vriendelijke groet, DB Renovatie en onderhoud Bob van Kampen

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Geheel naar wens!
 • JVL Zonweringen
  JVL Zonweringen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Kozijnspecialist in Nederweert

  Ik ben Johan van Lierop, 28 jaar. ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van zonweringen. denk daarbij aan het plaatsen van Rolluiken, Screens, uitvalschermen, luifel enzovoort. Ik doe dit werk nu al 10 jaar, vanaf me 18e vanuit school begonnen in de zonweringen branche. en nu mijn eigen bedrijf opgezet. ik voer mijn werk met alle liefde en plezier uit voor de klanten, en ga pas naar huis wanneer de klant tevreden is met mijn uitgevoerde werkzaamheden.

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Goed werk
 • Kevins Bouw- en timmerwerken
  Kevins Bouw- en timmerwerken

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Nederweert

  Een jong en dynamisch bedrijf die iedere klus aan kan van grondwerk tot bouw - en timmerwerk bent u bij ons aan het adres

 • Uslugi Budowlane Krzysztof Szynal

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Nederweert

  Uslugi Budowlane Krzysztof Szynal kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Nederweert en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Uslugi Budowlane Krzysztof Szynal om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Klusbedrijf Eijsbouts
  Klusbedrijf Eijsbouts
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Kozijnspecialist in Nederweert

  ik heb al jaren ervaring als timmerman en leer elke dag weer wat bij

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Goede afspraken mee kunnen maken en heeft netjes gewerkt

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Nederweert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 146 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Nederweert

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nederweert

Vind vakmensen bij jou in de buurt